سلام دوستان کسی اینجا از پرنیان نت سرویس داره من میخوام سرویسم رو عوض کنم میشه یه تست بزارید ممنون
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام دوستان کسی اینجا از پرنیان نت سرویس داره من میخوام سرویسم رو عوض کنم میشه یه تست بزارید ممنون
Last edited by MARSHAL_AOL; 29-12-2012 at 18:50.
سلام یه چیز جالب پیدا کردم بچها توی سایت آریا فون که میرید اگر ثبت نام کرده باشید وارد سیستم که میشد برای اینکه میزان شارژ مصرفی خودتون رو ببینید یه لینک داده که میره توی سایت مشترکین مخابرات !!!!!!!!!!!!: با تو جه به قیمت های ارزان قیمت مخابرات که شباهت عجیبی به قیمت های شرکت آریافون داره بعید نیست این شرکت هم مثل شبکیه و رنگین کمان نماینده مخابرات باشه و همان اینترنت ذغالی مخابرات رو بفروشه راستی اسم سایتشون هم 2035.ir هست من که مطمئن هستم این همون ADSL مخابرات هست
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MARSHAL_AOL; 29-12-2012 at 22:08.
سلام دوستان برای شبانه سرعت خوب و یا نامحدود چی پیشنهاد می کنید؟ الان شبکیه دارم از وقتی که اکانت شبانه را از روزانه جدا کردن گند زدن تو سرعت ها . آسیا تک کسی تست کرده؟ نامحدوداش و شبانش چه جوریه؟
بد بختی سپاهانشهر هم نمی شه راحت شرکت و عوض کرد.
منم سپاهان شهرم
(شاتل عالیه)
اقا کسی از آسیاتک - پرنیان نت و یا نوین نت هست که سرویس داشته باشه اگه میشه یه تست از Speedtest.net بزارید ممنون![]()
Last edited by MARSHAL_AOL; 30-12-2012 at 14:33.
شبانش جه جوریه با چه سرعتی دانلود می کنید؟
سلام داش احسان.
آره خوب شد.
سرعت ساعات رایگانش خوبه. حدود 130 کی هست. کلاً میشه حدودا 3.3 گیگ گرفت.
اما ایراداتی که داره ایناس تا الان:
پینگش زیاد تعریفی نیست!
یه کم برای کانکت شدن با وی پی ان مشکل داره. البته فقط مشکلش کانکت شدنه. بعدش سرعتش خوبه.
قیمتش خیلی بالاست!!
بستگی به لینکت داره-- تا چند ماه پیش تا 240 kb شب ها دانلود میکرد.
اما حالا حقیقتا بین 80 تا 100 شبی حدود 2.5 گیگ میشه دانلود کرد.
Last edited by mosc5; 30-12-2012 at 18:58.
یعنی پینگش بیشتر از 100 تاست!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)