تو تاپیک vaio مطرح کن تا جواب فنی بگیری![]()
تو تاپیک vaio مطرح کن تا جواب فنی بگیری![]()
سلام
من میخوام لپ تاپ سونی f137 رو بگیرم اما کلی برنامه روش نصبه و من هم زیاد نرم افزار نیاز ندارم میخواستم بدونم میشه یه dvd w7 که خودم خریدم رو روش نصب کنم یا مال خودش باید باشه یا اصلا نمیشه؟
اگه چند تا برنامشو بخوام نگه دارم چیکار میشه کرد؟درایور هارو چیکار کنم؟
مرسی
درایور هاشو از سایتش می تونی دانلود کنی.ویندوز خودتم می تونی بریزی ولی بهتر اینه یه بک اپ از ویندوز خودش بگیری چون اورجیناله.در مرد برنامه هاش نمی دونم از اساتید بپرس![]()
سلام
من یه چندین بار می خواستم با برنامه ی خود لپ تاپ که برای ریختن ریکاوری روی dvd هست .
این کار و انجام بدم اما حالا دیگه اجازه نمیده اینکارو بکنم.
نرم افزاری هست به من معرفی کنید که بشه باهاش اینکارو کرد؟
اون راه حلی که بهت گفتم عملی نشد؟؟؟؟؟کار نکرد؟؟؟
به نظر من بهترین برنامه برای بکاپ گیری
نرم افزار قدرتمند بک آپ گیری Acronis Backup & Recovery Workstation 10.0.11133
هستش امتحان بکن چیز خوبیه
به نظر من اولین کاری که باید انجام بدی اینه که یه بکاپ کامل از ویندوز بگیر بعد هر کاری دوست داری انجام بده آخه این ویندوز که روی لپ تاپ نصب هستش اورجیناله و تو داری کلی پول واسه همین ویندوز اورجینال میدی حیف نیست پاکش بکنی؟؟؟
اگر اشتباه نکنم روی لپ تاپت یه آنتی ویروس اورجینال 1 ساله نصب باشه که حداقل 20تومن قیمت همونه با کلی نرم افزار دیگه شاید الان به دردت نخورن ولی کم کم بهشون نیاز پیدا میکنی بذار باشن سرعت لپ تاپ رو که پایین نمیارن
باز هم میگم بکاپ اولیه یادت نره چون من چوبش رو خوردم دارم میگم
شاد باشی![]()
دوستان بنده نیز همچنان منتظر پاسخ شما هستم!!!![]()
داداش من قربون اونjames hetfield و خودت برم که به ما جواب دادی.
من این برنامه رو دارم اما نسخه ی 32 بیت هست و من نسخه ی 64 بیت رو لازم دارم.فکر کنم 64 بیتش نباشه.
در ضمن اشتباهی نشه من ریکاوری دارم فقط می خوام اونو روی dvd رایت کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم نخندیدا اگه سیستمو ریکاوری کنم کل درایو c پاک میشه دیگه.؟نه؟(خودم فکر می کنم پاک میشه!!)
راستی.
راهی هست که بشه از خود درایو ریکاوری لپ تاب رو به حالت اول در آورد؟
ممنون![]()
کاری نداره که.
همون دکمه لمسیه که بالای کیبورد
یکیش برای تغییر ولوم
یکی دیگش برای قطع و وصل کردن صدا
اون دوتا نه سمت راستیه رو بزن بلوتوث و وایرلس روشن میشه.
بعدشم هر فایلی هم خاستی بفرستی کلیک راست کن روش و send to bluetoth رو بزن بعدشم که دیگه فکر کنم بلدی.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)