محل بکاپ آیتونز در ویندوزکجاست؟چگونه میشه از کارش انداخت؟؟؟؟
همه در این جا:
به جای نقطه چین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hand held users
فاصله بین کلمات رو بردار...
محل بکاپ آیتونز در ویندوزکجاست؟چگونه میشه از کارش انداخت؟؟؟؟
همه در این جا:
به جای نقطه چین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hand held users
فاصله بین کلمات رو بردار...
دوستان بالاخره من هم اسیر ایپاد شدم و تصمیم گرفتم برم بخرم.دوستان لطف کنن راهنمایی کنن چه نکاتی رو در خریدش باید مد نظر داشته باشم.ممنونم
یکی بهمن بگه چرا کیفیت صدای ایپاد اینقدر اشغاله؟( یاهدفون منظورمه)
جان ؟!؟!؟ با هدفون ؟!؟! آیپاد ؟!؟ آشغال ؟!؟
فکر نکنم یکی بهتون بگه چرا چون فعلا کسی رو ندیدم که نظر شما رو داشته باشه.
میتونید دستگاهی بخرید که کیفیت صداش آشغال نباشه ! اونم با هدفون.
هدفون آیپاد جلوی کووون کم میاره ، ولی هیچکی نظر شما رو نداره... ایرفونه فوق العاده ایه...
Salam Bach ha man chejuri Mitunam ba ipodam Farsi type konam? ipodam jailbreak nashdehs
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
Jailbreak nashode
Settings / General / Keyboard / International Keyboards / Add new keyboard / Arabic
برای گچپژ دستتون رو روی حروف "ک" و "ج" و "ب" و "ز" نگه دارید.
یعنی انصافا کسی قبول نداره که کیفیت صدای ایپاد اشغاله؟!
اتفاقا خیلی ها نظر من رو دارن
حداقل اونایی که کیفیت رو صدای بلند نمیدونن!
بعضی ها فکر کردن هر چی صدا بلند تر باشه کیفیت دستگاه هم بهتره lol
در صورتی که اینطور نیس
اکولایز Manual هم که نداره!
اون دوستانی که همچین یه دفعه جوگیر میشن و میپرن به ادم بهتره یه بار کیفیت COWON و Creative X-Fi رو متحان کنن و ببینن ایپاد در برابر اونا حرفی واسه گفتن نداره
کسی نمیگه آیپاد بهترین کیفیت صدا رو داره ولی انصافا "آشغال" هم نیست!
در ضمن این نکته هم قابل توجه که بلندی صدای خیلی شاهکاری هم نداره، پس نظر دوستان هم به بلندی صداش نیست!از اون بعضی ها هم فکر نکنم تو این تاپیک تا حالا داشته باشیم، اکولایزر Manual هم یه چیز کاملا نرم افزاری هست که با نرم افزار های جانبی حل میشه، برای مثال:
باز هم میگم آیپاد بهترین نیست، ولی کیفیت صدای نسبتا مناسب و خوبی داره، خصوصا اگه از هدفون های بهتری (از مال خودش) استفاده بشـــــــــه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مقایسه با Cowon و بقیه دوستان، دوستمون هم همین گفت، ظاهرا شما همه پست ها رو ندیدی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)