تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1135 اولاول ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب بيوك تميزيه، اما حقيقتش من متوجه نشدم منظورش از 4 عدد وارد شده يعني چي؟؟؟!!!
    چون من توي همين اهواز حداقل 5 تا رو از همين مدل ديده بودم كه يكي مال معلم ادبيات فارسي خودمون بود كه اتفاقا خودش هم لوازم يدك شورلت ميفروخت ( قضيه مال زمان جنگ و دهه 60 ) رنگ اونم طوسي متاليك و تميز هم بود كه بعدها به دليل عدم رسيدگي مناسب كم كم افتاده شد و بعدا به قيمت 2 تومان فروخت.
    يكي هم مال پسر عموي خودش بود كه با هم در يك زمان خريده بودن و چون قيافه هردو و ماشيناشون مشابه بود ما هم گاهي اين دوتا رو با هم اشتباه ميگرفتيم!!! هر دو هم مدل 1969 و در همون سال خريده بودن( 1348)
    يكي هم سبز بود و يكي ديگه هم اگر اشتباه نكنم كوپه بود..و يكي ديگه هم آبي متاليك آسماني خيلي زيبا.
    خلاصه از اين مدل تعداد بيشتر از 4 تا وارد ايران شده!! خيلي از اين تبليغات بيشتر فقط تبليغه و چون كسي به راحتي نميتونه خلاف اونو ثابت كنه پس گفتنش خيلي هم ساده است!
    مثلا يادمه وقتي كامارو داشتم هر كسي ميامد و چيزي ميگفت و آخر سر هم يه داستان بسيار تكراري و كهنه رو كه ديگه از حفظ شده بودم رو برام تعريف ميكردن!
    داستان اين بود كه ميگفتن :
    من ( يا مثلا عموي اون شخص يا پسر دايي و يا پدر و هر كسي كه ميتونست با سن بالا مثال بزنه!) اولين كامارو را به اهواز آورديم و قبل از اون هيچكس نداشت!! و جالب اينجا بود كه توي همه اين داستانها اون كامارو كذايي رنگ شرابي يا قرمز متاليك داشته با تودوزي قرمز!!!
    من و يكي از دوستان كه اونم كامارو 6 دستي داشت اين حرفها رو ميشنيديم و فقط آرام سري تكان ميداديم و ميگفتيم:
    عجب..چه جالب!!!!
    قيمتي كه زده اينقدر نميارزه..يعني واقعا يه بيوك ريويرا دم قايقي رو با اون اببهت و تركيب خاص و رويايي رو در كنار اين، يكي ميدونه كه تازه از اونم بيشتر قيمت زده؟؟؟؟!!!!
    منكه چنين عقيده اي ندارم و اين ماشين در بهترين شرايط از نظر من ،نهايتا 10 تومان ارزش داشته باشه.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این بیوک که تا چند وقت پیش یه رنگ دیگه داشت.یهو الان رنگش شده قرمز.عــــــــجــــــــب
    ماشین خوبی بنظر میرسه.هر چند باید از نزدیک دیده بشه.
    قطعن ارزشمند هست.اما باید دید چقدر سلامت باشه.اگررررررررررررررررر واقعن بکر باشه که نیست چون فکر کنم تغییر رنگ داده شاااید تا 15 بیارزه.
    اما قطعن بکر نیست و اینکه 6 سیلندر هست.اینم مزید بر علت میشه که قبول کنیم قیمتش از این رقم اعلامی باید پایین تر باشه.

علی اقا بیوک ریویرا دم قایقی در همین وضعیت بنظرم تا 25 30 هم می ارزه.
    چون هم ارزشمنده هم نایاب هم اتاق بسیار بسیار زیباتر و امکانات بیشتر.
    ------------------
    البته یه مسئله ای هم هست این وسط.
    با توجه به افزایش قیمت دلار و به تبع اون افزایش بی رویه خودرو های روز مسلمن باید منتظر افزایش قیمت کلاسیک ها هم باشیم.
    دیگه واقعن منطقی نیست یه پراید بخریم 14 میلیون اما مثلن یه ریویرا سالم بخریم 15 میلیون.دیگه همچین انتظاری انتظار نابجایی هست.
    الان شما تصور کنین کسی که ریویرا داره و بخواد یه جلو پنجره براش بیاره از اونور با قیمت دلار فعلی و تحریم ها فکر میکنم یه جلو پنجر0ه مثلن 300 دلاری تا بیاد ایران حداقل حداقل حداقل 1200 تا 1400 در میاد برای صاحب ماشین.
    این فقط هزینه یه جلو پنجرست.پس نباید انتظار داشته باشیم کلاسیک ها قیمتشون مثه قبل منطقی باشه.
    چوووووووووون کلن الان با این وضعیت اقتصادی مملکت همه چیز غیر عادیه و قیمت کلاسیک ها هم همینطور.

دوستم ماشینش که یه پژوه 2000 بود رو برد دیسک و صفحشو عوض کرد و البته دسته موتور ها هزینش شد 500 تقریبن.در حالیکه همین کارو اگه 3 ماه پیش انجام میداد قیمتش میشد 200 تومن.یعنی یه چیزی حدود دو برابرو نیم هزینه این ماشین اضافه شده طی این سه ماه.
    حالا حساب کنین کلاسیک ها چه وضعیتی از نظر لوازم خواهند داشت.

4. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله حرف شما كاملا منطقيه و بالا رفتن قيمت دلار و زياد شدن تورم و البته گران شدن خودروهاي مونتاژ داخل كه كيفيت بدي دارن، مسلما روي قيمت خودروهاي دست دوم هم تاثير ميگذاره.
    بخصوص خودروهاي آمريكايي كه هميشه چند سر و گردن از مدلهاي همسال خودشون بالاتر بودن و كيفيت و ايمني و زيبايي خاصي داشتن.
    بفرض يه بيوك و نوا رو با سمند مقايسه كنيم شايد تنها نقطه مثبتي كه سمند اين وسط داشته باشه مقدار مصرف سوخت كمتر باشه كه البته از نظر من در قياس با ايمني و رفاهي كه يه آمريكايي داره اصلا به حساب نمياد.در حاليكه يه بيوك و نوا دستي رو ميشه به راحتي اتوماتيك كرد، و چندان نگران تعمير و نگهداري گيربكس اون نشد، يه سمند رو نميشه به اين راحتي اتومات كرد و البته اگر خراب بشه هم داستاني داره....
    دقيقا بالا رفتن قيمتهاي لوازم يدكي كه خودم هر روز در جريانش هستم و كمياب شدن خيلي از اونها، نشون داد كه خودروهاي داخلي نو هم وقتي مشكل قطعات و تعميرات پيدا بكنن چقدر هزينه سنگين و غير منطقي رو روي دوش صاحبانشون ميندازن.
    الان يكدست كمك فنر پرايد چيزي حدود 180 تا 200 هزار تومان شده در حاليكه قبل از جريان دلار حدود 70 تا 90 هزار تومان بود. و با توجه به استهلاك بالايي كه ماشينهاي جديد دارن، هر چند سال يك بار بايد در فكر تعويض يك سري از قطعات اصلي و كلا اورهال كردن ماشين بود وگرنه دقيقا به گاري تبديل ميشن!
    من فكر نميكنم اگر يه ماشين آمريكايي واقعا سرحال و رو به راه باشه و خوب بازسازي و رسيدگي شده باشه، قيمت مفت و ارزاني بده و بقول شما اگر حتي قيمت جداگانه قطعات را هم در نظر بگيريم خودش خيلي بيشتر از كل قيمت ماشين ميشه.
    به هر حال كساني كه دنبال خريد كلاسيك و قديمي و بخصوص آمريكايي هستن بايد بدونن كه زمانه اون قيمتهاي كم و تو سري خورده و بي ارزش شده سپري شده و ديگه با 2 و يا 3 تومان نميشه يه ماشين مرتب و سالم گير آورد مگر اينكه يا واقعا طرف ميخواد ردش كنه و پول نياز داره و خسته شده( كه خيلي كم پيدا ميشه) يا اينكه مشكل بزرگ فني داره و سمبل كاري كرده تا فقط براي انداختن به ديگران راه بره.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بنده الان مدت زیادی هست که در حال بازسازی نوا هستم و چون دانشجو هستم و فعلا درامدی ندارم خرد خرد کارها رو جلو میبرم ولی هیچ وقت هم خسته نشدم.به تازگی دربها و گلگیرها رو عوض کردم البته قبل از نصب همه رو بتونه ی کامل کردم و سمباده هم خورده و البته زمانی که گلگیرها باز بود شاسی رو اهن کردم و بعد هم رنگ.ولی شانسی که اوردم من قبلا حدود 2.5 سال قبل اکثر لوازم رو که حدس میزدم باید عوض بشه خریدم و چیدم رو قفسه.البته به قیمتهای اون زمان البته فقط جلوپنجره و زه ها ماند که الان میخوام تهبه کنم .البته مایل بودم مرحله به مرحله عکسها رو قرار بدم ولی هنوز نتونستم از بخش اپلود خود انجمن استفاده کنم چون از سایتهای اپلود که استفاده میکنم باید یکی یکی اینجا قرار بدم چون نمایش نمیده و یکی دو بار از علی اقا پرسیدم که باز هم ایتم مربوطه رو پیدا نکردم(علامت درخت ایتم سوم از بالا سمت چپ )ولی بازم نشد خلاصه دوستان لطفا راهنمایی کامل بفرمایید(شاید باید چیزی دانلود میکردم که نکردم)

8. این کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[IMG]sn204410[/IMG] 0000000000000000000000

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز من از مرورگر opera استفاده میکردم و این ردیف تنظیم متن و سایز و فونت و ... اصلا باز نمیشد ولی با firefox مشکل حل شد حالا در ردیف url که ادرس عکس رو میخواد اگه بخوام مستقیم از روی سیستم خودم قرار بدم چجوری ادرس رو وارد کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستا ن کسی در مورد بیوک پارک اطلاعاتی داره چه جور ماشینیه تا چه مدلی هست خوبه یا نه چند سیلندره امکاناتش چیه حدودقیمتش چنده؟نسبت به کادیلاک وکاپریس چه جور ماشینیه ؟لطفا اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی جواب من رو نمی ده یه سوال پرسیدم در مورد الدزمبیل مدل 90
    اگه کسی از امکانات و کیفیت سواریش و قیمتش اطلاعاتی داره خواهش می کنم من رو راهنمایی کنه
    چند وقته فکرم رو به شدت مشغول خودش کرده کلاسیک نیست ولی جاذبه آمریکاییش باعث شد که من چند دقیقه ای مات و مبهوتش بشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این یه امپر اسپرته که دور موتور و فشار روغن و دمای اب و روغن هم داره و قیمتش هم تا چند روز پیش 65000 تومان بود و فکر میکنم برای شورلت و بیوک و.... که دور موتور ندارند چیز خوبی باشه

و در مورد ازمبیل و سلبریتی هم به نظر من نگهداریشون خیلی سخت هست چون لوازمشون خیلی گران و کم هست و به نظر من الان راحتترین نگهداری رو (البته اگه با این بازار بشه گفت راحت)بیوک و نوا دارند البته ازمبیل ماشین خیلی خوبی هست (تا جایی که میدونم موتور 3100 و گیربکس 4 دنده جلو اتومات و دیف جلو هستش و خیلی خوب هم راه میره ولی خب اگه خریدید یه مقدار لوازم و تعمیراتش سخت تره چون انژکتور هم هست و مکانیکش هم خیلی خیلی کم هست (توی تهران که ما هستیم گاهی لوازمش در بازار به چشم میخوره ولی خیلی کم)پس یه ماشین تک به حساب میاد.

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در مورد الدزمبیل باید گفت ماشین به نسبت خوبیه.اگر بخواهیم نسبت به ماشینای داخلی حساب کنیم باید بگم یه سرو گردن بالاتره.هم از نظر کیفیت سواری هم امکانات هم استحکام و ...
    تنها موردی که شاید اذیتتون کنه همون بحث لوازم هست که من لازم میدونم یه نکته ای رو بگم.
    الان توی وضعیت فعلی شما فقط و فقط لوازم پراید و پژوه رو در دسترس دارید اونم نه به طور صد در صد کااامل.
    دوستانی که سمند ef7 دارن وقتی مشکلی برای ماشینشون پیش میاد دو دستی میکوبن تو سرشون چون کلن لوازم نداره.
    پس این قضیه نداشتن لوازم به نوعی داره همه گیر میشه بجز در مورد پراید و پژوه.
    الان خیلی از شهرهای ایران لوازم تندر90 پیدا نمیشه.
    دیگه این بستگی به خریدار داره.
    هر که طاووس خواهد جوور هندوستان کشد.
    الدزمبیل گزینه خوبی هست برای زیر پا.چون مصرفش هم به نسبت بیوک خیلی کمتر شده.قیمت هم از 6 تومن هست تا 15 تومن بسته به سلامت ماشین.یه سرچ توی آگهی های اینترنت بزنین قیمت ها دستتون میاد.البته یه الدزمبیل واقعن سلامت و خوب و بی دردسر که خرجی نداشته باشه رو میشه با 12 تومن هم خریداری کرد.بسته به فروشنده داره.

در مورد بیوک پارک اونیو باید بگم بدرد استفاده روزانه نمیخوره.به کل لوازم نداره.تزیینات گرون.یعنی لوازمش از الدزمبیل که بالا صحبت میکردیم بسیار بسیار کمیاب تره.
    بعدشم ابعاد بیوک پارک اونیو بسیار بزرگ هست و جز فول سایز ها محسوب میشه.شما مثلن باهاش بخوای بری تهران کجا میخوای جا پارک پیدا کنی؟؟؟اصلن فکرشم نکنین که بخواهید ازش استفاده روانه داشته باشید.
    8 سیلندر هست.امکانات استاندارد رفاهیشون خوبه.شیشه ها برقی فرمون هیدرولیک صندلی برقی دنده اتومات قفل مرکزی بخار زن شیشه عقب و .... که در بعضی موارد بعضیاشون کروز کنترل هم دارن.کلن امکاناتشون زیاد هست.بستگی به ماشین مورد نظر هم داره.
    بنظر من برای استفاده روزانه کاپریس گزینه بیسیار بهتر و مناسب تری هست.مخصوصن اگر کاپریس 90 ال اس بروگهام باشه.

16. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •