بابا شما خر پولین ما چیکار کنیم . شما دارین ماهی 70 تومن واسه 2 مگ می دین . ما داریم با ماهی 13 تومن نصف سرعتتون رو می گیریم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا شما خر پولین ما چیکار کنیم . شما دارین ماهی 70 تومن واسه 2 مگ می دین . ما داریم با ماهی 13 تومن نصف سرعتتون رو می گیریم .
دوستان پینگ همه ماکسنتی ها بالا رفته دیگه درسته؟
فقط مکس نت نیست کل تبریز همارام پینگش بالاست ولی مال من( مکس نت ) شبا درست میشه ولی صبا خیلی بالاست همارام اینطوریه
![]()
من یه سوال دارم
میشه ادم 2 تا خط تلفون داشته باشه + 2 تا مودم+روی هرکدوم از همین مکسنت128 بگیره
بعد یکیو با لن اون یکیو با یو اس بی وصل کنه به کامپیوتر سرعت دانلود 2 برابر میشه ؟
در ضمن من هر شب با این مکس نت حداکثر 1.92 گیگ این روزها دانلود میکنم شما چقدر دانلود دارید ؟
من 2.5 می زنم . سرعتم کم نشده .
جواب سوال اولت رو نمی دونم . ولی اگه بشه چی می شه . به نظرم مستقیم تو اینترنت و شبکه یه تاپیک بساز .
سرعت اینترنت همارا ساعت 12تا2خیلی افت کرده بود مال شما هم.
سلام
دوستان من دانشجو ام تازه اومدم تبریز می خوام یه adsl که 3 ماهه باشه بین سرعت های 512 تا 1 مگ بگیرم. چیزی که برام مهمه شبانه هست که می خوام شبی حدود 1.5 گیگ تا 2 گیگ دانلود داشته باشم. قطعی نداشته باشه و سرعت پایین نیاد. قاعدتا باید 1 مگ بگیرم ولی از اونجایی که بعضی شرکت ها سرعت رو توی شبانه کمتر یا بیشتر از قرارداد می بندن نمی دونم کدوم سرعت رو از کدوم شرکت بگیرم.مثلا همین مکس نت که ازش حرف می زنین سرعت شبانه 512 ش چنده؟ از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
اینم بگم که الان از شرکت اریانا رسانای تبریز که نماینده شاتل هست eco1024 دارم ولی چون شدیدا دزد تشریف دارن این دوستان طوری که 6 گیگ رو توی 1 ماه ازم کم کردن می خوام بیام یه شرکت دیگه.
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنین
Last edited by whitewolf; 12-11-2010 at 15:36.
چی شد به جواب رسیدی؟
بنده مکس نت 128 حجمی 3 گیگ در ماه 16900 تومنی دارم و هر روز 1.92 گیگ از ساعت 2 تا8 دانلود میشه کرد
و سرعت 512 با 128 با 256 تو مکسنت هیچ فرقی نمیکنه
هنوز از کسی نپرسیدم ولی اگه بشه چی میشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)