تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 827 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ونگر:
    باپتيستا بازيکن توانمندي است

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال از موفقيت خوليو باپتيستا در اين فصل ابراز اطمينان نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خوليو باپتيستا، هافبك تهاجمي آرسنال كه به صورت بازيكن قرضي از رئال مادريد به جمع تفنگداران پيوسته به علت عملكرد ضعيف خود در اين فصل مورد انتقاد هواداران قرار گرفته و آنها معتقدند كه باپتيستا هيچ شباهتي به يك فوتباليست برزيلي ندارد، اما ونگر در مصاحبه‌اي گفت: "تنها مشكل باپتيستا اين است كه هنوز نتوانسته خود را با سبك فوتبال انگلستان وفق دهد، در غير اين صورت او نه تنها از نظر هوش و ذكاوت و توانايي هيچ مشكلي ندارد، بلكه يك بازيكن بسيار بزرگ است و تنها به فرصت نياز دارد، زيرا همانطور كه مي‌‌دانيم بعضي بازيكنان كه تازه به انگلستان مي‌آيند سريع تر مي‌‌توانند خود را با شرايط موجود وفق دهند و بعضي ديگر ديرتر و اين مشكلي نيست كه قابل حل نباشد.
    در مورد باپتيستا نيز همه ما مي‌دانيم كه از نظر جسماني در شرايط ايده‌آلي بسر مي‌برد و من مطمئن هستم به زودي شاهد گلزني‌هاي او خواهم بود، زيرا پيش از اين نيز در رئال جزو گلزناني بوده است كه ركورد قابل توجهي داشته، بنابراين مي‌توان به موفقيت چنين بازيكن اميدوار بود."

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ قهرمانان اروپا

برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:
    گروه A
    لفسکي صوفيه – چلسي
    وردربرمن – بارسلونا
    گروه B
    اسپارتاک مسکو – اسپورتينگ ليسبون
    اينترميلان – بايرن مونيخ
    گروه C
    بوردو – آيندهوون
    ليورپول – گالاتاسراي
    گروه D
    شاختار دونتسک – المپياکوس
    والنسيا - رم

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وحيد هاشميان:نمي‌ توان سريع با تفکرات مربي جديد هماهنگ شد

گفت‌وگو با بازيکني که نزديک به 9 سال در يکي از معتبرترين ليگ‌هاي اروپايي بازي کرده و تجربه کار کردن با مربيان صاحبنام تيم‌هاي هامبورگ، بوخوم، بايرن مونيخ و هانوفر را دارد کار آساني نخواهد بود و بايد همانند وي نگاه فني به فوتبال داشت.
    وحيد هاشميان از آن دسته بازيکناني است که در اين مدت جزو بي‌حاشيه‌ترين ايراني‌هاي شاغل در بوندس‌ليگاي‌ آلمان بوده و فقط به فکر تجربه‌اندوزي و پيشرفت است.
    وي در هر زماني که تيم‌ملي به وجودش نياز داشته همانند يک سرباز انجام وظيفه کرده و در مواقع حساس گل‌هاي حياتي را براي ايران به ثمر رسانده است.
    به بهانه بازي خوب وحيد هاشميان در هفته اخير بوندس‌ليگا، گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت‌وگويي با مهاجم ملي پوش تيم ملي ايران و هانوفر انجام داده است که ماحصل آن را در زير مي‌خوانيد:
    هانوفر فصل جديد بوندس‌ليگا را خوب آغاز نکرده است ولي هرچه که از شروع رقابت‌ها مي‌گذرد، به نتايج بهتري دست پيدا مي‌کند؟
    تمام اين ناکامي‌ها به بدنسازي فشرده و سختي برمي‌گردد که هانوفر در ابتداي فصل پشت سر گذاشته و انجام ديدارهاي تدارکاتي پيش از فصل رمقي را براي شروع قدرتمند در بوندس‌ليگا باقي نگذاشت.
    پس با اين تفاسير خستگي پيش از شروع ليگ را دليل اصلي عدم نتيجه‌گيري مطلوب هانوفر مي‌داني؟
    تا حدود زيادي بله، منتهاي مراتب دلايل ديگري هم مثل رفتن پيتر نوي‌روور، سرمربي هانوفر هم در به‌دست آمدن اين نتايج بي‌تأثير نبود.
    يعني مسؤولان باشگاه هانوفر در صورت عدم نتيجه‌گيري هم بايد پيتر نوي‌روور را حفظ مي‌کردند؟
    سياست کلي هانوفر را مديرانش مشخص مي‌کنند. من به‌عنوان يک بازيکن نمي‌توانم در اين مورد نظري بدهم ولي اگر تغييرات در کادرفني پيش از شروع ليگ صورت گيرد کمتر تيمي در نتيجه‌گيري دچار نوسان مي‌شود.
    با سرمربي جديد هانوفر هيکينگ چطور کنار آمده اي و آيا توانسته‌اي انتظاراتش را برآورده کني؟
    هنوز در ابتداي رقابت‌هاي ليگ هستيم و نمي‌ توان سريع با تفکرات مربي هماهنگ شد، ولي در طول دو ديدار اخير هانوفر عملکرد قابل قبولي داشته‌ام و هيکينگ از من راضي بود.
    هيکينگ و پيتر نوي‌روور از لحاظ تفکرات تاکتيکي و تفکرات هجومي چه تفاوت‌هايي را با يکديگر دارند؟
    پيتر نوي‌روور بيشتر اصرار به انجام کارهاي هجومي داشت و هميشه تاکتيک تيم را به اين اصل استوار مي‌کرد،‌ اما هيکينگ روي منسجم‌شدن ساختار دفاعي تأکيد دارد و مي‌گويد اگر دفاع کردن را خوب انجام بدهيم موفق‌تر خواهيم بود.
    در هفته بعد بوندس‌ليگا هانوفر بايد مقابل بوروسيادورتموند حاضر شود؛ براي اين ديدار چه برنامه‌اي را در دستور کار داريد؟
    دورتموند جزو معدود تيم‌هايي است که در خانه و خارج از آن خوب نتيجه مي‌گيرد و از ساختار تاکتيکي منسجمي برخوردار است، بازيکنان هانوفر به تمام ديدارهاي خود اميدوارانه نگاه مي‌کنند و براي به‌دست آوردن سه امتياز در ميدان حاضر مي‌‌شوند.
    چه آينده‌اي را براي هانوفر در ليگ فصل جديد بوندس‌ليگا مي‌تواني پيش‌بيني کني؟
    تيم‌هاي حاضر در بوندس‌ليگا تنها پنج هفته از اين رقابت‌ها را پشت سر گذاشته‌اند و مدعياني همچون هامبورگ، وولفسبورگ در انتهاي جدول هستند و نتوانسته‌اند جايگاه اصلي خود را پيدا کنند. پس بنابراين در اين باره نمي‌شود قضاوت کرد.
    بسياري از بازيکنان حاضر در ليگ امارات بر اين عقيده هستند که عدم تحمل دوري از خانواده باعث شده در ليگ اين کشور بازي کنند و نتوانند در کشورهاي اروپايي حاضر شوند، براي خود ما هم جاي سؤال دارد که بازيکني همچون وحيد هاشميان چطور توانسته 7 سال دروي از خانواده‌اش را تحمل کند و در اروپا طاقت‌ بياورد؟
    دوستان من بدانند غم دوري از خانواده واقعي را در اروپا مي‌شود احساس کرد نه جايي مثل امارات، زيرا که با ايراني‌هاي کمتري برخورد مي‌کنند و بايد براي پيشرفت کردن و رسيدن به هدف از خيلي منافع و راحتي‌هاي خود چشم‌پوشي کنيد. اگر به فوتبال امارات قدري واقع‌بينانه‌تر نگاه کنيد متوجه مي شويد که ايراني‌هاي مقيم اين کشور نمي‌گذارند غم غربت احساس شود و فضاي زندگي در ايران را فراهم مي‌کنند. من هم به لحاظ ترسيم هدفي که براي خودم داشتم با اين شرايط کنار آمدم و مطمئن هستم كه به نتيجه دلخواهم مي‌رسم.
    تيم‌ملي قرار است در مهرماه به کشور اردن سفر کند و در تورنمنت Lg شرکت کند؛ آيا براي اين رقابت‌ها مي‌تواني به کمک تيم‌ملي بيايي؟
    بستگي به شرايط هانوفر دارد، زيرا بازيهاي بوندس‌ليگا به صورت فشرده برگزار مي‌شود و تيم‌هاي اروپايي براي اين قبيل رقابت‌ها کمتر به بازيکنان خود اجازه حاضر شدن در بازيهاي ملي را مي‌دهند.
    ديدار با چين‌تايپه که آخرين ديدار خارج از خانه تيم‌ملي قلمداد مي‌شود را هم از دست خواهي داد؟
    بايد در رابطه با اين بازي که در تقويم ساليانه کنفدراسيون فوتبال آسيا گنجانده شده است با قلعه‌نوعي، سرمربي تيم برنامه‌هايم را چک کنم و در صورت صلاحديد در اين ديدار حاضر شوم.
    با وجود 8 امتيازي بودن ايران در گروه D آيا مي‌توانيم بدون هيچ اما و اگري به دور بعدي رقابت‌ها صعود کنيم؟
    هيچ چيزي در فوتبال قابل پيش‌بيني نيست و نمي‌شود با اطمينان از مسئله اي صحبتي به ميان آورد، اما ايران براي صعود به همراه کره‌جنوبي شرايط مساعدتري دارد و نيمي از راه‌ را طي کرده است.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نتايج فوتبال باشگاه‌هاي اروپا

مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي اروپا سه‌شنبه‌شب با برگزاري ديدارهايي در گروه‌هاي مختلف پيگيري شد.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، در پايان رقابت‌هاي ديشب تيم‌هاي رئال مادريد ، ---- ، منچستر يونايتد ، سلتيك گلاسكو ، آرسنال و زسكا مسكو بر حريفانشان پيروز شدند و دو بازي به تساوي انجاميد.

نتايج به‌دست آمده ديدارهاي ديشب به شرح زير است :
    گروه اي
    .......

رئال مادريد اسپانيا ‪ / ۵‬نيستلروي ‪ ۲۰‬و ‪ ۷۰‬از روي نقطه پنالتي ، رائول ‪ ۶۱ ، ۲۷‬و ري‌يز ‪ / ۴۵‬دينامو كي‌يف اوكراين يك /ميلفسكي ‪. / ۴۷‬
    استوا بخارست روماني صفر المپيك ---- ‪ / ۳‬فرد ‪ ، ۴۳‬تياگو ‪۵۵‬ بنزما ‪/ ۹۰‬
    گروه اف
    .........

بنفيكا پرتغال صفر منچستر يونايتد انگليس يك / لوييس ساها ‪/ ۶۰‬ سلتيك گلاسكو اسكاتلند يك / ميلر ‪ ۳۶‬از روي نقطه پنالتي / كپنهاگن دانمارك صفر
    گروه جي
    .........

آرسنال انگليس ‪ / ۲‬هنري ‪ ، ۳۸‬هلب ‪ / ۴۸‬پورتو پرتغال صفر زسكا مسكو روسيه يك / دو دو ‪ / ۵۹‬هامبورگ آلمان صفر
    گروه اچ
    .......

آاك آتن يونان / سزار ‪ / ۲۸‬اندرلشت بلژيك يك / فروتوس ‪/ ۲۵‬ ليل فرانسه صفر آث ميلان ايتاليا صفر

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

اختصاصى‌ خبرورزشى‌ از مقرafc کره‌ جنوبى‌ و استراليا جوائز را درو مى‌کنند معدنچى‌ و کعبي، تنها شانس‌هاى‌ ايران‌

تا دو ماه‌ ديگر يعنى‌ در تاريخ‌ 29 نوامبر برابر با 8 آذر در مقر کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا در کوالالامپور بهترين‌هاى‌ سال‌ 2006 فوتبال‌ اين‌ قاره‌ معرفى‌ خواهند شد اما ما به‌واسطه‌ حضور نزديکانمان‌ در2 Afc ماه‌ زودتر گزينه‌هاى‌ احتمالى‌ بهترين‌هاى‌ سال‌ به‌ دستمان‌ رسيد. البته‌ ناگفته‌ نماند با پايان‌ مرحله‌ مقدماتى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا و برگزارى‌ رقابت‌هاى‌ جوانان‌ آسيا احتمال‌ اينکه‌ برخى‌ از گزينه‌ها تغيير کند کم‌ نيست.
    بازيکن‌ سال‌ آسيا
    در حال‌ حاضر هرى‌ کيول‌ از استراليا گزينه‌ اصلى‌ و مدعى‌ اول‌ کسب‌ عنوان‌ بازيکن‌ سال‌ 2006 آسيا محسوب‌ مى‌شود، هيده‌توشى‌ ناکاتا از ژاپن، آن‌ يونگ‌ هوان‌ و پارک‌ جى‌سونگ‌ هر دو از کره‌ جنوبى‌ و تيم‌ شيل‌ از استراليا ديگر گزينه‌هاى‌ بهترين‌ بازيکن‌ سال‌ محسوب‌ مى‌شوند، به‌ احتمال‌ فراوان‌ ايران‌ در اين‌ آيتم‌ شانسى‌ نخواهد داشت.
    جوان‌ اول‌ 2006
    خوشبختانه‌ با تمجيد فيفا از جوانان‌ ايرانى‌ در جام‌جهاني، ايران‌ در اين‌ بخش‌ از شانس‌ بالايى‌ برخوردار است.
    حسين‌ کعبى‌ و مهرزاد معدنچى‌ از گزينه‌هاى‌ احتمالى‌ کسب‌ عنوان‌ جوان‌ اول‌ فوتبال‌ آسيا درسال‌ 2006 محسوب‌ مى‌شوند. باک‌ جى‌ هونگ، پارک‌ چويونگ‌ و کيم‌ جين‌ کيو هر سه‌ از کره‌ جنوبى‌ و مارک‌ ميليگان‌ از استراليا ديگر گزينه‌هاى‌ جوان‌ اول‌ آسيا محسوب‌ مى‌شوند.
    بهترين‌ بازيکن‌ زن
    ژيائو از چين‌ شانس‌ اصلى‌ کسب‌ عنوان‌ بهترين‌ بازيکن‌ زن‌ سال‌ است‌ البته‌ کيم‌سونگ‌ از کره‌ جنوبى‌ بهترين‌ گلزن‌ رقابت‌هاى‌ جهانى‌ زنان‌ زير 20 سال‌ جهان‌ رقيب‌ اصلى‌ او محسوب‌ مى‌شود.
    بهترين‌ تيم‌ زنان
    کره‌ شمالى‌ با قهرمانى‌ در مسابقات‌ جهانى‌ زير 20 سال‌ جهان‌ بى‌ترديد بهترين‌ تيم‌ زنان‌ آسيا در سال2006 معرفى‌ خواهد شد، چين‌ نيز به‌عنوان‌ تيم‌ دوم‌ اين‌ مسابقات‌ در رده‌ دوم‌ قرار خواهد گرفت.
    بهترين‌ تيم‌ملى‌ آسيا
    در فاصله‌ 2 ماه‌ مانده‌ به‌ معرفى‌ بهترين‌ها، نام‌ استراليا به‌ عنوان‌ شانس‌ اول‌ بهترين‌ تيم‌ملى‌ در سال‌ 2006 مطرح‌ است. باتوجه‌ به‌ درخشش‌ اين‌ تيم‌ در جام‌جهانى‌ 2006 به‌ عنوان‌ نماينده‌ آسيا و نتايج‌ ضعيف‌ ديگر تيم‌هاى‌ آسيايي، انتخاب‌ استراليا محتمل‌ به‌ نظر مى‌رسد.
    بهترين‌ تيم‌ فوتسال
    بعد از 7 سال‌ قدرت‌نمايى‌ فوتسال‌ ايران‌ در آسيا اين‌ بار نوبت‌ به‌ ژاپن‌ رسيده‌ تا جايزه‌ بهترين‌ تيم‌ فوتسال‌ آسيا را از آن‌ خود کند. پس‌ از سالها قهرمانى‌ ايران‌ امسال‌ با قهرمانى‌ چشم‌ بادامى‌ها در رقابت‌هاى‌ آسيايى‌ اين‌ شانس‌ از ايران‌ گرفته‌ شد.
    بهترين‌ تيم‌ باشگاهى
    چونبوک‌ موتورز و اولسان‌ هر دو از کره‌ جنوبي، الکرامه‌ سوريه‌ و القادسيه‌ کويت‌ با توجه‌ به‌ حضور در جمع‌ 4 تيم‌ برتر آسيا به‌خصوص‌ الکرامه‌ و القادسيه‌ که‌ با شکست‌ العين‌ و الاتحاد (قهرمانان‌ پيشين‌ ليگ‌ قهرمانان) به‌ اين‌ جايگاه‌ رسيدند گزينه‌هاى‌ اصلى‌ بهترين‌ تيم‌ باشگاهى‌ سال‌ محسوب‌ مى‌شوند. النجمه‌ لبنان، المحرق‌ بحرين، الفيصلى‌ و الوحدات‌ هر دو از اردن‌ هم‌ رقباى‌ 4 تيم‌ مذکور در کسب‌ اين‌ عنوان‌ محسوب‌ مى‌شوند.
    بهترين‌ داور
    تورو کامى‌کاوا از ژاپن، شمس‌المائدين‌ از سنگاپور و مارک‌ شيلد از استراليا سه‌ داورى‌ هستند که‌ نامشان‌ به‌ عنوان‌ بهترين‌ داور سال‌ مطرح‌ است. در اين‌ بخش‌ نيز ايران‌ هيچ‌ شانسى‌ ندارد.
    بهترين‌ مربى‌ سال
    از گاس‌ هيدينک‌ سرمربى‌ هلندى‌ استراليا در جام‌جهانى‌ به‌ عنوان‌ شانس‌ اول‌ بهترين‌ مربى‌ سال‌ آسيا ياد مى‌شود البته‌ با پايان‌ مرحله‌ مقدماتى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا گزينه‌هاى‌ ديگرى‌ نيز قطعاً‌ مطرح‌ خواهند شد.
    بهترين‌ فدراسيون‌ 2006
    با عدم‌ موفقيت‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ فوتسال، نوجوانان‌ و بزرگسالان‌ در تورنمنت‌هاى‌ مختلف‌ بين‌المللى‌ به‌خصوص‌ تيم‌هاى‌ باشگاهى‌ در رقابت‌هاى‌ آسيايى‌ نمى‌شود هيچ‌ شانسى‌ براى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ در اين‌ بخش‌ قائل‌ شد. فدراسيون‌ فوتبال‌ ژاپن، کره‌ جنوبى‌ و استراليا از شانس‌ بسيارى‌ براى‌ کسب‌ عنوان‌ بهترين‌ فدراسيون‌ آسيا برخوردارند.
    جايزه‌ بازى‌ جوانمردانه
    مگر آنکه‌ براى‌ دلخوشى‌ ما به‌ عنوان‌ يکى‌ از قدرت‌هاى‌ سنتى‌ قاره‌ کهن‌ جايزه‌ بازى‌ جوانمردانه‌ را به‌ ما هديه‌ کنند. اصولاً‌ اين‌ جايزه‌ سمبليک‌ است‌ و استاندارد خاصى‌ ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ايوانکوويچ: من‌ ارزان‌ترين‌ مربى‌ خارجى‌ تاريخ‌ فوتبال‌ ايران‌ بودم‌ مجبور شدم‌ از ايران‌ شکايت‌ کنم ‌

برانکو بعد از مدتها لب‌ به‌ سخن‌ گشود و حرف‌هايى‌ زد که‌ مى‌تواند به‌ روشن‌شدن‌ ابهامات‌ کمک‌ کند. او همچنان‌ از رئيس‌ سابق‌ فدراسيون‌ حمايت‌ مى‌کند و عقيده‌ دارد فوتبال‌ ايران‌ در زمان‌ دادکان‌ بهترين‌ نتايج‌ را گرفته‌ است. برانکو در مورد دايى‌ مى‌گويد: «اگر الان‌ من‌ مربى‌ تيم‌ملى‌ بودم، دايى‌ را کنار مى‌گذاشتم» اما شايد پرمعناترين‌ حرف‌ او اين‌ باشد که‌ مى‌گويد قلعه‌نوعى‌ هم‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيده‌ که‌ از نفرات‌ زمان‌ من‌ استفاده‌ کند. در هر حال‌ خواندن‌ مصاحبه‌ برانکو ايوانکوويچ‌ را به‌ شما توصيه‌ مى‌کنيم‌ چراکه‌ پر از نکات‌ جالب‌ توجه‌ است.
    آقاى‌ ايوانکوويچ‌ دوست‌ داريم‌ بدانيم‌ بعد از جام‌جهانى‌ برنامه‌ کارى‌ شما چه‌ بوده‌ است؟
    پس‌ از پنج‌ سال‌ حضور در ايران، فعلاً‌ روزهاى‌ آرامى‌ را در کنار خانواده‌ام‌ سپرى‌ مى‌کنم. فکر مى‌کنم‌ بعد از سى‌سال‌ کار مستمر اين‌ استراحت‌ لازم‌ بود و اکنون‌ خودم‌ را از هياهوى‌ فوتبال، آزاد کرده‌ام.
    اين‌ استراحت‌ تا کى‌ ادامه‌ خواهد داشت؟
    فکر مى‌کنم‌ هنوز زمان‌ کار فرانرسيده‌ است‌ و تعطيلات‌ سالانه‌ را پشت‌سر مى‌گذارم. اين‌ استراحت‌ تا سال‌ جديد ميلادى‌ ادامه‌ خواهد داشت.
    چرا بعد از جام‌جهانى‌ باتيمى‌ مذاکره‌ نکرديد؟
    قصد کارکردن‌ نداشتم، مى‌خواستم‌ خستگى‌ کار در ايران‌ را با آن‌ فشار زياد، از تن‌ به‌در کنم. بعد از جام‌جهانى‌ علاقه‌اى‌ به‌ مذاکره‌ با هيچ‌ تيمى‌ نداشتم. تا دسامبر منتظر مى‌مانم‌ و از ميان‌ پيشنهادات‌ موجود بهترين‌ گزينه‌ را انتخاب‌ خواهم‌ کرد.
    طورى‌ حرف‌ مى‌زنيد که‌ گويا از فوتبال‌ خسته‌ شده‌ايد.
    نه، هيچ‌ وقت‌ از فوتبال‌ خسته‌ نمى‌شوم. دنياى‌ فوتبال‌ آنقدر جذاب‌ است‌ که‌ نمى‌توانم‌ از آن‌ دل‌ بکنم. شايد در اين‌ مدت‌ پيشنهادات‌ زيادى‌ را رد کردم، چون‌ به‌ اين‌ استراحت‌ نياز داشتم. از بهترين‌ تيم‌هاى‌ کرواسي، چين، ژاپن، يونان، روسيه‌ و برخى‌ از کشورهاى‌ عربى‌ پيشنهاد داشتم‌ و هنوز هم‌ دارم، اما در حال‌ حاضر برخى‌ از مسائل‌ شخصى‌ باعث‌ شده‌ خودم‌ را از فوتبال‌ دور کنم. در چند سال‌ گذشته‌ تمام‌ زندگى‌ام‌ را فوتبال‌ فرا گرفته‌ بود و از زندگى‌ام‌ دور مانده‌ بودم. سال‌ پيش‌ پروژه‌اى‌ براى‌ ساخت‌ مرکز کوچک‌ ورزشى‌ آغاز کرده‌ بودم‌ اما هنوز به‌ پايان‌ نرسيده‌ اکنون‌ زمان‌ آن‌ رسيده‌ که‌ اين‌ پروژه‌ را به‌ پايان‌ برسانم.
    شما از تيم‌ملى‌ کرواسى‌ پيشنهاد داشتيد، اما بيليچ‌ به‌ جاى‌ شما هدايت‌ کرواسى‌ را به‌ دست‌ گرفت.
    براى‌ رهبرى‌ تيم‌ملى‌ کرواسى‌ پيشنهاد داشتم‌ و حتى‌ مذاکراتم‌ با فدراسيون‌ کرواسى‌ کاملاً‌ جدى‌ بود، ولى‌ با فدراسيون‌ کرواسى‌ به‌ توافق‌ نرسيدم. آنها مسائلى‌ را عنوان‌ کردند که‌ نپذيرفتم. اکنون‌ هم‌ بيليچ‌ مشغول‌ کار در تيم‌ملى‌ کرواسى‌ است. دوست‌ دارم‌ در باشگاهها کار کنم‌ تا دوباره‌ حضور در يک‌ باشگاه‌ را تجربه‌ کنم. فکر مى‌کنم‌ کار در باشگاه‌ برايم‌ بهتر است.
    خيلى‌ها اعتقاد دارند که‌ نداشتن‌ تيم‌ براى‌ شما ضعف‌ محسوب‌ مى‌شود.
    چرا بايد ضعف‌ محسوب‌ شود؟ من‌ بعد از بازى‌هاى‌ ايران‌ در جام‌جهانى‌ استراحت‌ را انتخاب‌ کردم. در اين‌ مدت‌ پيشنهادهايى‌ داشتم‌ اما نمى‌خواستم‌ کار کنم‌ و همه‌ آنها را رد کردم. من‌ با فدراسيون‌ ايران‌ قرارداد داشتم‌ و مى‌خواستم‌ برخورد صادقانه‌ با فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ داشته‌ باشم. بعد از جام‌جهانى‌ اکثر تيم‌ها، مربى‌ خود را انتخاب‌ کرده‌ بودند اما با اين‌ حال‌ من‌ هم‌ پيشنهادهايى‌ داشتم. يکى‌ از اين‌ پيشنهادات‌ از ديناموزاگرب‌ قهرمان‌ ليگ‌ کرواسى‌ بود. با اطمينان‌ مى‌گويم‌ روزى‌ نيست‌ که‌ مدير باشگاهى‌ با من‌ تماس‌ نگيرد و در مورد آينده‌ کارى‌ام‌ پرس‌وجو نکند. در حال‌ حاضر برنامه‌اى‌ براى‌ سفر به‌ چين‌ دارم، اما به‌ احتمال‌ فراوان‌ تا شروع‌ سال‌ جديد مسيحى‌ با تيمى‌ قرارداد نخواهم‌ بست.
    و شما براى‌ دومين‌ بار جام‌جهانى‌ را تجربه‌ کرديد، بار اول‌ توانستيد به‌ مقام‌ سوم‌ جام‌جهانى‌ با تيم‌ کرواسى‌ برسيد، اما با ايران‌ در جايگاه‌ چهارم‌ گروه‌ خود ايستاديد.
    خوشحالم‌ که‌ ايران‌ در جشن‌ بزرگ‌ فوتبال‌ جهان‌ حضور داشت. همگى‌ با هم‌ توانستيم‌ کار خوبى‌ را به‌ انجام‌ برسانيم‌ و در اين‌ مسابقات‌ انگشت‌نما نشديم. ايران‌ در جام‌جهانى‌ 2006 نشان‌ داد که‌ توانايى‌ رقابت‌ با بهترين‌ تيم‌هاى‌ جهان‌ را دارد. پتانسيلى‌ که‌ آينده‌ روشنى‌ را براى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ نويد مى‌دهد.
    تا چه‌ اندازه‌اى‌ درگيرى‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ و فدراسيون‌ بر شرايط‌ تيم‌ در جام‌جهانى‌ 2006 تأثير منفى‌ داشت؟
    هيچ‌ کس‌ نمى‌تواند موفقيت‌ فوتبال‌ در مديريت‌ صفايى‌ فراهانى‌ و دادکان‌ را انکار کند. فوتبال‌ ايران‌ با مديريت‌ اين‌ دو مدير در اين‌ پنج‌ سال‌ گام‌ بلندى‌ برداشته‌ است. آنها بودند که‌ با حملات، اعتراض‌ها و انتقادات‌ مقابله‌ کردند. مى‌توانم‌ اعتراف‌ کنم‌ که‌ کادر فنى‌ تيم‌ملى‌ حتى‌ 15 درصد از مشکلاتى‌ که‌ دادکان‌ تحمل‌ کرد را احساس‌ نکرد اما با اين‌ حال‌ فوتبال‌ در زمان‌ مديريت‌ او بهترين‌ نتايج‌ تاريخ‌ فوتبال‌ ايران‌ را گرفته‌ است. کسب‌ مقام‌ قهرمانى‌ آسيا در بوسان، موفقيت‌ در جام‌ ملت‌ها، صعود به‌ جام‌جهانى‌ و...
    نتايجى‌ است‌ که‌ فوتبال‌ ايران‌ در زمان‌ مديريت‌ دادکان‌ گرفته‌ است. در زمان‌ مديريت‌ دادکان‌ فوتبال‌ ايران‌ براى‌ اولين‌ بار توانست‌ جزو پانزده‌ تيم‌ اول‌ جهان‌ قرار گيرد. دادکان‌ حتى‌ گنجينه‌ بسيار گرانبهايى‌ براى‌ فوتبال‌ ايران‌ به‌ جا گذاشته‌ است. با اين‌ حال‌ بايد بگويم‌ روابطى‌ که‌ ميان‌ سازمان‌ و فدراسيون‌ حکمفرما بود، بازتاب‌ منفى‌ روى‌ تيم‌ گذاشت‌ زيرا دائماً‌ اين‌ احساس‌ وجود داشت‌ که‌ ابر بزرگى‌ از ابهام‌ براى‌ فرداى‌ تيم‌ملى‌ ايجاد مى‌شود. هر روز خبرهاى‌ ناخوشايندى‌ مى‌آمد که‌ بازيکنان‌ و تيم‌ملى‌ را در بازيهاى‌ حساس‌ تحت‌ تأثير قرار مى‌داد.
    شما حامى‌ بزرگ‌ على‌ دايى‌ در تيم‌ملى‌ بوديد و پس‌ از رفتن‌ شما از تيم‌ملي، دايى‌ کنار گذاشته‌ شد.
    کنار گذاشتن‌ دايي، گل‌محمدى‌ و بختيارى‌زاده‌ از چرخه‌ جديد تيم‌ملى‌ طبيعى‌ است. اکنون‌ زمان‌ آن‌ رسيده‌ است‌ که‌ به‌ بازيکنان‌ جوان‌ فرصت‌ داده‌ شود تا آنها هم‌ مثل‌ دايي، گل‌محمدى‌ و... بزرگ‌ شوند. شايد اگر من‌ هم‌ کارم‌ را در تيم‌ملى‌ ايران‌ ادامه‌ مى‌دادم، اين‌ کار را مى‌کردم.
    حضور دايى‌ در دو بازى‌ جام‌جهانى‌ به‌ خصوص‌ در بازى‌ با مکزيک‌ انتقاد خيلى‌ها را بر انگيخت، چه‌ توجيهى‌ داريد؟
    دايى‌ با تفکر من‌ در ترکيب‌ ايران‌ قرار گرفت، از دايى‌ انتظار داشتم‌ که‌ قدرت، فيزيک‌ و نحوه‌ فکرش‌ به‌ خط‌ حمله‌ ايران‌ کمک‌ زياد بکند. در نيمه‌ اول‌ بازى‌ با مکزيک‌ با حرکات‌ دايى‌ خطرهاى‌ زيادى‌ بر روى‌ دروازه‌ مکزيک‌ خلق‌ کرديم. بزرگترين‌ مشکل‌ دايى‌ براى‌ جام‌جهانى‌ اين‌ بود که‌ استراحت‌ کافى‌ نداشت. صباباترى‌ پيش‌ از جام‌جهانى‌ با تيم‌ملى‌ همکارى‌ نکرد و سه‌ بازيکن‌ خسته‌ را در اختيار ما قرار داد.
    شما عملکرد ايران‌ را در جام‌جهانى‌ موفق‌ مى‌دانيد؟
    تا از چه‌ منظرى‌ به‌ موفقيت‌ نگاه‌ کنيد. تيم‌ ايران‌ در گروه‌ سختى‌ قرار داشت‌ و ما در عين‌ شايستگى‌ از جام‌ کنار رفتيم. دو تيم‌ پرتغال‌ و مکزيک‌ برترى‌ کاملى‌ نسبت‌ به‌ تيم‌ ايران‌ نداشتند، اما مى‌توانم‌ به‌ جرأت‌ بگويم‌ مشکلات‌ بيشتر از جام‌جهانى‌ روى‌ کار ما تأثير منفى‌ گذاشت.
    پس‌ از رفتن‌ شما از ايران‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ ادعا کردند شما در هواپيما و هنگام‌ ترک‌ ايران‌ براى‌ سفر به‌ فردريش‌ هافن‌ گفته‌ايد که‌ «حالا فهميدم‌ که‌ سرمربى‌ ايران‌ در جام‌جهانى‌ هستم!»
    منظور من‌ از آن‌ جمله‌ اين‌ بود که‌ بگويم‌ پس‌ از چهار سال‌ سرانجام‌ تلاشهايم‌ جواب‌ داد. من‌ هيچوقت‌ نگفتم‌ که‌ به‌ عنوان‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ حاشيه‌ امنيت‌ براى‌ کار نداشتم. حکم‌ اخراج‌ من‌ را فقط‌ دادکان‌ امضا مى‌کرد که‌ کاملاً‌ با ايشان‌ تفاهم‌ داشتم.
    از بى‌نظمى‌ بازيکنان‌ به‌ خصوص‌ على‌ کريمى‌ انتقاد داشتيد، مى‌توانيد به‌ طور واضح‌ در مورد شرايطى‌ که‌ بازيکنان‌ به‌ وجود آوردند حرف‌ بزنيد؟
    اسم‌ رفتارى‌ که‌ آنها انجام‌ مى‌دادند را بى‌نظمى‌ نمى‌گذارم. کريمى‌ طبيعى‌ بود که‌ از نيمکت‌نشينى‌ ناراحت‌ باشد. ايرانى‌ها انسان‌هاى‌ شرافتمندى‌ هستند که‌ صحنه‌ لگدزدن‌ کريمى‌ به‌ کيف‌ پزشک‌ را در چنين‌ رقابت‌هاى‌ مهمي، باعث‌ افتخارشان‌ نمى‌دانند. البته‌ کريمى‌ هم‌ بعد از بازى‌ متوجه‌ رفتار زشت‌ خود شد.
    اختلافات‌ شما و کريمى‌ در ايران‌ آغاز شد، زمانى‌ که‌ او حاضر نشد پيراهن‌ رسمى‌ تيم‌ملى‌ را بپوشد!
    من‌ اين‌ رفتار را ناشى‌ از فشار عصبى‌ قبل‌ از جام‌جهانى‌ مى‌دانم. سوءتفاهمى‌ بين‌ من‌ و کريمى‌ به‌ وجود آمد. من‌ به‌ عنوان‌ سرمربى‌ قصد داشتم‌ اجازه‌ ندهم‌ او با رفتار خود بى‌نظمى‌ را در تيم‌ رواج‌ دهد اما پس‌ از مدتى‌ اين‌ سوءتفاهمات‌ برطرف‌ شد.
    در جام‌جهانى‌ شايعه‌ اخراج‌ على‌ کريمى‌ از اردوى‌ تيم‌ملى‌ شنيده‌ مى‌شد!
    من‌ اين‌ خبر را تکذيب‌ مى‌کنم. هيچ‌ وقت‌ تصميم‌ به‌ اخراج‌ کريمى‌ نگرفتم‌ و برنامه‌اى‌ براى‌ اين‌ کار نداشتم.
    قبول‌ داريد که‌ در جام‌جهانى‌ اشتباهاتى‌ از سوى‌ شما رقم‌ خورد؟
    نه، نمى‌پذيرم. با تمام‌ مشکلاتى‌ که‌ ذکر کردم‌ در جام‌جهانى‌ حضور پيدا کرديم‌ و چيزى‌ کمتر از حريفان‌ خود نداشتيم. نيمه‌ اول‌ بازى‌ با مکزيک‌ خيلى‌ از مربيان‌ جهان‌ را خيره‌ کرده‌ بود و خود اسکولارى‌ در جلسه‌ مربيان‌ جام‌جهانى‌ گفت: «اعتراف‌ مى‌کنم‌ سخت‌ترين‌ مسابقه‌ پرتغال‌ در مرحله‌ گروهي، مقابل‌ ايران‌ بود.» من‌ روند کارى‌ خودم‌ را آناليز کردم‌ و اشتباهى‌ در کارم‌ نمى‌بينم.
    بعد از جام‌جهانى‌ برخى‌ از بازيکنان‌ مصاحبه‌هايى‌ عليه‌ شما کردند و حرفهايى‌ زدند که‌ بسيار تند بود!
    گفت‌ و گوهاى‌ آنها نشان‌ داد که‌ چگونه‌ انسان‌هايى‌ هستند. من‌ رفته‌ام‌ اما از اين‌ پس‌ خواهم‌ ديد که‌ بازيکنانى‌ چون‌ خطيبي، عنايتى‌ و کاظميان‌ چقدر براى‌ تيم‌ملى‌ بازى‌ خواهند کرد. آينده‌ نشان‌ خواهد داد که‌ آيا حق‌ با من‌ بوده‌ است‌ يا آنها. در آينده‌ نزديک‌ دوست‌ عزيز من، امير قلعه‌نوعى‌ نشان‌ خواهد داد تا چه‌ اندازه‌ از آنها استفاده‌ مى‌کند. در حالى‌ که‌ دايى‌ نيز ديگر در تيم‌ملى‌ نيست.
    ماجرايى‌ که‌ مى‌تواند اذهان‌ عمومى‌ را با شفافيت‌ رو به‌ رو کند جريان‌ فسخ‌ قرارداد شماست.
    پس‌ از بازى‌ با آنگولا در هتل‌ با آقاى‌ دادکان‌ جلسه‌ گذاشتم‌ و با هم‌ به‌ توافق‌ رسيديم‌ تا قراردادم‌ را فسخ‌ کنم.
    البته‌ من‌ پيش‌ از جام‌جهانى‌ اين‌ مسأله‌ را با مسئولان‌ در ميان‌ گذاشتم‌ و به‌ آنها گفتم‌ بهتر است‌ گزينه‌ جديدى‌ جانشين‌ من‌ در فوتبال‌ ايران‌ شود. من‌ و فخرالدين‌ پيش‌ از بازى‌ با آنگولا قراردادمان‌ را فسخ‌ کرديم‌ تا مسئولان‌ آزادانه‌ به‌ دنبال‌ گزينه‌ ديگرى‌ باشند.
    چرا پس‌ از فسخ‌ قرارداد، روى‌ نيمکت‌ ايران‌ نشستيد؟
    در توافق‌ ما قيد شده‌ بود که‌ من‌ تا دهم‌ تيرماه‌ سرمربى‌ ايران‌ هستم. در اين‌ توافق‌نامه‌ پروتکلى‌ را امضا کردم‌ که‌ تمام‌ تعهدات‌ مالى‌ خود را (جز يک‌ ماه‌ حقوق‌ و پاداش‌ صعود به‌ جام‌جهاني) دريافت‌ کرده‌ام.
    حتماً‌ خبرهاى‌ شکايت‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ از خودتان‌ به‌ گوشتان‌ رسيده‌ است؟
    مسئولان‌ فدراسيون‌ نه‌ مى‌خواستند مرا ببينند و نه‌ صداى‌ مرا بشنوند. مى‌خواستم‌ بعد از جام‌جهانى‌ به‌ ايران‌ سفر کنم‌ اما سرپرست‌ فدراسيون‌ به‌ مترجم‌ من‌ اعلام‌ کرده‌ بود که‌ بايد صبر کنم‌ تا نفرات‌ جديد در فدراسيون‌ مستقر شوند و از طريق‌ چلنگر با من‌ در تماس‌ هستند تا به‌ ايران‌ بيايم، ولى‌ هيچ‌ تماسى‌ با من‌ گرفته‌ نشد اما دستيار من‌ فخرالدين‌ بگوويچ‌ به‌ تهران‌ آمد.
    فخرالدين‌ با مصطفوى‌ جلسه‌ داشت، حاصل‌ آن‌ چه‌ بود؟
    او از رفتار دبير فدراسيون‌ ناراحت‌ بود. او حتى‌ حاضر نبود تا فخرالدين‌ را ببيند. او مى‌گفت‌ که‌ در طول‌ جلسه‌ هم‌ مصطفوى‌ تمايلى‌ به‌ شنيدن‌ حرفهايش‌ نداشت‌ و مى‌خواست‌ مطالب‌ خود را به‌ او ديکته‌ کند.
    چرا از فدراسيون‌ ايران‌ شکايت‌ کرديد؟
    چرا فدراسيون‌ ايران‌ از من‌ شکايت‌ کرد. در حالى‌ که‌ من‌ دليل‌ اين‌ شکايت‌ را نمى‌دانستم‌ ولى‌ به‌ فيفا احضار شدم‌ و درخصوص‌ شکايت‌ ايران‌ پاسخ‌ دادم. من‌ مى‌خواستم‌ طلبم‌ را به‌ فوتبال‌ ايران‌ ببخشم‌ چون‌ از ايرانى‌ها جز خوبى‌ چيز ديگرى‌ نديده‌ بودم، اما با رفتار آقاى‌ مصطفوى‌ و توهين‌هاى‌ او مجبور شدم‌ شکايت‌ کنم‌ و تا آخرين‌ ريال‌ قراردادم‌ را هم‌ از او و فدراسيون‌ فوتبال‌ خواهم‌ گرفت. گفتن‌ مبلغ‌ قرارداد خلاف‌ موازين‌ است، اما آقاى‌ مصطفوى‌ توافقات‌ اخلاقى‌ را زيرپا گذاشت. او هر چه‌ در دست‌ دارد به‌ رسانه‌ها اعلام‌ مى‌کند زيرا نمى‌خواست‌ مشکلات‌ حل‌ شود.
    مبلغ‌ قراردادتان‌ را نمى‌گوييد؟
    آقاى‌ مصطفوى‌ که‌ همه‌ چيز را گفته‌ است، اما آنچه‌ مى‌گويم‌ اين‌ است‌ که‌ من‌ ارزان‌ترين‌ مربى‌ خارجى‌ تاريخ‌ فوتبال‌ ايران‌ بودم. من‌ بسيار کمتر از کخ، دنيزلي، آرى‌هان‌ و تمام‌ مربيان‌ خارجى‌ که‌ به‌ ايران‌ آمده‌ بودند حقوق‌ گرفتم‌ اما آقاى‌ مصطفوى‌ طورى‌ وانمود کردند تو که‌ من‌ پول‌ مفت‌ گرفته‌ام. اگر مبلغ‌ قرارداد مرا در پنج‌ سال‌ حضورم‌ در ايران‌ ارزيابى‌ کنيد متوجه‌ مى‌شويد ارزان‌ترين‌ مربى‌ خارجى‌ فوتبال‌ ايران‌ بودم.
    با امير قلعه‌نوعى‌ ديدارى‌ داشتيد، در آن‌ ديدار چه‌ گذشت؟
    به‌ قلعه‌نوعى‌ گفتم‌ که‌ کريمى‌ بازيکن‌ فوق‌العاده‌اى‌ است‌ و در اين‌ 5 سال‌ او را عالى‌ ديدم‌ ولى‌ روزهايى‌ که‌ به‌ او نياز داشتم‌ (جام‌جهاني) نتوانست‌ انتظاراتم‌ را برآورده‌ کند. من‌ هيچ‌ وقت‌ نگفتم‌ که‌ کريمى‌ سم‌ بود اما هميشه‌ افسوس‌ اين‌ را خوردم‌ که‌ چرا او در جام‌جهانى‌ قدر خودش‌ را ندانست.
    نظرتان‌ در مورد قلعه‌نوعى‌ چيست؟
    او مربى‌ باهوشى‌ است. او هم‌ متوجه‌ شده‌ که‌ هسته‌ اصلى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ همان‌ هسته‌اى‌ است‌ که‌ ما انتخاب‌ کرده‌ايم. او هم‌ متوجه‌ شده‌ که‌ به‌ جز اضافه‌کردن‌ چند جوان‌ به‌ ترکيب‌ تيم، نفرات‌ تيم‌ملى‌ ايده‌آل‌ هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هدف‌ آقاى‌ ساکت، ايجاد جنگ‌ روانى‌ است‌ انصارى‌فرد: چشم‌ ديدن‌ قهرمانى‌ پرسپوليس‌ را نداشتند!

محمدحسن‌ انصارى‌فرد شب‌ گذشته‌ در گفتگو با سايت‌ اينترنتى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ نکات‌ جالبى‌ اشاره‌ کرد که‌ بد نيست‌ گوشه‌ هايى‌ از آن‌ را به‌ اتفاق‌ هم‌ مرور کنيم:
    * خيلى‌ها براى‌ قهرمان‌نشدن‌ پرسپوليس‌ دست‌ به‌ کار شدند، آنها چشم‌ ديدن‌ قهرمانى‌ تيم‌ ما را نداشتند.
    * خطاى‌ نيکبخت‌ خيلى‌ موردتوجه‌ قرار گرفت‌ اما هيچ‌ کس‌ به‌ اين‌ نکته‌ توجه‌ نکرد که‌ عبدالوهاب‌ ابوالهيل‌ هم‌ بايد کارت‌ قرمز مى‌گرفت
    * آقاى‌ ساکت‌ اخيراً‌ عليه‌ پرسپوليس‌ مصاحبه‌ مى‌کند، هدف‌ ايشان‌ ايجاد جنگ‌ روانى‌ است. ايشان‌ که‌ عضو هيأت‌ رئيسه‌ سازمان‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ بوده‌ و هنوز هم‌ هستند مرتب‌ از حمايت‌ پرسپوليس‌ توسط‌ سازمان‌ سخن‌ مى‌گفت‌ اما در نهايت‌ ديديم‌ که‌ پرسپوليس‌ در يک‌ روز غيرتعطيل‌ ميزبان‌ شد و سپاهان‌ در روزى‌ تعطيل‌ از پرسپوليس‌ پذيرايى‌ کرد.
    * ما خواهان‌ اجراى‌ عدالت‌ هستيم‌ و اميدواريم‌ حقمان‌ پايمال‌ نشود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

جمشيدي: اعتراض‌ فجرسپاسى‌ جالب‌ است!

کميته‌ انضباطى‌ راى‌ بسيار عادلانه‌اى‌ صادر کرد ولى‌ اعتراض‌ فجرى‌ها به‌ اين‌ رأى‌ واقعاً‌ جالب‌ است.
    پژمان‌ جمشيدى‌ بازيکن‌ تيم‌ پاس‌ مى‌گويد: اعتراض‌ فجر سپاسى‌ به‌ راى‌ کميته‌ انضباطى‌ در نوع‌ خود بسيار جالب‌ است‌ زيرا اين‌ منصفانه‌ترين‌ رأيى‌ بود که‌ مى‌ شد درخصوص‌ اين‌ پرونده‌ صادر کرد. معتقدم‌ که‌ ادامه‌ 18 دقيقه‌ زمان‌ باقيمانده‌ بازي، حق‌ را به‌ حقدار مى‌دهد و ثابت‌ مى‌کند که‌ حکم‌ براساس‌ عدالت‌ بوده‌ است.
    وى‌ افزود: به‌ هر حال‌ 18 دقيقه‌ بسيار سخت‌ و پراسترس‌ مقابل‌ فجرسپاسى‌ پيش‌ رو داريم‌ ولى‌ تمام‌ تلاشمان‌ را انجام‌ مى‌دهيم‌ تا مشکل‌ خاصى‌ در اين‌ دقايق‌ پيش‌ نيايد.
    جمشيدى‌ خاطرنشان‌ کرد: براى‌ بازى‌ با صباباترى‌ نيز در شرايط‌ بسيار خوبى‌ قرار داريم‌ و اگر کادر فنى‌ صلاح‌ بداند که‌ در ترکيب‌ پاس‌ قرار بگيرم‌ آمادگى‌ کامل‌ دارم. پيروزى‌ فصل‌ گذشته‌ مقابل‌ صباباترى‌ را تکرار مى‌کنيم‌ و روى‌ نقاط‌ ضعف‌ اين‌ تيم‌ آگاهى‌ کامل‌ داري

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عجيب‌ترين‌ اتفاق‌ فوتبال‌ جهان‌ با حضور «نفت» ليگ‌ ايران‌ 17 تيمى‌ مى‌شود؟!

به‌ گزارش‌ ايسنا براساس‌ حکم‌ دادگاه‌ تجديدنظر ديوان‌ عدالت‌ اداري، بازى‌ جنجالى‌ نفت- راه‌آهن‌ در رقابتهاى‌ دسته‌ اول‌ فصل‌ گذشته‌ به‌ سود نفت‌ آبادان‌ اعلام‌ شد!
    براساس‌ رأى‌ شعبه‌ دهم‌ ديوان‌ عدالت‌ ادارى‌ اين‌ رأى‌ قطعى‌ مى‌باشد. مقدم‌نيا وکيل‌ باشگاه‌ نفت‌ در اين‌ ارتباط‌ گفت: «پس‌ از مراجعات‌ مکرر در نهايت‌ شعبه‌ دهم‌ ديوان‌ به‌ نفع‌ ما رأى‌ صادر کرد و اعلام‌ نمود که‌ تخلف‌ تيم‌ راه‌آهن‌ تهران‌ محرز بوده‌ و بازى‌ 3 بر صفر به‌ سود نفت‌ اعلام‌ مى‌شود. ما به‌ همين‌ خاطر منتظريم‌ تا هرچه‌ سريعتر تيم‌ نفت‌ در ليگ‌ حرفه‌اى‌ شرکت‌ داده‌ شود.
    در همين‌ ارتباط‌ ديروز جهانگير خليلى‌ رئيس‌ هيأت‌ مديره‌ نفت‌ آبادان‌ که‌ در مکه‌ مکرمه‌ بود به‌ خبرورزشى‌ گفت: «آقاى‌ مصطفوى‌ به‌ ما قول‌ داده‌ با حضور نفت‌ آبادان، ليگ‌ حرفه‌اى‌ 17 تيمى‌ شود! ما حاضريم‌ اين‌ سه‌ چهار بازى‌ عقب‌افتاده‌ را هر چه‌ سريعتر انجام‌ دهيم.»
    توضيح‌ خبرورزشي: اين‌ مسئله‌ در نوع‌ خود عجيب‌ترين‌ اتفاق‌ تاريخ‌ فوتبال‌ دنياست. حالا بر فرض‌ اگر نفت‌ در ليگ‌ حرفه‌اى‌ شرکت‌ داده‌ شود معلوم‌ نيست‌ تکليف‌ رقابتهاى‌ دسته‌ اول‌ چه‌ مى‌شود؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

جادوگر روى‌ نيمکت‌ ذخيره‌ها کريمي: ماگات‌ از من‌ ناراضى‌ نبود!

بايرن‌مونيخ‌ امشب‌ در رقابت‌هاى‌ ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا مهمان‌ اينترميلان‌ در ورزشگاه‌ جوزپه‌ مه‌ آتزا در ايتاليا خواهد بود و على‌ کريمى‌ روى‌ نيمکت‌ ذخيره‌ها خواهد نشست.
    در ترکيب‌ اعلامى‌ بايرن‌مونيخ‌ نامى‌ از على‌ کريمى‌ برده‌ نشده‌ است. کريمى‌ در همين‌ خصوص‌ اظهار کرد: در اين‌ فصل‌ از هفته‌ قبل‌ که‌ با تيم‌ آلمانيا آخن‌ بازى‌ داشتيم‌ به‌ ميدان‌ رفتم‌ و حدود 17،18 دقيقه‌ بازى‌ کردم‌ و هدفم‌ جلب‌ نظر مساعد ماگات‌ بود و اينطور که‌ از شواهد امر پيداست‌ از من‌ ناراضى‌ نبود و طبيعى‌ است‌ در بازى‌ اينترميلان‌ فيکس‌ نباشم. کريمى‌ گفت: تازه‌ به‌ فرم‌ ايده‌آل‌ نزديک‌ شده‌ام‌ و تلاشم‌ را خواهم‌ کرد تا مثل‌ پارسال‌ به‌ بازيکن‌ فيکس‌ تيم‌ تبديل‌ شوم.
    على‌ در مورد آينده‌اش‌ گفت: هدف‌ من‌ موفقيت‌ در بايرن‌ است، پارسال‌ تا حدودى‌ به‌ خواسته‌ام‌ رسيدم‌ اما مصدوميت‌ باعث‌ دورى‌ام‌ از ترکيب‌ شد و بزرگترين‌ بازيکنان‌ جهان‌ در تيمهايى‌ نظير بايرن‌مونيخ‌ در صورت‌ دورى‌ از ميدان، براى‌ بازگشت‌ دوباره‌ کار دشوارى‌ دارند. من‌ هم‌ با علم‌ به‌ اين‌ قضيه‌ دارم‌ تلاش‌ مى‌کنم‌ تا به‌ ترکيب‌ اصلى‌ ماگات‌ بازگردم.
    کريمى‌ در پايان‌ اظهار داشت: بازى‌ با اينترميلان‌ در ايتاليا که‌ مربى‌ باهوشى‌ به‌ نام‌ روبرتو منچينى‌ دارد، آسان‌ نيست‌ ولى‌ تيم‌ بايرن‌مونيخ‌ صرفاً‌ با هدف‌ کسب‌ پيروزى‌ وارد ميدان‌ مى‌شود و من‌ هم‌ هر گاه‌ مربى‌ صلاح‌ بداند آماده‌ بازى‌ هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •