خب بيوك تميزيه، اما حقيقتش من متوجه نشدم منظورش از 4 عدد وارد شده يعني چي؟؟؟!!!
چون من توي همين اهواز حداقل 5 تا رو از همين مدل ديده بودم كه يكي مال معلم ادبيات فارسي خودمون بود كه اتفاقا خودش هم لوازم يدك شورلت ميفروخت ( قضيه مال زمان جنگ و دهه 60 ) رنگ اونم طوسي متاليك و تميز هم بود كه بعدها به دليل عدم رسيدگي مناسب كم كم افتاده شد و بعدا به قيمت 2 تومان فروخت.
يكي هم مال پسر عموي خودش بود كه با هم در يك زمان خريده بودن و چون قيافه هردو و ماشيناشون مشابه بود ما هم گاهي اين دوتا رو با هم اشتباه ميگرفتيم!!! هر دو هم مدل 1969 و در همون سال خريده بودن( 1348)
يكي هم سبز بود و يكي ديگه هم اگر اشتباه نكنم كوپه بود..و يكي ديگه هم آبي متاليك آسماني خيلي زيبا.
خلاصه از اين مدل تعداد بيشتر از 4 تا وارد ايران شده!! خيلي از اين تبليغات بيشتر فقط تبليغه و چون كسي به راحتي نميتونه خلاف اونو ثابت كنه پس گفتنش خيلي هم ساده است!
مثلا يادمه وقتي كامارو داشتم هر كسي ميامد و چيزي ميگفت و آخر سر هم يه داستان بسيار تكراري و كهنه رو كه ديگه از حفظ شده بودم رو برام تعريف ميكردن!
داستان اين بود كه ميگفتن :
من ( يا مثلا عموي اون شخص يا پسر دايي و يا پدر و هر كسي كه ميتونست با سن بالا مثال بزنه!) اولين كامارو را به اهواز آورديم و قبل از اون هيچكس نداشت!! و جالب اينجا بود كه توي همه اين داستانها اون كامارو كذايي رنگ شرابي يا قرمز متاليك داشته با تودوزي قرمز!!!
من و يكي از دوستان كه اونم كامارو 6 دستي داشت اين حرفها رو ميشنيديم و فقط آرام سري تكان ميداديم و ميگفتيم:
عجب..چه جالب!!!!
قيمتي كه زده اينقدر نميارزه..يعني واقعا يه بيوك ريويرا دم قايقي رو با اون اببهت و تركيب خاص و رويايي رو در كنار اين، يكي ميدونه كه تازه از اونم بيشتر قيمت زده؟؟؟؟!!!!
منكه چنين عقيده اي ندارم و اين ماشين در بهترين شرايط از نظر من ،نهايتا 10 تومان ارزش داشته باشه.