تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 4105 اولاول ... 4744749753754354454554654754854955055155759764710471547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها راهی داره که کسی که غیبت کرده و از خدمتش گذشته و اضاف خورده برای معافی کفالت اقدام کنه و معاف بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها راهی داره که کسی که غیبت کرده و از خدمتش گذشته و اضاف خورده برای معافی کفالت اقدام کنه و معاف بشه؟
    ببین اگه شرایط معافیت کفالتش به قبل از دوران مشمولیتش برسه ، بله میتونه معاف بشه در غیر اینصورت نه.
    یعنی مثلا شما وقتی که 19 سالت شده بود و تنها پسر هم بوده باشی و پدرت اون موقع 60 سالش شده بود و یا نیاز به مراقبت داشته و نرفتی برای معافی و غیبت کرده باشی می تونی الان بری اقدام کنی. ولی اگه در زمان غیبت پدرت برسه به 60 و یا مشکلی پیدا کنه که نیاز به مراقبت داشته باشه معافی به شما تعلق نمیگیره.

اصولا در این مملکت مجازات غیبت سربازی از قتل و غارت و تجاوز و اختلاس بالاتره و اگه اون جرایم رو ببخشن، محرومیت های غیبت بخشودنی نیست.

3. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببین اگه شرایط معافیت کفالتش به قبل از دوران مشمولیتش برسه ، بله میتونه معاف بشه در غیر اینصورت نه.
    یعنی مثلا شما وقتی که 19 سالت شده بود و تنها پسر هم بوده باشی و پدرت اون موقع 60 سالش شده بود و یا نیاز به مراقبت داشته و نرفتی برای معافی و غیبت کرده باشی می تونی الان بری اقدام کنی. ولی اگه در زمان غیبت پدرت برسه به 60 و یا مشکلی پیدا کنه که نیاز به مراقبت داشته باشه معافی به شما تعلق نمیگیره.

اصولا در این مملکت مجازات غیبت سربازی از قتل و غارت و تجاوز و اختلاس بالاتره و اگه اون جرایم رو ببخشن، محرومیت های غیبت بخشودنی نیست.
    داداش گلم ممنون از راهنمائیت.
    خیلی کمک شد بهم
    پدر من زیر 60 سال هست ولی از قبل سرباز شدن من مشکل نخاعی داشت و به گفته ی دکتر ها باید بره زیر عمل.
    ولی تو این 6.7 سال هنوز عمل نکرده و داره سر میکنه.
    مدارک خودشو گم کرده ولی میگه بیمارستانی که براش پرونده درست کرده همه ی مدارک رو داره و میتونم از اونجا بگیرم که ثابت بشه از قبل مشکل داشته کمرم.
    این کافیه دیگه؟

راستی بچه ها اعتیاد پدر میتونه باعث معافی بشه؟ یکی از دوستان من که مثل خودم تک پسره و یه خواهر هم داره متاسفانه پدرشون اعتیاد داره و ت.ر.ی.ا.ک . ح.ش.ی.ش مصرف میکنه. هنوز موقع خدمتش نشده و 17 سالشه. چند وقت پیش که صحبت میکردیم گفت من که معافم . گفتم واسه چی و این دلیل رو اورد.
    ایا واقعا معاف میشه؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

ما اومدیم تا فردا عصر مرخصی دارم
    واقعا زود میگذره
    با امروز 12 روز گذشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش بیماری وسواس داشتم و با قرص و دوا و ... خوب شدم .
    چند ماهه امریه گرفتم دوباره این مرض کوفتی افتاده به جونم ولی از یک نوع دیگه و اونم اینه که همش می ترسم اشتباهی جواب مراجع رو بدم و طرف بره اشتباهی بسازه و بعد چند میلیون خسارت ببینه و بد گرفتار بشم ، این مرض عین خره افتاده به جونم .
    تا حالا تو 50 موردی که جواب دادم یکیش اشتباه شده بود که سریع فهمیدم وبرش گردوندم . روزی هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینجا امریه گرفتم . باور کنید به مرز جنون رسیدم شاید اگر تجربه وسواس داشته باشید بفهمید چی می گم ( لطفا مسخره نکنید ، لطفا ) باور کنید از اداره که میام بیرون تا شب که می خوام بخوابم ذهنم مشغول این افکاره و مطمئنم اگر خودکشی حرام نبود الان خودم رو کشته بودم .
    می خواست برم امریم رو لغو کنم بر گردم ارتش خدمت کنم . اولا می خواستم بدونم میشه ؟ دوما کارایی که تو ارتش می کنید چیه ؟من لیسانس عمرانم .

در ضمن ایا معافی برای موردی که من دارم وجود داره .
    یه سوال من که امریه ام اگر اینجا اشتباهی کنم که خسارت بار بیاره . خسارتش رو باید بدم یا فقط تنبیه و اضافه خدمت داره ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال من که امریه ام اگر اینجا اشتباهی کنم که خسارت بار بیاره . خسارتش رو باید بدم یا فقط تنبیه و اضافه خدمت داره ؟
    ربطی به امریه نداره عزیز من
    هر خسارتی که بوجود بیاری باید خسارتشو بپردازی....حالا بسته به کاری که کردی شاید علاوه بر پرداخت خسارت مشمول سایر جریمه ها هم بشی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه سول دیگه کار رسته عمرانو استحکامات تو ارتش چیه با فوق لیسانس؟

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

ربطی به امریه نداره عزیز من
    هر خسارتی که بوجود بیاری باید خسارتشو بپردازی....حالا بسته به کاری که کردی شاید علاوه بر پرداخت خسارت مشمول سایر جریمه ها هم بشی!
    استرسمو دو چندان کردی.
    عجب گرفتاری شدیم من اینجا کارم خیلی خطرناکه حسن روزی چند تا کار می کنم هر کدوم شاید چند میلیون خسارت بخوره . فکر کنم بعد خدمت مستقیم برم تو زندان . حالا راهی برای لغو امریه و برگشتن به همون ارتش هست من رستم استحکامات و عمران خورده ؟
    Last edited by asemuna; 04-11-2011 at 07:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام یه سوال:
    توی سپاه با اسلحه ی ژ3 هم سروکار داریم؟؟؟منظورم تیراندازیه نه باز وبست کردنش .یا اینکه فقط با کلاشه؟؟؟راستی با کلت چطور؟؟؟؟؟؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال:
    توی سپاه با اسلحه ی ژ3 هم سروکار داریم؟؟؟منظورم تیراندازیه نه باز وبست کردنش .یا اینکه فقط با کلاشه؟؟؟راستی با کلت چطور؟؟؟؟؟؟
    ژ3 سلاح سازمانی ارتش هست و سپاه فقط با کلاش کار میکنه.
    ما که ارتش بودیم هم فقط با ژ3 کار کردیم و به کلاش کاری نداشتیم!

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

یه سول دیگه کار رسته عمرانو استحکامات تو ارتش چیه با فوق لیسانس؟

والا من تو نیرو دریایی که بودم فوق لیسانس عمران رو فرستادن تا یه رستوران براشون طراحی کنه و نظارت کنه و...
    بهش اجازه داده بودن با لباس شخصی بگرده...موبایل داشته باشه و...

12. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •