تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 860 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان عیزیز دو kدموی جالب دارم درباره kai براتون میذارم که امیدارم نظرتونو جلب کنه
    1-همه دفترچها و سلیتهای مختلف در مورد دیدن اولین بار kai به این صورت گفته اند که شما اونو اولین بار در مزرعه popori farm یا هموم مرغداری میبینید
    ولی من یک مورد سریعتر از انها دیدم به این صورت که : در 30 بهار سال اول وقتی ساعت از 6شب گذشت از سمت مزرعتون به سمت آهنگری حرکت کنی در اون موقع شما kai رو همراه May و popuri میبینید. و اون به شما ورودتان را به روستا تبریک میگه
    2-رفتن با kai به کوهستان(نوک قله) و دیدن آتش بازی با اون و صمیمی شدن با به این صورت که :
    در سال دوم در روز 21 یا 22 تابستان در ساعت 8 شب به بعد به هتل بروید و در طبقه دوم هتل با kai صحبت کنید . د. گزینه ظاهر میشود ، با انتخاب یکی از دو گزینه او را به دیدن آتش بازی دعوت کنید . او دعوت شما را قبول مکیکند. بعد در ادامه شما در روز 24 تابستان که مراسم برگذار میشود تا قبل از ساعت 6 به اسکله رفته و بگذارید و بمانید تا ساعت از 6 شب بگذره . سپس به میدان شهر برگشته. در آن موقع شما KAai و Popuri رو میبینید که popuri از kai درخواست دیدن آتش بازی میکند که او نمیپدیرد و با شما به قلعه کوهستان می اید و با شنا صمیمی میشود.
    اگر اورا دعوت کرده ولی شما به اسکله نروید ، روز 25 تابستان kai عصبانی پیش شما امده و بسیار ناراحت میشود که شما اونو (قال) گذاشتین
    من خودم به شخصه این دو دمورو دیدم.

افرین به شما افرین
    ولی خودمون از هردوشون عکس گذاشتیم
    اون اولی که همه دیدن ولی برای یاد اوری بازم خوبه

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    کسی انگلیسی بلده؟
    من اینو از سایت رسمت ناتسومه پرسیدم.یکی از اعضاش جواب داد.البته این شخص خودشم عضو شده ها.اما حرفه ای انیکاره:این جوابشه:

hi there...its been a while since i play it..i suggest u can go n find a guide online

n as for yr qns..
    going to town..if u meant other towns other than mineral town..there is no such feature..u can only be at mineral town

for the machines...u will only be able to get those machine tat change yr milk to cheese, etc...

for 100% completion best u get a guide..but if i am nt wrong u need to get a wife with 10hearts, dog, horse with 10 hearts, full renovation of all houses in yr farm, find all power berries n catch all special fishes...n play for3years being fren with all the town ppl..my ans may nt be right for some..hope i helped...

jus enjoy the same dun need to go for 100%

3. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام آقای ایمان رضا
    بابا یک پا حرفه ایها
    حالا یک پیشنهاد دارم خودم به فکرشمو اگه بشه انجام بدم ببینم چی میشه
    اگه میتونی تو یک سال کامل طوری محصولاتتو بفروش که هر وقت خریدار برای خرید محصولات میاد همیشه خوشحال باشه.
    فکر کنم این کار تو سال چهارم یا پنجم به بعد مقدور باشه که حداقل چهار پنجتا گاو و گوسفندو مرغ طلایی داشته باشیم.
    اگه انجام دادی نتیجشو به من بگو
    راستی یم سوال داشتم
    این سی دی بازی که من دارم بدون نیاز به هیچ گونه نرم افزای و به طور خودکار در کامپیوترم باز میشه .
    حجکشم 272 mb است . ولی بعضی جاها دیدم این بازی با حجم 80مگ یا 70 یا کمتر بازی میکنن . فرقش تو چیه؟
    در ضمن نسخه اورجینال این بازی چهقدره ؟
    و درصورت ممکن لیکشو برام ذار تا بتونم دانلود کنم ممنون

5. 4 کاربر از amir_wish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام آقای ایمان رضا
    بابا یک پا حرفه ایها
    اگه میتونی تو یک سال کامل طوری محصولاتتو بفروش که هر وقت خریدار برای خرید محصولات میاد همیشه خوشحال باشه.
    فکر کنم این کار تو سال چهارم یا پنجم به بعد مقدور باشه که حداقل چهار پنجتا گاو و گوسفندو مرغ طلایی داشته باشیم.
    راستی یم سوال داشتم
    این سی دی بازی که من دارم بدون نیاز به هیچ گونه نرم افزای و به طور خودکار در کامپیوترم باز میشه .
    حجکشم 272 mb است . ولی بعضی جاها دیدم این بازی با حجم 80مگ یا 70 یا کمتر بازی میکنن . فرقش تو چیه؟
    نه خوش اومد ... بعد از مدتها یه ایده جالب داده شد..چرا به فکر خودم نرسید؟
    نه خب بنظر حلفه ای میایی ... من سال چهارمم ولی تو امسال نمی تونم اینو اجرا کنم
    من به چندتا چیز فکر ی کنم که تو بازیم اجرا کنم ولی این یدونه ...؟؟؟/
    مثلا یکی از ایده هام این بود که همه حیونا رو سر فرصت به تمامیه اهالی نشون بدم
    دومیش هم به صورت عکس چند وقت دیگه می ذارم

من این حجم ها رو نمی دونم ولی اینی که شما می گی فکر کنم برای شرکت دلفینه که یکمی نسخه ما رو دستکاری کرده تا رو پی سی قابل اجرا شه به خاطر اون حجمش زیاد شده

7. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

[/COLOR]
    سلام
    ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید!
    سپاسگذارم دوست عزیز
    بفرماييد اين همون نرم افزاري هست كه ميتونيين به همرا مبدل ePSXe ازش استفاده كنيد و در واقع حكم يك ترينر رو داره
    لينك دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    کسی انگلیسی بلده؟
    من اینو از سایت رسمت ناتسومه پرسیدم.یکی از اعضاش جواب داد.البته این شخص خودشم عضو شده ها.اما حرفه ای انیکاره:این جوابشه:

hi there...its been a while since i play it..i suggest u can go n find a guide online

n as for yr qns..
    going to town..if u meant other towns other than mineral town..there is no such feature..u can only be at mineral town

for the machines...u will only be able to get those machine tat change yr milk to cheese, etc...

for 100% completion best u get a guide..but if i am nt wrong u need to get a wife with 10hearts, dog, horse with 10 hearts, full renovation of all houses in yr farm, find all power berries n catch all special fishes...n play for3years being fren with all the town ppl..my ans may nt be right for some..hope i helped...

jus enjoy the same dun need to go for 100%
    سلام ،تا اونجايي كه من فهميدم ميگه كه:
    شما فقط ميتونيد به شهر معدني بريد و هيچ شهري ديگه غير از اون وجود نداره و براي رفتن به اونجا بايد 10 قلب سگ و زن و اسب و با خانه بزرگ شده و تمام ماهي ها و همچين بايد براي مدت سه سال بازي كنيد تا به اونجا برسيد
    اخرش هم ميگه كه اميدواره كه تونسته باشه كمكي كرده باشه
    همين

9. این کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام آقای ایمان رضا
    بابا یک پا حرفه ایها
    راستی یم سوال داشتم
    عزیز دل برادر شما گفتی رفتی شهر؟مطمئنی؟.......

سلام ،تا اونجايي كه من فهميدم ميگه كه:
    شما فقط ميتونيد به شهر معدني بريد و هيچ شهري ديگه غير از اون وجود نداره و براي رفتن به اونجا بايد 10 قلب سگ و زن و اسب و با خانه بزرگ شده و تمام ماهي ها و همچين بايد براي مدت سه سال بازي كنيد تا به اونجا برسيد
    اخرش هم ميگه كه اميدواره كه تونسته باشه كمكي كرده باشه
    همين
    نه دایی جان.
    گفته که شما به جز همون شهری که توش هستید یعنی mineral town که شما زحمت کشیدی به شهر طبیعی ترجمش کردی شهر دیگه نمیتونی بری.یعنی وجود نداره که بری.و گفته که تا حالا چیزی در مورد کمباین و ماشین ابپاش نشنیده و گفته این ویژگی ها برای این ورژن از بازی نیست.و در اخرم خواسته توضیحی در مورد 100 کردن بازی بده.
    البته ایشون خودش هم یک کاربر هست.

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

این هم مباحثه کامل ما با چند نفر دیگه که قسمت اولش رو بالا براتون گزاشتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    اینم یه عکس ... تا حالا تو سایت ندیده بودم گفتم بذارم تا بقیه استفاده کنن بدک نیست
    حالا توضیحاتش: روز 14 بهار یکی از روزای فستیوال بازیه ...میشه گفت این روز تقابل روزیه که دختراها برای شما غذا میارن (تو زمستان)
    تو این روز شما باید برای دخترا شیرینی درس کنین و برین بدین کوفت کنن البته من تو سه سال بازیم این کارو انجام ندادم که تو سال چهارم انجام دادم
    شماها برای اینکه بازی کاملتری داشته باشین حتما این کار رو بکنین

13. 4 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ایمان جان من یه سیو داشتم که توش10تا مرغ طلایی و10تا گاو طلایی بود تو این تایپیک هست آپش کردم گزاشتم امیدوارم بتونه مکت کنه فکر کنم اموزششم گزاشته بودم......
    امیدوارم بتونه برای اکسچنج انیمالس به دردت بخوره ایمان جان

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام جناب وحید بله من در سال1380 در سال هفتم بازی تونستم برم البته با سی دی کاملا اورجینال ، که سیاه رنگم بود .
    بهتر شماهم بری سی دی اورجینالشو تهیه کنی و علاوه بر آن از هیچ گونه کد گیم شارک استفاده نکنی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

دوستان عزیز یک چیز جالبی در یکی از سایتها خوندم وبدین صورت که :
    وقتی که barely از شما میخواهد برای سگ دومی یک صاحب پیدا کنین ، اگر شما این کارو انجام ندین ، بعد از مدتی توله دومی رو به خود شما میدهد، و اون تبدیل به یک سگ شکاری میشه.
    اگه دوستان این کارو انجام دادن خبر بدن

17. این کاربر از amir_wish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •