بچه ها کسانی که تهران هستن و براشون مقدوره می تونن یه سوال بپرسن ببینن که ایا دکمه + میشه پیدا کرد مال من رو یه بچه فوضول کند پینش هم شکست الان یکم شله .
بچه ها کسانی که تهران هستن و براشون مقدوره می تونن یه سوال بپرسن ببینن که ایا دکمه + میشه پیدا کرد مال من رو یه بچه فوضول کند پینش هم شکست الان یکم شله .
بسته به ویندوزتون ممکنه دکمه ها جابجا کار کنند . بهترین عملکرد برای ویندوز 8/8.1 هست .
در ضمن یادتون نره از توی بایوس Hotkey هارو فعال کنین .
خیر برای یه کاربر عادی همون I5 کافیه .
I7 اون چیری رو که فکر می کنین به شما نمی ده .
دوستان من Z510 دارم
تو این لپ تاپ چطوری مشخص میشه که شارژ شده ؟؟
وقتی شارژر رو میزنی چراغ شارژ روشن میشه
4 ساعت هم که تو شارژ باشه همونجوری روشنه و خاموش نمیشه
من چطوری بفهمم که کامل شارژ شده
سلام،تازه خریدین لپ تاپ رو؟
چه کانفیگی خریدن؟قیمت؟ssdهم داره؟
ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
این مموری ریدر چطوری کار میکنه درایورش هم نصبه مدل z500 i5 و مموری microsd hc
سلام آره یه چند روزی میشه
ci 7
رم 8
و ...
قیمت : 2540
ssd نداره
حالا چطوری میشه فهمید شارژش پره ؟؟
ممنون![]()
تنها راهش اینه که از توی ویندوز چک کنیاین چراغ همیشه سفید هستش و فقط در صورتی که باتریش خیلی کم باشه ، رنگش نارنجی می شه . در غیر اینصورت همیشه سفید روشن باقی می مونه .
4 ساعت یا 40 ساعت توی شارژ نگه داشتنم برای باتری مشکلی ایجاد نمی کنه . امروزه باتری های لپ تاپ طوری طراحی شدند که به مجض اینکه به برق وصل بشن ، از باتری استفاده نشه و توی شارژ نگه داشتن به عمر باتری لپ تاپ ضربه ای وارد نمی کنه
سلام
می خواستم بدونم برا z510 تو وین7 برنامه Energy Management نیست؟اگه بخوام تو برق باشه و استفاده کنم،چیکار کنم که برا باتری مشکلی پیش نیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)