تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1746 اولاول ... 4744749753754354454554654754854955055155759764710471547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درسته ولی کسی Level 1 رنگارو نرف نکرده هنوزم همون Op که بود هست نرف رو Life steale وlevel2 بود نه رو 1, 100% attack damage رو میزنه +300تادمیج همراه با 100% attack speed که با 2بار زدن level1 روشن میشه لولش 1200 تا به Adc میزنم به نظرت میتونه تکون بخوره با Slowای که میشه ؟داداش کم الکی نیست این champion فقط با استفاده از Level2 خودش 49تا armor+ magicresist داره جدن adcهارو با ساپورتشون 2v1 میزنه البته باUlti در ضمن ایتمای خاص باید براش ببندی نه هرچی دمه دستت اومد اگه میخوای هیولایی بزنه
    من کسایی رو که رنگار بازی میکنن زیاد دیدم و با رنگار هم زیاد جنگیدم والا هیچوقت ندیدم شاید اون موقع قبل از نرف خیلی خفن بوده باشه ولی الان نه زیاد.همین چند وقت پیش بود 2 به 3 رنگارو خازیکس و لئونا رو باهم کشتم تریپل کیل گرفتم تازه اونم تو پایگاه خودشوناعصابشون خورد شد.شاید بازیکنش بازیکن نبوده نمیدونم.

2. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با shyvana فول ap بردم دیگه چی می گید؟ deathcap بستم مث بنز
    هر دفعه ult میزدم چت ال میزدم Fus ro dah

4. 2 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

Play Tryndamere AP
    خداییش آخر فانه

6. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من کسایی رو که رنگار بازی میکنن زیاد دیدم و با رنگار هم زیاد جنگیدم والا هیچوقت ندیدم شاید اون موقع قبل از نرف خیلی خفن بوده باشه ولی الان نه زیاد.همین چند وقت پیش بود 2 به 3 رنگارو خازیکس و لئونا رو باهم کشتم تریپل کیل گرفتم تازه اونم تو پایگاه خودشوناعصابشون خورد شد.شاید بازیکنش بازیکن نبوده نمیدونم.
    داداش من حرفمو زوری تحمیل نمیکنم که ولی اینو میگم رنگار باز ندیدی هنوزم سره حرفم هستم هرکسی خواست ببینه بیاد ت بازی نشونش بدم چطوری باهاش میشه پنتا گرف فکر نکنم جزFiora اتکش از کسه دیگه کمتر باشه بورو ایتم Sword of divine رو ببین 100% attack speed + 100% crit میده لحضه stealth اون رو روشن کنی رو تانکم بری 1ضرب میشه چه برسهadc

8. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

چون Ashe کلا هیرو برای تازه وارداست. از بقیه آسون تره اما میتونه شاخ باشه.

ببین هر تیم 5 نفره 5 تا رول داره یه جورایی

همیشه یه چمپ که بیشتر حالت تانکی داره میره Top. البته چمپ های دیگه ای هم هستش. اگه خواستی یه لینک بذارم واست.
    APC یا همون Mage ها همیشه میرن Solo Mid.
    و پایین هم یه ساپورت با یه ADC هستش.
    و حالا موند اصلی ترین رول که جانگ هست. بیشتر بازی هایی که تو لول پایین انجام بده جانگلر ندارند. اما کارش واقعا مهمه
    همونطور که گفتم تو اکثر لول پایینا 2/1/2 میزنند، یعنی دو نفر میرند بالا. در صورتی که اصلش 1/1/2 هست و یه نفر جانگلر میشه. بعد سریع طبق نیاز TOP رو گنک میکنه، اگه TOP اوکی بود میره سراغ بقیه یا مثلا میره کانتر جانگل.

البته اگه تاپ میخوای بازی کنی، باید بتونی زیر Turret خوب بزنی، چون 1v2 ممکنه باشی و رفتن جلو اصلا توصیه نمیشه. زیر تاورت وا میستی و کریپ ها که میان Last Hit میکنی. اینطوری کسیم نمیتونی کاریت کنه، اگرم اومدن جلو یه استان میدی بعد اولین اتکی که کردن تاور پدرشونو در میاره. (به اینکار که زیر تاور واستی میگن Turret Hug)
    MID که خب ویژگی های خودشو داره، باید حواست باشه از دو طرف گنک نشی، بیشتر مواقع هم آخر بازی مید رو push میکنند و از همونجا میرند بیس رو میزنند.
    BOT هم که اگه ساپورت باشی که هیچی (خودت بهتر میدونی) اما اگه ADC باشی، باید فقط فارم کنی. حتی نذاری یه کریپ از دستت بره. چون واقعا نیازه اگه میخوای Carry خوبی باشی.

همینطور که گفتم، خیلی از چمپین ها Hybrid هستند. بعضی ساپورت ها هم میتونند برن مید و apc بشند یا مثلا ساپورت باشند. همینطور بعضیا هم میتونند برن تاپ و ad بزنند هم برن مید apc باشند. بعضی از apc ها میتونند Aura Support باشند.
    بسیار مفید بود،
    از این پستها کم داریم تو تاپیک

10. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا کسی اینجا هست با خازیکس در حد المپیک بازی کنه ؟یکم راهنماییم کنین

12. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از چه نظر ؟ آیتم ؟ نوع بازی ؟ نوع لول گرفتن؟، چی ؟

14. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

گفتم یه مطلب بنویسم شاید بدردتون خورد ، شاید بیشترتون اینو بدونین ولی خودم شخصا تا لول 30 اینو نفهمیده بودم.
    شما میتونین 3 تا از چیزای که با rp یا ip خریدید رو برگردونین یعنی شما میرین تو store بعد purchases بعد کنار هر چیزی که در طول 3 ماه گذشته خریدید ، نوشته refrund گذینه رو میزنید بعد مثلا چمپی که خریدیدو بر میگردونه و مقدار ip یا rp داده واسه چمپو بتون برمیگردونه

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان برای شما هم وارد بازی نمیشه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان برای شما هم وارد بازی نمیشه ؟؟؟؟
    من همین الان دو دست زدم لگ داره ولی میشه لولید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •