من وقت بازی نداشتم جدیدا کارم خیلی زیاد شده و مجبورم تمام وقتم رو به برنامه نویسی بگذرونم برای همینه که تقریبا 18ساعت در روز آنلاینم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من وقت بازی نداشتم جدیدا کارم خیلی زیاد شده و مجبورم تمام وقتم رو به برنامه نویسی بگذرونم برای همینه که تقریبا 18ساعت در روز آنلاینم![]()
نه من کلن دوئلر هستم یه سری اسکیل اون اوایل الکی خرجیدم حالا میخوام برگردونم خیلی پول میخواد ... در مورد پول اره والا اصلا پولی نداره دوئلر بودن البته از نوع شوتینگشویگوریا یه کارایی میتونن بکنن ولی شوتینگیا هیچ .
پیش به سوی رنک 1
![]()
آقا این ورلد 6 کی باز میشه؟
میخوام یه کاراکتر اصولی از لول یک ببرم بالا.
ایول محمد ترکوندی رتبه رو...
محمد چرا ورلد 2 رو ولیدی ؟! : دی
الان رنک 3 هستیم ...
نه قیمت تبدیل اسکیل اگه بزاری یه مدت بعد دوباره تغییر بدی همون 50 هست
ورلد 2 رو کاراکتر سرباز و انتخاب کردم ... اسکیلامو یه جور خرج کرده بودم ... وقتی خودم میدیدم خندم میگرفتگفتم بیخیالش شم بهتره
![]()
فکر کنم هر 24 ساعت بیاد پایین اگه بخوام اینجوری برگردونم 2 ماه طول میکشه... تو این موقعیتی که من هستم این کار جایز نیست فردای که بیان اون 5 تای بالا لت و پارم کنن
![]()
قراره اسکیلای ساختمون سازی رو تغییر بدن.یعنی به جای سه تا کانستراکشن دو تا کانستراکشن و یه استامیا بذارن.این ساختمون سازی رو خیلی مشکل میکنه.
Here are some of the changes that will happen to The-West in the next update. Currently we do not know when the update is scheduled for.
- On the interface there will be female working pictures for female characters (in the top right).
- Town log events will now be kept for 7 days instead of 1 day.
- The requirements for constructing town buildings will change slightly. Currently this task requires: Construction, Construction, Construction, Repairing, Leadership. After the update the task will require: Construction, Construction, Stamina, Repairing, Leadership.
Last edited by hadi_gamer; 02-01-2009 at 14:57.
خالی نبند محمد اس : دی
یه بهونه بهتر بیار : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)