تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 577 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من ubuntu رو کنار ویندوز 7 نصب کردم بدون هیچ مشکلی هم کار میکنند فقط یک چیزی من هر موقع میرم تو ubunto کار میکنم بعد میام تو ویندوز میبینم ساعت ویندوز بهم ریخته تاریخش درسته ساعتو درست میکنم باز میرم لینوکس برمیگردم باز بهم میخوره ساعت چند ساعت عقب میوفنه تو ubunto و ویندوز هر دو رو تهران هست کسی میدونه مشکل کجاست و دوم چطور میشه منوی grub بعد انتخاب ubunto حذف کرد که مسیتقیما بره تو صفحه لاگین ممنون میشم راهنمایی کنین

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اوبونتو رو داشتم اپدیت میکردم(14.4 به 14.10) وسط دانلود کردن پکیج ها رفتم دانشگاه....
    ظاهرا داداشم لطف کرده و برق لپ‌تاپ رو جدا کرده مبایلش رو وصل کرده و حالا سیستم پریده! )))

14.10 بالا میاد، ولی رابط کاربریش کاملا پرته و یه صفحه‌ی سیاه با موس نشون میده فقط:((((
    ترمینال(ctrl+alt+f1) باز میشه ولی...(یعنی فقط رابط کاربری متنیش باز میشه )....

ایا راهی هست که بشه رابط کاربری و پکیج هایی که نداره رو درست کرد؟؟؟

راهی هست که بدون پریدن برنامه ها و تنظیمات، بشه اپگرید رو تکمیل کرد؟؟؟

یا اصلا اگر دوباره نصبش کنم(14.10 رو)، فایل هام می‌پره یا می‌مونه یا چی به سرشون میاد؟ :|
    دوست من یکبار دستور زیر رو برای تکمیل شدن دانلود پیش نیازها بزن اگر دانلودی انجام شد و نصب شد سیستم رو ری استارت کن ببین درست میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ubuntu رو کنار ویندوز 7 نصب کردم بدون هیچ مشکلی هم کار میکنند فقط یک چیزی من هر موقع میرم تو ubunto کار میکنم بعد میام تو ویندوز میبینم ساعت ویندوز بهم ریخته تاریخش درسته ساعتو درست میکنم باز میرم لینوکس برمیگردم باز بهم میخوره ساعت چند ساعت عقب میوفنه تو ubunto و ویندوز هر دو رو تهران هست کسی میدونه مشکل کجاست و دوم چطور میشه منوی grub بعد انتخاب ubunto حذف کرد که مسیتقیما بره تو صفحه لاگین ممنون میشم راهنمایی کنین
    مشکل بهم ریختن ساعت رو منم با مینت و ویندوز اکس پی در کنار هم دارم. البته با دستکاری تنظیمات ساعت در ویندوز حل میشه. از تنظیم اتوماتیک ساعت در ویندوز استفاده کنید یا اگر الان در حالت اتوماتیک هست غیر فعالش کنید. در یکی از این دو حالت مشکل حل میشه. سوال دومتون رو دقیق متوجه نشدم.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

این مشکل به خاطر این هست که ویندوز به صورت پیشفرض فرض می کنه که ساعت سخت افزاری در timezone مربوط به شماست ولی unix و گنو/لینوکس انتظار دارن که ساعت سخت افزاری بر اساس UTC باشه و بعد مقدار Timezone رو ب صورت نرم افزاری بهش اضافه می کنن. برای رفع این مشکل میتونید ویندوز رو تنظیم کنید کنید که ساعت سخت افزاری رو UTC در نظر بگیره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    UTC in Windows

One reason users often set the RTC in localtime is to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). However, Windows is able to deal with the RTC being in UTC with a simple [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . It is recommended to configure Windows to use UTC, rather than Linux to use localtime. If you make Windows use UTC, also remember to disable the "Internet Time Update" Windows feature, so that Windows does not mess with the hardware clock, trying to sync it with internet time. You should instead use an agent for the NTP to modify the RTC and sync to internet time, see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Using regedit, add a DWORD value with hexadecimal value 1 to the registry:
    کد:
    Alternatively, create a *.reg file (on the desktop) with the following content and double-click it to import it into registry:

Windows Registry Editor Version 5.00
    کد:
    If the above appears to have no affect, and a 64-bit variant of Windows is being used, using a QWORD value instead of a DWORD value may resolve the issue.

6. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه مدت 4 تا سیستم عامل اکتیو داشتم نه مشکلی به وجود نمیاد تا وقتی Boot loader درست کار کنه. همونجور که دوستمون گفت معمولن وقتی بیش از یک ویندوز دارید کار دو مرحله ای میشه. مرحله ی اول گراب رو میبینید که توزیع های لینوکس اونجا دیده میشه، یکی هم برای ویندوزه، که اگه اون رو بزنید گراب باز میاد بوت لودر ویندوز رو فراخوانی میکنه و دیگه کاملن وارد بوت لودر ویندوز میشید، که اونجا باز خودش چند شاخه میشه مثلن اگه سه تا ویندوز دارید اونجا نمایش داده میشه.

فقط ترتیب نصب سیستم عامل ها مهمه. مثلن برای ویندوز همیشه قدیمی ترین نسخه مثلن xp رو اول نصب کنید، 7 رو دوم نصب کنید، 8 رو آخر نصب کنید. اینجوری جدیدترین ورژن بوت لودر ویندوز overwrite میشه روی قبلی. بعد ازینا هم برید سراغ نصب توزیع لینوکستون.
    سلام و با تشکر از توضیحات دقیق شما و سایر دوستان.
    درسته بعد از ینکه اوبونتو رو نصب کردم اول باید از بوت لودر اون وارد بوت لودر ویندوز شد بعد حالا نوع ویندوز رو انتخاب کرد. اتفاقا مشکل من هم همینجا بود، لپ تاپ نمی تونست وارد بوت لود ویندوز بشه و هنگ میکرد و منم قیدشو زدم و ترجیح دادم از نسخه دسکتاپش استفاده کنم.
    بازم ازتون ممنونم.

8. این کاربر از mahdi rahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

چطور میشه منوی grub بعد انتخاب ubunto حذف کرد که مسیتقیما بره تو صفحه لاگین ممنون میشم راهنمایی کنین
    اگه منظورتون اینه که منوی بوت نمایش داده نشه و اوبونتو بوت شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.در این صورت منوی بوت نمایش داده نمیشه و شما به ریکاوری و مم تست و دیگر سیستم عامل ها مثلا ویندوز دسترسی ندارید و برای نمایش منو باید سریعا شیفت رو نگه دارین تا نمایش داده شه.اگه توضیحاتی خواستید در خدمتم...
    Last edited by Ali_RNT; 09-11-2014 at 15:02.

10. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من یکبار دستور زیر رو برای تکمیل شدن دانلود پیش نیازها بزن اگر دانلودی انجام شد و نصب شد سیستم رو ری استارت کن ببین درست میشه:
    سعی کرد کلی فایل نصب بکنه ولی رو همشون ارور میده....dependency problem داره!
    ولی خیر...
    Last edited by senaps; 09-11-2014 at 21:38.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سعی کرد کلی فایل نصب بکنه ولی رو همشون ارور میده....dependency problem داره!
    ولی خیر...
    دوباره دستور اپگرید رو بزن به احتمال زیاد درست بشه.
    اگه نشد باید log مربوط به apt رو بزاری تا بررسی دقیق انجام بشه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب....
    خدا رو شکر با کلی ترمینال بازی بالاخره درست شد...
    دستور دوستمون، اجرا نمیشد چون به یه تیکه کد دیگه نیاز داشت که باید دستی یه سری تنظیمات رو اعمال می‌کردم....
    کد رو خودش نوشته بود، من اونا رو نوشتم و اینتر زدم.... خودشون نصب شدن!!!
    سیستم کلی نصب شد و بعد دستور دوستمون رو اجرا کردم....

اما هیچ کدوم از درایور های سیستم کار نمیکرد....
    واسه همین مجبور شدم که از ریکاوری استفاده کنم....
    حدود یک ساعت ریکاوری و همه چیز درست شده...

14. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا شما هم این کرم رو تو اوبونتو میبینید که هر توضیعی به جز دبیان نصب مبکنید دوباره برمیگردید به اوبونتو و این کرم فقط این حالت رو نداره حتی اگر تصمیم بگیری که دیگه لینوکس نصب نکنید بعد از یکی دو هفته دوباره نصبش کنید
    وحتی اگر نیازی نداشته باشید بهش گوشه هاردتون جاش باشه همیشه یه به قولی یه فضای پارتیشن نشده داشته باشید براش؟

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •