تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 602 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان برای خرید hammerhead سایتی بهتر از دیجیکالا سراغ دارید ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سايت ايرانهدفون هم داره.قيمت هر دو هم يكيه.منم نميدونم از كدومش بگيرم

Sent from my iPad using Tapatalk

2. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان خدا خیرتون بده مخصوصا rave-87 بدون چشمداشتی مردم رو راهنمایی میکنید.
    میخوام یک earphone بخرم برای موسیقی یانی ریچارد کلایدرمن و کلا بیکلام و با خواننده هم گوش میکنم(اینکه شد همه چی). پیشاپیش ببخشید مبتدی هستم اصطلاحات رو نمیدونم. توضیحات پایین رو میدم تا سبک صدام رو بهم بگید
    بنده یک هدفون توگوشی she 3590 دارم که ازش خوشم میومد ولی سیمش خراب شد! بیسش واسم راضی کننده بود البته یک کوچولو با نرم افزار فوق العاده viper for android یکمی بیس و جزئیاتشو زیاد میکردم. بیس در حد این و یا یکم بالاتر خوبه و به هیچ وجه بیس شل و ول دوست ندارم. ولی جزئیاتش خیلی کم بود به نسبت hd202 میخوایم جزئیاتش از hd 202 هم بیشتر باشه اگر هست. جزئیات این هدفون رو خیلییی دوست دارم. اما خوب من به هیچ وجه بیس hd202 دوست ندارم همچنین مدل صداش انگار تخت و بی روح بود مجبور شدم با وایپر برای ویندوز به صداش حجم بدم انگار یجورایی به همه صدا ها حتی صداهای ریز و خواننده ها بیس اضافه میکنه بدون افت جزئیات که باعث میشه صدا خوشکل و حجم دار بشه همچنین صداش زیادی عقب بود نمیشد هیجان موسیقی رو به اوج رسوند من برای فیلم استفادش میکنم و با وایپر خوبه. البته خوب فضاسازیش فوق العاده یک فایلی از یک سایت تست هدفون گرفتم شبیه کوبیدن به دیوار از پشت دیواره. هدفون رو میزارم رو سر دوستان برمیگردن میگن کیه داره میکوبه تو دیوا یعنی اصلا بعضی ها تا بهشون نشون ندادم پلیر رو باور نکردن صدا از تو هدفونه
    خلاصه بیس محکم و در حد she 3590 یا بیشتر و سبک صدا هم شبیه همین خوبه و جزئیات بیشتر از hd 202 . میخوام یک سرو گردن بالاتر از اینها باشه تا از خرید حس خوبی داشته باشم. ایران هدفون قبلا ازش خرید کردم خیلی خوب بود قیمتاشم خوبه زود میفرسته داره به اهوازی ها هم به خاطر خاک تخفیف میده حداقل یه جا واقعا حمایت کرد. بودجه در حد 200 سیصد(اصلا میشه با این بودجه؟) مهم اینه یک سرو گردن بالاتر باشه تا مجبور بشم دوباره همه آهنگ هارو باش تست کنم! آمپ هم ندارم راستی. سورس یک گوشی مدل پایین اندروید.
    خیلی ممنون خدا قوت
    سلام
    از روی چیزهایی که تست کردم، همون ریزر همرهد مناسب هستش. متأسفانه مدل بالاترش یعنی آدارو که 90 تومن گرون تره ارزشش رو داره یا نه. همون همرهد، تریبل اندکی کمتری داره. متأسفانه hd202 رو هم تست نکردم.

4. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    از روی چیزهایی که تست کردم، همون ریزر همرهد مناسب هستش. متأسفانه مدل بالاترش یعنی آدارو که 90 تومن گرون تره ارزشش رو داره یا نه. همون همرهد، تریبل اندکی کمتری داره. متأسفانه hd202 رو هم تست نکردم.
    مرسی خیلی لطف کردین. جالبه دیجی کالا همین امروز پیشنهاد ویژه داده رو همرهد 164000 میده. منم سفارش دادم. تعریفای شما تاثیر داره رو بازار

6. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان کسی نظری درباره هدفون V-Moda Crossfade M-100 داره ؟
    این هدفون از هدفون های مشهور و بسیار پر طرفدار دنیا هست

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

امروز hammerjead به دستم رسيد.قرار بود ديروز بياد به علت برف شيراز تاخير خورد.از نظر بسته بندي خوب بود.شكلش هم كه خشكله.فقط كاش جنس سيمهاش پلاستيكي نبود .
    چن تا فيلم و موزيك فعلا تست كردم.يه چيزايي ميشنوم قبلا نشنيده بودم
    يه دور ارباب حلقه ها ديدن باهاش لذت بخش بود.فقط كمي احساس ميكنم توي صداهاي زير بعضي اوقات كمي صدا جيغ ميشه.
    بي زحمت چن تا موزيك كه براي تست ايرفون خوب باشه معرفي كنيد بيشتر تستش كنم.
    در كل خيلي خوبه
    دوستان اين نرم افزار مخصوص داره ؟!؟ چيه اسمش ؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

9. 4 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی تو ایران گیر نمیاد؟ شما جایی میشناسین داشته باشن؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من به تازگی یه گوشی Xperia Z2 خریدم که هندزفری خودش خیلی بی کیفیت هست ، منتهی توی پک های اصلی یه هندزفری سونی میزاره که نویز کنسلینگ داره و خیلی ازش تعریف کردن .

این لینک اون هندزفری هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی سایت های مختلف این هندزفری رو بین 135 تا 140 برای فروش قرار دادن ، من اصلا از هندزفری برای مکالمه استفاده نمیکنم و فقط برای فیلم و موزیک ازش استفاده میکنم . به نظرتون این هندزفری نویز کنسلینگ سونی ارزش این پول رو داره یا گزینه دیگه میتونید بهم معرفی کنید که زیره 100 تومان باشه .

ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی تو ایران گیر نمیاد؟ شما جایی میشناسین داشته باشن؟
    همین بالای صفحه دوستان گفتن.
    دیجی کالا و ایران هدفون

دوستان من به تازگی یه گوشی Xperia Z2 خریدم که هندزفری خودش خیلی بی کیفیت هست ، منتهی توی پک های اصلی یه هندزفری سونی میزاره که نویز کنسلینگ داره و خیلی ازش تعریف کردن .

این لینک اون هندزفری هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی سایت های مختلف این هندزفری رو بین 135 تا 140 برای فروش قرار دادن ، من اصلا از هندزفری برای مکالمه استفاده نمیکنم و فقط برای فیلم و موزیک ازش استفاده میکنم . به نظرتون این هندزفری نویز کنسلینگ سونی ارزش این پول رو داره یا گزینه دیگه میتونید بهم معرفی کنید که زیره 100 تومان باشه .

ممنون
    چیزی در مورد اون مدل نمی دونم. ولی این فیلیپس رو می دونم در مقابل قیمتش خوبه
    philips she3590 حدود 35 تومنه

13. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیزی در مورد اون مدل نمی دونم. ولی این فیلیپس رو می دونم در مقابل قیمتش خوبه
    philips she3590 حدود 35 تومنه
    ممنون .
    این مدل با توجه به قیمت نسبتا پایینش به نظرتون ارزش خرید داره ؟ یعنی نسبت به هندزفری فابریکی گوشی تفاوتی توی کیفیت صدای فیلم و موزیک ایجاد خواهد کرد ؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان بر ای یکی از آشنا ها یک هدفون close فول سایز و تقریبا حرفه ای می خوام بگیرم
    خودم نظرم سمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفته ...متاسفانه امکان تست این مدل رو نداشتم
    از دوستان کسی هست صدای این هدفون رو شنیده باشه و بتونه یکم در موردش توضیح بده

این هدفون تا جایی که خوندم تقریبا اکثر سبک های موزیک رو پوشش میده

فقط نمیدونم این که میگن مشکل sibilance داره آیا خیلی ازار دهنده هست ؟ آیا این مشکل حل شده ؟

ممنون
    Last edited by dooste.man83; 24-02-2015 at 01:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •