تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1298 اولاول ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آریا فون میگه خط دی ال سی را نمیشه 3مگ کرد سرعتشو ! میگه ما به کسی که اینترنتش DLC هست 3مگ نمیدیم . راست میگه ؟
    اریا فون رو نمیدونم ولی من خودم خطم دی ال سی هست و از مخابرات طرح برنا 3 مگ رو گرفتم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 230 تا نمیره در حالی که بعضی های دیگه که مثل من طرح برنا دارن سرعت دانلودشون بالا 300 هست. فکر کنم اریا فون راست گفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اول بستگی داره خطتون توی مخابرات روی چند بسته شده باشه، واسه dlc ها فک کنم همه اندازه هم باشن توی هر مرکز مخابراتی،و بعدش نرم افزاری که بازهم میتونن سرعت رو محدود کنن، مثل اینجا که خطها رو روی 2مگ محدود کردن،سرعت روهم دوباره روی 1 مگ محدود!
    اما معمولاً همه جا سرعت رو باز میزارن مثلاً من تهران یکی از اشناها از پارس آنلاین سرویس داشت و خطش روی 4 مگ بسته شده بود سرعت هم تا 400-500 میرسید
    Last edited by The Jok3r; 15-05-2013 at 11:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

قبلا گفتم دوباره هم میگم . از یک منبعی!!(منبع آب ) شنیدم آریافون مال ا ط ل ا ع ا ته . بعید هم نیست . سالها پیش توی انجمن پی سی سون یک کاربری که ادعای هکری داشت در یک تاپیک اومده بود هزار تا!!! (دقیقا هزار تا..) اکانت دایال آپ آریافون رو توی تاپیکی قرار داده بود . میگفت سایت آریافونو -- کرده و اینا رو از توش کشیده بیرون . منم با ساده لوحی تمام، مدتها از اون اکانتها استفاده کردم. (که البته مطمئنا حروم بوده و خدا منو ببخشه...)

بعدها که اون منبع بهم گفت قضیهء این شرکت چیه تازه دوزاریم افتاد که با فرض درستی ادعای اون منبع، انتشار اون هزارتا اکانت در اون سایت زیرزمینی معروف، یک تله بوده و این کاملا با عقل جور در میاد ...
    حالا خوب یا بد ما گرفتیم کاری هم با نت نمیکنم که بخوام کاری با کسی داشته باشم بی آزارم کلا برا خودم میچرخم
    سرعت نت آریا فون هم طبق تستی که گرفتم اینو نشون داد برا مخابرات که قبلا داشتم تقریبا نصف این سرعت بود این الان نت دو مگش هست که گفته تا چند وقت دیگه سه مگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینو ببینین، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق معمول کل کشور میتونن بگیرن، بجز خطهای dlc مخابرات خراب شده
    Last edited by The Jok3r; 15-05-2013 at 21:30.

5. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا من خودم تقریبآ 4 ساله از اینترنت مخابرات دارم استفاده میکنم. کی مخابرات طرح شبانه گذاشته بود/؟؟؟
    یادش بخیر من شبانه داشتم توی بهارستان فاز 2 اواخر سال 88 تقریبا چند روز مونده بود به عید اولین اینترنت adsl رو من گرفتم 128 که شب ها هم تا یه مدت که یادم نیست با سرعت 128 کیلو بایت رایگان از ساعت 1 تا 5 دانلود داشتم.
    روزگار باحالی بود خیلی حال کردم وقتی اولین بار نت پر سرعت داشتم هی از میهن دانلود دانلود داشتم دفعه اول که نتم وصل شد رفتم میهن دانلود رو باهاش باز کردم چقدر کیف کردم که سرعتم بالاست اون موقع ها تا یه ذره راه افتادم شروع کردم به دانلود سریال از فارس کیدذ اون موقع ها تا فصل 2 سریال فرینج رو روی dvd خریده بودم بعدش که نت گرفتم میزاشتم شبا از فارس کیدذ قسمت های جدیدش را دان میکردم بعد یه مدت سایت های خوبی باز شدن که مدیا فایر میدادن عالی هم بود یادش بخیر.الانم هم 2 مگ شبکیه دارم dlc.ولی خوب راضی کننده نیست واسم با این که نا محدود دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره.سرعتش پایینه ولی خدارو شکر بازم هست.چون پسر داییم توی اندونزی 20 مگ داره میگه از سایت های ایرانی نمیشه دان کرد و حتی اگه دان هم کنن دو روز بعد میان به جرم نقض کپی رایت میگیرنش.بالاخره درست سرعت کمه ولی فیلم مفت سریال مفت بازی و نرم افزار مفت

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یادش بخیر من شبانه داشتم توی بهارستان فاز 2 اواخر سال 88 تقریبا چند روز مونده بود به عید اولین اینترنت adsl رو من گرفتم 128 که شب ها هم تا یه مدت که یادم نیست با سرعت 128 کیلو بایت رایگان از ساعت 1 تا 5 دانلود داشتم.
    روزگار باحالی بود خیلی حال کردم وقتی اولین بار نت پر سرعت داشتم هی از میهن دانلود دانلود داشتم دفعه اول که نتم وصل شد رفتم میهن دانلود رو باهاش باز کردم چقدر کیف کردم که سرعتم بالاست اون موقع ها تا یه ذره راه افتادم شروع کردم به دانلود سریال از فارس کیدذ اون موقع ها تا فصل 2 سریال فرینج رو روی dvd خریده بودم بعدش که نت گرفتم میزاشتم شبا از فارس کیدذ قسمت های جدیدش را دان میکردم بعد یه مدت سایت های خوبی باز شدن که مدیا فایر میدادن عالی هم بود یادش بخیر.الانم هم 2 مگ شبکیه دارم dlc.ولی خوب راضی کننده نیست واسم با این که نا محدود دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره.سرعتش پایینه ولی خدارو شکر بازم هست.چون پسر داییم توی اندونزی 20 مگ داره میگه از سایت های ایرانی نمیشه دان کرد و حتی اگه دان هم کنن دو روز بعد میان به جرم نقض کپی رایت میگیرنش.بالاخره درست سرعت کمه ولی فیلم مفت سریال مفت بازی و نرم افزار مفت
    بعضی جاها بدجور قانون کپی رایت رو رعایت میکنن. الان من موندم مثلآ من برم امریکا بعد از اونجا مثلآ یه بازی از سایت میهن دانلود دانلود کنم میان منو جریمه میکنن/؟؟؟؟؟
    Last edited by mamad24; 15-05-2013 at 23:05.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

جالبه دیگه دارن اینترنت 8 مگ هم میدن اونم به هر کسی با سرعت دانلود 800 و سرعت اپلود بالا 100 با اینکه هنوزم قانون اینه که به کاربرا خونگی بیشتر 128 ندین ظاهرآ دیگه شرکتا کاری به این قانون ندارن اگه پروژه اینترنت ملی اخراش بود میگفتم شاید دارن ما رو انتقال میدن به اونجاها
    ولی خوب در عرصه میانگین سرعت هنوز گمون نکنم رسیده باشیم به کشوری مثل افغانستان

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چون پسر داییم توی اندونزی 20 مگ داره میگه از سایت های ایرانی نمیشه دان کرد و حتی اگه دان هم کنن دو روز بعد میان به جرم نقض کپی رایت میگیرنش.بالاخره درست سرعت کمه ولی فیلم مفت سریال مفت بازی و نرم افزار مفت
    توی خارج از کشور هم میتونن غیرقانونی دانلود کنن، اما فرهنگش رو دارن، و درآمدشون طوری هست که مشکل واسه خرید اصل روی دیسک مثلاً بلوری ندارن، الان یه بازی مثلاً dmc قیمتش $50 هست ما بخوایم اصل بخریم میشه 180000 هزار، واسه خودشون زیاد نیست، اما ما تقریبا فقط پول دیسک خامش رو میدیم 1000تا 2000تومن، اما در نهایت اونها جامعه ای پیشرفته، شاد هستند اما ما هرروز بیشتر تو مشکلات غرق میشیم، اونها هنوز تکنولوژی جدید عادت نکردن که یه جدیدتر میاد ما همین هم که داریم داره به مرور بدتر میشه

12. 2 کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

.....................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •