سايت ايرانهدفون هم داره.قيمت هر دو هم يكيه.منم نميدونم از كدومش بگيرم
Sent from my iPad using Tapatalk
سايت ايرانهدفون هم داره.قيمت هر دو هم يكيه.منم نميدونم از كدومش بگيرم
سلام
از روی چیزهایی که تست کردم، همون ریزر همرهد مناسب هستش. متأسفانه مدل بالاترش یعنی آدارو که 90 تومن گرون تره ارزشش رو داره یا نه. همون همرهد، تریبل اندکی کمتری داره. متأسفانه hd202 رو هم تست نکردم.
مرسی خیلی لطف کردین. جالبه دیجی کالا همین امروز پیشنهاد ویژه داده رو همرهد 164000 میده. منم سفارش دادم. تعریفای شما تاثیر داره رو بازار
![]()
دوستان کسی نظری درباره هدفون V-Moda Crossfade M-100 داره ؟
این هدفون از هدفون های مشهور و بسیار پر طرفدار دنیا هست
امروز hammerjead به دستم رسيد.قرار بود ديروز بياد به علت برف شيراز تاخير خورد.از نظر بسته بندي خوب بود.شكلش هم كه خشكله.فقط كاش جنس سيمهاش پلاستيكي نبود .
چن تا فيلم و موزيك فعلا تست كردم.يه چيزايي ميشنوم قبلا نشنيده بودم![]()
يه دور ارباب حلقه ها ديدن باهاش لذت بخش بود.فقط كمي احساس ميكنم توي صداهاي زير بعضي اوقات كمي صدا جيغ ميشه.
بي زحمت چن تا موزيك كه براي تست ايرفون خوب باشه معرفي كنيد بيشتر تستش كنم.
در كل خيلي خوبه
دوستان اين نرم افزار مخصوص داره ؟!؟ چيه اسمش ؟!
منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی تو ایران گیر نمیاد؟ شما جایی میشناسین داشته باشن؟
دوستان من به تازگی یه گوشی Xperia Z2 خریدم که هندزفری خودش خیلی بی کیفیت هست ، منتهی توی پک های اصلی یه هندزفری سونی میزاره که نویز کنسلینگ داره و خیلی ازش تعریف کردن .
این لینک اون هندزفری هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت های مختلف این هندزفری رو بین 135 تا 140 برای فروش قرار دادن ، من اصلا از هندزفری برای مکالمه استفاده نمیکنم و فقط برای فیلم و موزیک ازش استفاده میکنم . به نظرتون این هندزفری نویز کنسلینگ سونی ارزش این پول رو داره یا گزینه دیگه میتونید بهم معرفی کنید که زیره 100 تومان باشه .
ممنون
همین بالای صفحه دوستان گفتن.
دیجی کالا و ایران هدفون
چیزی در مورد اون مدل نمی دونم. ولی این فیلیپس رو می دونم در مقابل قیمتش خوبه
philips she3590 حدود 35 تومنه
ممنون .
این مدل با توجه به قیمت نسبتا پایینش به نظرتون ارزش خرید داره ؟ یعنی نسبت به هندزفری فابریکی گوشی تفاوتی توی کیفیت صدای فیلم و موزیک ایجاد خواهد کرد ؟
دوستان بر ای یکی از آشنا ها یک هدفون close فول سایز و تقریبا حرفه ای می خوام بگیرم
خودم نظرم سمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفته ...متاسفانه امکان تست این مدل رو نداشتم
از دوستان کسی هست صدای این هدفون رو شنیده باشه و بتونه یکم در موردش توضیح بده
این هدفون تا جایی که خوندم تقریبا اکثر سبک های موزیک رو پوشش میده
فقط نمیدونم این که میگن مشکل sibilance داره آیا خیلی ازار دهنده هست ؟ آیا این مشکل حل شده ؟
ممنون
Last edited by dooste.man83; 24-02-2015 at 01:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)