بچه ها راهی داره که کسی که غیبت کرده و از خدمتش گذشته و اضاف خورده برای معافی کفالت اقدام کنه و معاف بشه؟
بچه ها راهی داره که کسی که غیبت کرده و از خدمتش گذشته و اضاف خورده برای معافی کفالت اقدام کنه و معاف بشه؟
ببین اگه شرایط معافیت کفالتش به قبل از دوران مشمولیتش برسه ، بله میتونه معاف بشه در غیر اینصورت نه.
یعنی مثلا شما وقتی که 19 سالت شده بود و تنها پسر هم بوده باشی و پدرت اون موقع 60 سالش شده بود و یا نیاز به مراقبت داشته و نرفتی برای معافی و غیبت کرده باشی می تونی الان بری اقدام کنی. ولی اگه در زمان غیبت پدرت برسه به 60 و یا مشکلی پیدا کنه که نیاز به مراقبت داشته باشه معافی به شما تعلق نمیگیره.
اصولا در این مملکت مجازات غیبت سربازی از قتل و غارت و تجاوز و اختلاس بالاتره و اگه اون جرایم رو ببخشن، محرومیت های غیبت بخشودنی نیست.![]()
داداش گلم ممنون از راهنمائیت.
خیلی کمک شد بهم
پدر من زیر 60 سال هست ولی از قبل سرباز شدن من مشکل نخاعی داشت و به گفته ی دکتر ها باید بره زیر عمل.
ولی تو این 6.7 سال هنوز عمل نکرده و داره سر میکنه.
مدارک خودشو گم کرده ولی میگه بیمارستانی که براش پرونده درست کرده همه ی مدارک رو داره و میتونم از اونجا بگیرم که ثابت بشه از قبل مشکل داشته کمرم.
این کافیه دیگه؟
راستی بچه ها اعتیاد پدر میتونه باعث معافی بشه؟ یکی از دوستان من که مثل خودم تک پسره و یه خواهر هم داره متاسفانه پدرشون اعتیاد داره و ت.ر.ی.ا.ک . ح.ش.ی.ش مصرف میکنه. هنوز موقع خدمتش نشده و 17 سالشه. چند وقت پیش که صحبت میکردیم گفت من که معافم . گفتم واسه چی و این دلیل رو اورد.
ایا واقعا معاف میشه؟
ما اومدیم تا فردا عصر مرخصی دارم
واقعا زود میگذره
با امروز 12 روز گذشت
یه سوال من که امریه ام اگر اینجا اشتباهی کنم که خسارت بار بیاره . خسارتش رو باید بدم یا فقط تنبیه و اضافه خدمت داره ؟
ربطی به امریه نداره عزیز من
هر خسارتی که بوجود بیاری باید خسارتشو بپردازی....حالا بسته به کاری که کردی شاید علاوه بر پرداخت خسارت مشمول سایر جریمه ها هم بشی!
یه سول دیگه کار رسته عمرانو استحکامات تو ارتش چیه با فوق لیسانس؟
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
استرسمو دو چندان کردی.
عجب گرفتاری شدیم من اینجا کارم خیلی خطرناکه حسن روزی چند تا کار می کنم هر کدوم شاید چند میلیون خسارت بخوره . فکر کنم بعد خدمت مستقیم برم تو زندان . حالا راهی برای لغو امریه و برگشتن به همون ارتش هست من رستم استحکامات و عمران خورده ؟
Last edited by asemuna; 04-11-2011 at 07:44.
سلام یه سوال:
توی سپاه با اسلحه ی ژ3 هم سروکار داریم؟؟؟منظورم تیراندازیه نه باز وبست کردنش .یا اینکه فقط با کلاشه؟؟؟راستی با کلت چطور؟؟؟؟؟؟
ژ3 سلاح سازمانی ارتش هست و سپاه فقط با کلاش کار میکنه.
ما که ارتش بودیم هم فقط با ژ3 کار کردیم و به کلاش کاری نداشتیم!![]()
یه سول دیگه کار رسته عمرانو استحکامات تو ارتش چیه با فوق لیسانس؟
والا من تو نیرو دریایی که بودم فوق لیسانس عمران رو فرستادن تا یه رستوران براشون طراحی کنه و نظارت کنه و...
بهش اجازه داده بودن با لباس شخصی بگرده...موبایل داشته باشه و...
هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)