بابا يكي جواب منو بده؟
يك كيت سرور جديد هم ميخواهم لطفا"
بابا يكي جواب منو بده؟
يك كيت سرور جديد هم ميخواهم لطفا"
فکر کنم باس از اول بریواسه من تو مستر لیگ تو فصل دوم تو اولین بازی جام حذفی بدون اینکه dont send بده میاد بیرون ولی لیگ من دو فصل بازی کردم بیرون نیومد یعنی از کرکه؟
اگه من این کرک بریزم میتونم ادامه لیگو برم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول برم؟
دوستان یه سوال
این chantspack 1.6 که از نسخه 2.2 تا 2.5 میگه میتونید دانلود کنید چیه و آیا لازمه؟؟؟
4039 عزیز لطفا پیغام خصوصی تو چک کن ممنون
Last edited by Rmv3x; 11-01-2009 at 14:11.
سلام ! یه چیزی خیلی رو اعصابم را میره ! تو حالت wc اصلا نمیشه رو سر بازیکنای حریف سر زد ! راه حلی نیست !؟ ترفندی چیزی ! 95 درصد کرنراشونم گله !
لطفا طریقه ی نصب Manchester United Collection Face Pack را توضیح دهید . متشکرم
سلام
در مورد ارسال سی دی پچ gaming access باید خدمت دوستان عرض کنم چون تعداد دوستانی که از من درخواست ارسال سی دی این پچو کردن داره کم کم زیاد میشه فردا میرم پست ببینم هزینه ارسال چقدر میشه اگه زیاد نبود برای همه ارسال میکنم اما اگه هزینش زیاد بود مجبورم هزینه ارسالو بگیرم .در ضمن به نظر تون راه مناسبی برای پست کردن که کم هزینه باشه چی میتونه باشه ؟میشه توی پاکت نامه گذاشت؟
اینو هم عرض کنم من ساکن مشهد هستم.
بابا من یه فصل بازی کردم حالا که دونت سند میخورم اون کرک 1.2 رو کپی کردم با اون پچ
الان دیگه سیوم رو اجرا نمیکنه :(( چرا
چیکار کنم
هر کاری می کنم کیت سرور تو بازی اجرا نمی شه
خواهشا یکی کمک کنه
بازیت نصب اورجینال نیست از این نصب دستکاری شده هاست متاسفانه این شرکتها برای خودشیرینی میان تک دی وی دی میکنن بازی رو و باعث میشن که شما امکاناتی از قبیل نصب کیت سرور رو از دست بدید یه دونه 2 دی وی دی بخر و از فروشنده بخواه که نصب اورجینال باشه یعنی اینستالیشن خود کونامی باشه اونوقت می تونی راحت از کیت سرور استفاده کنید
ببینید دوستان شما وقتی از کرک جدید استفاده میکنید و پچ 1.20 رو نصب می کنید بازی شما کلا ورژنش تغییر پیدا می کنه اونوقت باید بیخیال سیو های قبلیتون بشید می تونید از اول شروع کنید و مطمئن باشید اشکالی برای سیوتون بعد این پیش نخواهد اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)