اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههه
وسط بازی بودم باز نت قطع یعنی .... دهنه اینا اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههه
وسط بازی بودم باز نت قطع یعنی .... دهنه اینا اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
امروزتوروزنامه خوندم معاون مخابرات گفته به دلیل اختلالاتی که برای برخی مشترکین مشهدی رخ داده یک هفته اینترنت مجانی به کاربران تعلق گرفت.![]()
بخوره تو سرشون اون یه هفته .
ما رو از کار و کاسبی انداختند بعد میان میگند یه هفته مجانی میدند ؟!
پووووووفــــ خدایا.
به سلامتی امروز سایت ADSL مخابرات خراسان رضوی قطع شده بود
![]()
ازیه طرف گفته یه هفته ازطرفه دیگه 100 مگابایت حجم دانلودبرای یه هفته؟؟؟؟!!!!![]()
Last edited by XXS; 14-10-2013 at 15:08.
واقعا بعضی دوستان فحش میدند حق دارند.
کدوم روزنامه؟ چ تاریخی؟ اینجور موارد باید از طریق سایت مخابرات اعلام بشه که هنوز تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام نشده. بعدشم کسایی ک شغلشون با اینترنته کلی ضرر میکنن مثل کار فارکس ک طرف ممکنه کل زندگیشو رو اینگونه اختلالات لینترنت از دست بده. هنوز نمیشه تو ایران روی این چنین مشاغل و فعالیتهایی حساب باز کرد.
الا لعنت الله علی القوم الدزد و بی شرففف
سلام دوستان بالاخره نت منم بعد سه روز وصل شد
تو این سه روز به اندازه یه سال اعصابم خورد شد از دست اینا
سایت می رفتی مشکل داشت به 2020 زنگ می زدی یا همش اشغالی می زد یا می گفت شما نفر بیستمید بعدم بعد 20 دقیقه وصل می شد وقتیم می گفتم می گفت شبکه قطعه یه دو ساعت دیگه زنگ بزن.الا لعنت الله....تف تف
دیروز و امروز به خاطر این مخابرات کوفتی کلی ضرر کردم .
رفتم دفتر بیمه واسه صدور بیمه . گفتند سیستمون قطع شده.
امروز هم رفتم همین جور و گقتند قطع هستش هنوز .
حالا بیمه ام با تاخیر صادر میشه و جریمه بهش میخوره کی میخواد جوابگو باشه ؟
لطفا منبعش رو اعلام کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)