اقا صالح به نظرت انتایوس شنل بهتره یا این مارلی ها؟ شما که هردوتاش رو تست کردی انتایوس رو هم که داری
اقا صالح به نظرت انتایوس شنل بهتره یا این مارلی ها؟ شما که هردوتاش رو تست کردی انتایوس رو هم که داری
من باشم آنتایوس![]()
والا نمی دوم چی بگم. اون مارلی گودولفین بوش کپی توسکان لدر تام فورد بود که به نظر من از آنتایوس بهتره اما مسئله اینه که مارلی اصلا پخش بو نداشت در حالیکه آنتایوس پخش بو و موندگاری خوبی داره. بنابراین به نظر من هم شنل آنتایوس انتخاب بهتری می تونه باشه.
سلام جناب cyber861
آیا عطری میشناسید که شبیه به فارنهایت (قدیمیه) باشه ولی ارزونتر؟
منظورم از شبیه, خیلی شبیه هست. نه مثلا dunhill fresh
حتی اگر اسپری یا از این اشانتیون کوچولوها هم جایی سراغ دارید که بوش همون باشه ولی قیمت پایین, خوبه
راستش با این گرون شدن ارز و متعاقبا ادکلن فکر نمیکنم بتونم فارنهایت بگیرم. فقط برای استشمام خودم میخوام.عادت دارم موقع درس خوندن
سلام علیک
خب اشانتیونش که بگردید حتما هست.اراک پیدا کردم 13 میگفت.
کپی از شرکت اسمارت هم خیلی سعی کرده شبیه باشه ولی میان ماه من و....آره
فراری اومو uomo هم شبیهه ولی موندگاری نداره.قیمتش هم 40-50 بود .
آشر وی آی وی هم هست که شبیهه .
ولی هیچ کدوم دقیقا فارنهایت نیست.اشنتیون رو بخر بهتره.![]()
ممنون از پاسختون
راستی از بین این مارکهای ایرانی یا مارکهای ارزون, به غیر از بیک و اسمارت , مارکی میشناسید که عطرهای باکیفیت داشته باشه و بشه مشابه عطرهای خوب رو از توشون پیدا کرد؟
الان جوری شده که به مارک هم نمیشه اطمینان کرد.
ولی کارهایه بوگارت هست.
استرلینگ و آرماف واستیرا که همشون ماله یک شرکته کپی هایه نسبتا خوبی میزنه.
این مارکهایی که گفتید ادکلن هست یا اسپری؟ کجا گیر میاد و حدود قیمتش , موندگاریش....
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
اینا مارکشون هست که ادکلن میزنه.قیمتشون هم حدود 13-14 بود که الان شده 18-20
موندگاری هم بستگی داره که کپی کدوم ادکلن باشه.در کل بد نیست.
من اراک دیدم.اهواز هم هست.
enigma131
راستی از بین این مارکهای ایرانی یا مارکهای ارزون, به غیر از بیک و اسمارت , مارکی میشناسید که عطرهای باکیفیت داشته باشه و بشه مشابه عطرهای خوب رو از توشون پیدا کرد؟
به نظر من این عطرای 25 میلی خیلی شبیه ادکلنای اصل زدن قیمتش هم خیلی مناسبه 6-5 تومن. ماندگاریش هم ای بدک نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)