تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 752 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بود
    شما خیالت راحت باشه زاویه نداره

مگه s5 هم داره؟
    قیمتش چنده؟کیفیتش چطوره؟کجا گیر میاد
    بله هم 3 داره هم 4 داره هم 5 داره یه مدلی هم داره که ایرست هست و مخصوص کامپیوتر چون فیش میک و هدفون جدا از همه. مدل های 4 و 5 با پسوند i هم دارند که میک و دکمه کنترل داره و مخصوص محصولات اپل هست.
    دو تا نمایندگی داره : آواسان و آرتافرورد
    s4 و s5 رو راستش منم نفهمیدم چه فرقی دارند غیر از ظاهر.
    قیمت ها هم بین 110 تا 140 برای مدل های مختلف باید باشه.
    من خودم s4 معمولی دارم.

2. 4 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخه يه نفر جواب بده اين مدله خوبه يا بد يا حتي با 100تومن چي بخرم[

Creative EP-3NC
    اگه active noise cancelling براتون زیاد مهم نیست بهتره که مدل بدون این قابلیت رو انتخاب کنید که حداقل کیفیت بهتری دیافت کنید مثلآ Klpisch S4 در همین رده قیمت یک گام بلند با کیفیت تر هست

شما هم موفق باشید

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

دوستان Sennheiser PMX 60 چطوره؟ از کجا بخرم؟
    کیفیت صداش در حد قابل قبول ولی نه خیلی خیلی خوب و بهترین مکان برای خرید می شه نمایندگی فروش و یا وارد کننده که مورد انتخابی شما نمایندگی جدیدش می شه نامدارن که سایتشون به همین نام هست البته اگر موجود داشته باشند

شما هم موفق باشید

من بودجمو تا 200 افزایش دادم...تو این قیمت باز هنوزم همون klipsch s4 توصیه میشه؟
    اگه کمی بیشتر بشمارید می شه IE7 انتخاب کرد

شما هم موفق باشید.

دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بود
    حق با شماست و دوستان هم درست عنوان کردند فقط یک نکته فراموش شده اینه که طرح قدیم S4 با Plug L بود ولی حالا تخت هست مدلهای فیش کج یا L مانند مربوط به 3-4 سال پیش هست و جعبه هدفون خاکستری رنگ بود ولی در حال حاظر جعبه آبی با فیش صاف یا ساده یا تخت یا هر چیزی که بشه اسمش رو گذاشت تولید میشه

در آخر هر دو نوع طرح در بازار موجود هست و شما قبل از خرید فیش رو از نظر نوع چک کنید ولی به نظرم برای پلیرهای پرتابل فیش L بسیار بهتر از صاف هست چون به راحتی می شه کابل رو در ادامه یا پشت پلیر هدایت کرد که جلوی دست یا چشم نباشه و مهمتر اینکه اگه توی پلیر رو توی جیب میزارید احتمال فشار و آسیب و به پلیر به حداقل می رسه

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 10-01-2012 at 18:17.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حق با شماست و دوستان هم درست عنوان کردند فقط یک نکته فراموش شده اینه که طرح قدیم S4 با Plug L بود ولی حالا تخت هست مدلهای فیش کج یا L مانند مربوط به 3-4 سال پیش هست و جعبه هدفون خاکستری رنگ بود ولی در حال حاظر جعبه آبی با فیش صاف یا ساده یا تخت یا هر چیزی که بشه اسمش رو گذاشت تولید میشه

در آخر هر دو نوع طرح در بازار موجود هست و شما قبل از خرید فیش رو از نظر نوع چک کنید ولی به نظرم برای پلیرهای پرتابل فیش L بسیار بهتر از صاف هست چون به راحتی می شه کابل رو در ادامه یا پشت پلیر هدایت کرد که جلوی دست یا چشم نباشه و مهمتر اینکه اگه توی پلیر رو توی جیب میزارید احتمال فشار و آسیب و به پلیر به حداقل می رسه

شما هم موفق باشید.
    داداش شما نظرتون در مورد beats tour چیه؟
    اصلیش کجا گیر میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    لطف کنید منو راهنمایی کنید
    ایرفون میخوام,بیشتر ترنس گوش میدم
    تا 100 تومن بودجه دارم

پیشاپیش ممنون از کمکتون
    ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز و گرامی.
    الان فکر کنم 3هفته شد از خرید اس 4 ام
    اوایلش یکم شک داشتم از خریدش ' ولی الان با گذر زمان و گوش دادن به اهنگای مختلف میبینم واقعا خرید خوبی داشتم.
    تو اهنگ با کیفیت خیلی برتریش رو به رخ هدفونای معمولی تر که داشتم میکشه رو بیسهای عمیق و صدایی شفاف...حتی در ولوم بالا

ولی تو بعضی اهنگها با بالابردن ولوم خش خش شنیده میشه با اینکه به نظرم اون اهنگای مد نظر بیس ضعیفتری نسبت به مورد قبل که اشاره کردم داره دلیلش چی میتونه باشه??

خلاصه اینکه به صدایی که میخواستم رسیدم.

مشکلم با سری های هدفون تا حدودی حل شده' عادت کردم فقط یه چیز مسخره اینکه با گوش راستم مشکل دارم
    راحت فیکس نمیشه!!! خستم میکنه یکم تو گوش راست. خدا شفام بده...

خلاصه اینکه دوستان اماتور حرفه ای تر از من مطمن باشید نیازاتون رو برطرف میکنه

ببخشید خیلی اماتورانه توضیح دادم.

یک سوال داشتم این Burn in اگر اشتباه نکنم یعنی چی?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

8. 5 کاربر از moosavi.sm89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان Earphone Shure SE 215 or SE 215-K ایران قیمت چند هست؟
    از کجا می شه تهیه کرد؟
    عجله دارم یکی از دوستام از خارج می یاد می خام اگه به صرف باشه از اون ور بخرم.
    اونجا حدود ۲۰۰ هزار تومن آب می خوره برام.
    با این قیمت چیز بهتری یا همرده با این مدل می شه خرید؟
    ممنون می شم زود جواب بدید.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی کنین
    عزیز شما میتونی روی Klipsch S4 فکر کنی.. اگه باس برات مهم باشه که خیلی زیاد باشه Audio Technica S55 هم تو بازار هست

با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز و گرامی.
    الان فکر کنم 3هفته شد از خرید اس 4 ام
    اوایلش یکم شک داشتم از خریدش ' ولی الان با گذر زمان و گوش دادن به اهنگای مختلف میبینم واقعا خرید خوبی داشتم.
    تو اهنگ با کیفیت خیلی برتریش رو به رخ هدفونای معمولی تر که داشتم میکشه رو بیسهای عمیق و صدایی شفاف...حتی در ولوم بالا

ولی تو بعضی اهنگها با بالابردن ولوم خش خش شنیده میشه با اینکه به نظرم اون اهنگای مد نظر بیس ضعیفتری نسبت به مورد قبل که اشاره کردم داره دلیلش چی میتونه باشه??

خلاصه اینکه به صدایی که میخواستم رسیدم.

مشکلم با سری های هدفون تا حدودی حل شده' عادت کردم فقط یه چیز مسخره اینکه با گوش راستم مشکل دارم
    راحت فیکس نمیشه!!! خستم میکنه یکم تو گوش راست. خدا شفام بده...

خلاصه اینکه دوستان اماتور حرفه ای تر از من مطمن باشید نیازاتون رو برطرف میکنه

ببخشید خیلی اماتورانه توضیح دادم.

یک سوال داشتم این Burn in اگر اشتباه نکنم یعنی چی?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    مبارک باشه عزیز، خدا رو شکر که راضی هستید از خریدتون

در مورد اون صدای خش خش که فرمودید، درست میفرمایید بعضی وقتا منم حس میکنم تو مید یکمی تیز میشه بعضی صداها... بهرحال جنس صداش دقیقا همینطوری هست.

Burn In هم معادل فارسی اگه بخوایم در نظر بگیریم براش، شاید آب بندی نزدیک ترین کلمه ای باشه که وجود داره. آقا رضا این رو زیاد توضیح دادن توی همین تاپیک بگردید پیدا میکنید. ولی بطور خلاصه، ساعات اولیه استفاده از هدفونتون یکمی صدایی که ازش شنیده میشه رو تغییر میده و بعد از یک مدتی به حالت ثابتی میرسه که صدای اصلی هدفونتون هست. پروسه این کار رو میگن Burn In

دوستان Earphone Shure SE 215 or SE 215-K ایران قیمت چند هست؟
    از کجا می شه تهیه کرد؟
    عجله دارم یکی از دوستام از خارج می یاد می خام اگه به صرف باشه از اون ور بخرم.
    اونجا حدود ۲۰۰ هزار تومن آب می خوره برام.
    با این قیمت چیز بهتری یا همرده با این مدل می شه خرید؟
    ممنون می شم زود جواب بدید.
    عزیز متاسفانه این محصول که شما میفرمایید تو ایران موجود نیست یا حداقل کسی مشاهده نکرده!

اگر شما سبکی که گوش میدید و وسیله ای که باهاش گوش میدید رو بفرمایید دوستان اینجا بهتر میتونن راهنماییتون کنن

موفق باشید

11. 5 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    من دنبال Sony MDR-RF4000K گشتم ولی هنوز پیدا نکردم...
    یه پاناسونیک پیدا کردم مدل : RP-WF950
    نسبت به سونی این چه طوره؟اگه سونی گیرم نیومد اینو بگیرم؟
    ممنون

اگه پاسخ بدید ممنون میشم .چون فردا میخوام بگیرم.
    Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم تفاوت ep 630 . ep 630i و ep 830 در چه چیز هایی هست ؟ من سبک های پاپ ایرانی . دنس . سنتی ایرانی و الکترونیک گوش می کنم .

و می خواستم بدونم که این هدفون هایی که نام بردم تفاوت هاشون در چی هست ؟ مثلاً خیلی دوست دارم بدونم ep 630 با ep 630i چه فرق هایی با هم دارن ؟ من برام در درجه ی اول کیفیت ( یعنی دقیقاً همون چیزی که فایل موسیقی هست - طبیعی شنیده شدن ) و بلندی صدا و در درجه ی دوم باس برام مهمه و راستش زیاد با صدای ( دوبس دوبس ! ) که توش زیادی اغراق شده باشه و صدای واقعی باس آهنگ اونقدر نباشه و هدفون این کارو انجام بده خوشم نمیاد ( البته گفتم زیاد اغراق نکنه ! نه اینکه کلا باس رو فراموش کنه ؛ باس تا یه حدی اگه باشه و از طرف هدفون تقویت بشه خوبه ولی دیگه نه خیلی زیاد و غیر طبیعی ! ) ( دوبس دوبس رو تا یه حدی دوست دارم )

خب دوستان با این توضیحاتی که دادم چه هدفونی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟

بودجه تا 120 - 100 راه داره و میتونم خرج کنم و اگه موردی هست که نسبت به قیمتش خیلی ارزش داره و از بودجه ای که من در نظر گرفتم کمی بیشتره لطفا اون رو هم بهم معرفی بفرمایید . مرسی از لطف شما .

منتظرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عزیز شما میتونی روی Klipsch S4 فکر کنی.. اگه باس برات مهم باشه که خیلی زیاد باشه Audio Technica S55 هم تو بازار هست
    ممنونم
    فقط این مدل Audio Technica این ایر هست؟
    یک مدل JBL هم دیدم میخواستم بدونم چطور هست...
    JBL ROXY Reference 250

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •