افرین به شما افرین
ولی خودمون از هردوشون عکس گذاشتیم
اون اولی که همه دیدن ولی برای یاد اوری بازم خوبه
افرین به شما افرین
ولی خودمون از هردوشون عکس گذاشتیم
اون اولی که همه دیدن ولی برای یاد اوری بازم خوبه
سلام.
کسی انگلیسی بلده؟
من اینو از سایت رسمت ناتسومه پرسیدم.یکی از اعضاش جواب داد.البته این شخص خودشم عضو شده ها.اما حرفه ای انیکاره:این جوابشه:
hi there...its been a while since i play it..i suggest u can go n find a guide online
n as for yr qns..
going to town..if u meant other towns other than mineral town..there is no such feature..u can only be at mineral town
for the machines...u will only be able to get those machine tat change yr milk to cheese, etc...
for 100% completion best u get a guide..but if i am nt wrong u need to get a wife with 10hearts, dog, horse with 10 hearts, full renovation of all houses in yr farm, find all power berries n catch all special fishes...n play for3years being fren with all the town ppl..my ans may nt be right for some..hope i helped...
jus enjoy the same dun need to go for 100%
سلام آقای ایمان رضا
بابا یک پا حرفه ایها
حالا یک پیشنهاد دارم خودم به فکرشمو اگه بشه انجام بدم ببینم چی میشه
اگه میتونی تو یک سال کامل طوری محصولاتتو بفروش که هر وقت خریدار برای خرید محصولات میاد همیشه خوشحال باشه.
فکر کنم این کار تو سال چهارم یا پنجم به بعد مقدور باشه که حداقل چهار پنجتا گاو و گوسفندو مرغ طلایی داشته باشیم.
اگه انجام دادی نتیجشو به من بگو
راستی یم سوال داشتم
این سی دی بازی که من دارم بدون نیاز به هیچ گونه نرم افزای و به طور خودکار در کامپیوترم باز میشه .
حجکشم 272 mb است . ولی بعضی جاها دیدم این بازی با حجم 80مگ یا 70 یا کمتر بازی میکنن . فرقش تو چیه؟
در ضمن نسخه اورجینال این بازی چهقدره ؟
و درصورت ممکن لیکشو برام ذار تا بتونم دانلود کنم ممنون
نه خوش اومد ... بعد از مدتها یه ایده جالب داده شد..چرا به فکر خودم نرسید؟
نه خب بنظر حلفه ای میایی ... من سال چهارمم ولی تو امسال نمی تونم اینو اجرا کنم
من به چندتا چیز فکر ی کنم که تو بازیم اجرا کنم ولی این یدونه ...؟؟؟/
مثلا یکی از ایده هام این بود که همه حیونا رو سر فرصت به تمامیه اهالی نشون بدم
دومیش هم به صورت عکس چند وقت دیگه می ذارم
من این حجم ها رو نمی دونم ولی اینی که شما می گی فکر کنم برای شرکت دلفینه که یکمی نسخه ما رو دستکاری کرده تا رو پی سی قابل اجرا شه به خاطر اون حجمش زیاد شده
[/COLOR]بفرماييد اين همون نرم افزاري هست كه ميتونيين به همرا مبدل ePSXe ازش استفاده كنيد و در واقع حكم يك ترينر رو داره
لينك دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام ،تا اونجايي كه من فهميدم ميگه كه:سلام.
کسی انگلیسی بلده؟
من اینو از سایت رسمت ناتسومه پرسیدم.یکی از اعضاش جواب داد.البته این شخص خودشم عضو شده ها.اما حرفه ای انیکاره:این جوابشه:
hi there...its been a while since i play it..i suggest u can go n find a guide online
n as for yr qns..
going to town..if u meant other towns other than mineral town..there is no such feature..u can only be at mineral town
for the machines...u will only be able to get those machine tat change yr milk to cheese, etc...
for 100% completion best u get a guide..but if i am nt wrong u need to get a wife with 10hearts, dog, horse with 10 hearts, full renovation of all houses in yr farm, find all power berries n catch all special fishes...n play for3years being fren with all the town ppl..my ans may nt be right for some..hope i helped...
jus enjoy the same dun need to go for 100%
شما فقط ميتونيد به شهر معدني بريد و هيچ شهري ديگه غير از اون وجود نداره و براي رفتن به اونجا بايد 10 قلب سگ و زن و اسب و با خانه بزرگ شده و تمام ماهي ها و همچين بايد براي مدت سه سال بازي كنيد تا به اونجا برسيد
اخرش هم ميگه كه اميدواره كه تونسته باشه كمكي كرده باشه
همين![]()
عزیز دل برادر شما گفتی رفتی شهر؟مطمئنی؟.......سلام آقای ایمان رضا
بابا یک پا حرفه ایها
حالا یک پیشنهاد دارم خودم به فکرشمو اگه بشه انجام بدم ببینم چی میشه
اگه میتونی تو یک سال کامل طوری محصولاتتو بفروش که هر وقت خریدار برای خرید محصولات میاد همیشه خوشحال باشه.
فکر کنم این کار تو سال چهارم یا پنجم به بعد مقدور باشه که حداقل چهار پنجتا گاو و گوسفندو مرغ طلایی داشته باشیم.
اگه انجام دادی نتیجشو به من بگو
راستی یم سوال داشتم
این سی دی بازی که من دارم بدون نیاز به هیچ گونه نرم افزای و به طور خودکار در کامپیوترم باز میشه .
حجکشم 272 mb است . ولی بعضی جاها دیدم این بازی با حجم 80مگ یا 70 یا کمتر بازی میکنن . فرقش تو چیه؟
در ضمن نسخه اورجینال این بازی چهقدره ؟
و درصورت ممکن لیکشو برام ذار تا بتونم دانلود کنم ممنون
نه دایی جان.سلام ،تا اونجايي كه من فهميدم ميگه كه:
شما فقط ميتونيد به شهر معدني بريد و هيچ شهري ديگه غير از اون وجود نداره و براي رفتن به اونجا بايد 10 قلب سگ و زن و اسب و با خانه بزرگ شده و تمام ماهي ها و همچين بايد براي مدت سه سال بازي كنيد تا به اونجا برسيد
اخرش هم ميگه كه اميدواره كه تونسته باشه كمكي كرده باشه
همين![]()
گفته که شما به جز همون شهری که توش هستید یعنی mineral town که شما زحمت کشیدی به شهر طبیعی ترجمش کردی شهر دیگه نمیتونی بری.یعنی وجود نداره که بری.و گفته که تا حالا چیزی در مورد کمباین و ماشین ابپاش نشنیده و گفته این ویژگی ها برای این ورژن از بازی نیست.و در اخرم خواسته توضیحی در مورد 100 کردن بازی بده.
البته ایشون خودش هم یک کاربر هست.
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
این هم مباحثه کامل ما با چند نفر دیگه که قسمت اولش رو بالا براتون گزاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم یه عکس ... تا حالا تو سایت ندیده بودم گفتم بذارم تا بقیه استفاده کنن بدک نیست
حالا توضیحاتش: روز 14 بهار یکی از روزای فستیوال بازیه ...میشه گفت این روز تقابل روزیه که دختراها برای شما غذا میارن (تو زمستان)
تو این روز شما باید برای دخترا شیرینی درس کنین و برین بدین کوفت کنن البته من تو سه سال بازیم این کارو انجام ندادم که تو سال چهارم انجام دادم
شماها برای اینکه بازی کاملتری داشته باشین حتما این کار رو بکنین
![]()
سلام دوستان ایمان جان من یه سیو داشتم که توش10تا مرغ طلایی و10تا گاو طلایی بود تو این تایپیک هست آپش کردم گزاشتم امیدوارم بتونه مکت کنه فکر کنم اموزششم گزاشته بودم......
امیدوارم بتونه برای اکسچنج انیمالس به دردت بخوره ایمان جان![]()
سلام جناب وحید بله من در سال1380 در سال هفتم بازی تونستم برم البته با سی دی کاملا اورجینال ، که سیاه رنگم بود .
بهتر شماهم بری سی دی اورجینالشو تهیه کنی و علاوه بر آن از هیچ گونه کد گیم شارک استفاده نکنی.
دوستان عزیز یک چیز جالبی در یکی از سایتها خوندم وبدین صورت که :
وقتی که barely از شما میخواهد برای سگ دومی یک صاحب پیدا کنین ، اگر شما این کارو انجام ندین ، بعد از مدتی توله دومی رو به خود شما میدهد، و اون تبدیل به یک سگ شکاری میشه.
اگه دوستان این کارو انجام دادن خبر بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)