تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1126 اولاول ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بعضی استادا خیلی نامردن باو یه 5 از 6 میخوایید به دانشجو بدید انگار میخوان جونشون را بیگیرن ولی یه استاد خانم داشتیم که واقعا مرد بود و افتخار میکنم که ایشون استاد بنده هستن و کارشناسی ارشد را از دانشگاه تهران گرفتند و الان هم دارند برای دکتری امتحان می دهند ، امد از ما امتحان گرفت همه زیره 4 شدیم چون درست نخوندیم ولی بدونه اینکه ما چیزی بگیم ، گفت من به همتون 6 را میدم و چون شماها هم زحمت می کشید و استاد نباید اینقدر سره یه نمره دانشجو را از درس زده بکنه و اون هم با وضعیت پیام نور

ای خدااااااااااااااااااااااا
    ولی یه استاد خانم داشتیم که واقعا مرد بود
    عجب !!

ولی چیزی که من داخل پیام نور فهمیدم این بوده که اگه استادا تلاش دانشجو رو ببینن 6 میدن ، باور کنید، استاد ریاضیمون میگفت این مثالهارو حل کنید بیارین، میگفت برای من مهم اینکه خودتون اینارو جواب بدین و وقت بزارین برای من مهم نیست که جوابتون درسته یا غلطه. واقعا دم اینطور استادها گرم.

2. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟

در حد لالیگا سخت بود امتحان. یه درس خودخوانه ، 15 فصل 400 صفحه.

عمرا اگه کسی تو کل ایران 60% نمره رو بگیره.

حالا اگه یه زبون درست درمون بود آدم انقد ناراحت نمیشد. پاسکال سال 1987
    کلا سوالای زبان برنامه نویسیس همینجور میدن استاد برنامه سازی پیشرفته اولین سالش بود اوده بود پیام نور قبلا دانشگاه تهران درس میداد گفت این چه سوالایه هیچ برنامه نویسی همچین برنامه های نمینویسه مخصوصا رو حلقه خیلی ایراد میگیرفت.همشون غیر اصولیا.
    ترم قبلم نزدیک 5 سوال برنامه نویسی پاسکال مثبت شد برای همه از بس که غیر اصولی میدن.
    معلونم نیست طراح سوالات، از کجا سوالات طرح میکنه که بعضی اصلا جواب ندارن
    Last edited by M o h a m m @ d; 10-06-2012 at 12:49.

4. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من امروز نرفتم سر امتحان اندیشه یه کاری برام پیش اومد کارمم درست نشد از اونم موندم از امتحانم موندم؟
    چکار کنم ؟
    گواهی پزشکی بگیرم ببرم کجا بدم؟

هیچی . غایب رد میکنن واستون . تاثیری هم در معدلتون نخواهد داشت . این سوال ترم پیش من هم بود . مثل این میمونه که این درس رو برنداشتید . یا خذف کردید. تابستون بردار

من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟

واقعا . ولی تستی ها نسبتا آسون بودا . تشریحی ها خیلی بد بود . چی بود اون ؟ یه برنامه بنویسید که فلان مبلغ رو بریزه تو چک بعد ببره بانک و اگه بانک قبول نکرد دنبال شماره چک بگرده
    اصلا کتابش خیلی غلط داره . به قول استاد برنامه سازی پیشرفته ( دکتری هوافضا داره . موندم اینجا چیکار میکنه . ولی خدا شاهد خیلی با سواد هست . مرد واقعی . 6 هم داد میان ترم به اکثرا بچه ها ) ای کاش ترم اول c پلاس پلاس میزاشتن که ما ترمهای بعد بیاییم زبان های دیگه رو بهتون درس بدیم
    کتابش خیلی مزخرف هست به معنای واقعی . نمیتونه یه ذره توضیح بده در مورد برنامه . بر عکس کتاب برنامه سازی پیشرفته که اونقدر میگه آدم مغزش پیاده میشه

6. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آره مال ما هم خیلی سخت بود اصلا کتابش هم درست و حسابی نیست میبینی یه مبحثی رو توضیح میده بعد از نصفه ولش میکنه میگه تو فصل های آینده بیشتر توضیح میدیم !
    انگار دارن با دانشجو کشتی میگیرن یه جوری سوالات رو طرح میکنن که انگار سوالات المپیاده

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا سوالای زبان برنامه نویسیس همینجور میدن استاد برنامه سازی پیشرفته اولین سالش بود اوده بود پیام نور قبلا دانشگاه تهران درس میداد گفت این چه سوالایه هیچ برنامه نویسی همچین برنامه های نمینویسه مخصوصا رو حلقه خیلی ایراد میگیرفت.همشون غیر اصولیا.
    ترم قبلم نزدیک 5 سوال برنامه نویسی پاسکال مثبت شد برای همه از بس که غیر اصولی میدن.
    معلونم نیست طراح سوالات، از کجا سوالات طرح میکنه که بعضی اصلا جواب ندارن
    باور کن خود طراح هم جوابا رو نمیدونست.

واقعا . ولی تستی ها نسبتا آسون بودا . تشریحی ها خیلی بد بود . چی بود اون ؟ یه برنامه بنویسید که فلان مبلغ رو بریزه تو چک بعد ببره بانک و اگه بانک قبول نکرد دنبال شماره چک بگرده
    اصلا کتابش خیلی غلط داره . به قول استاد برنامه سازی پیشرفته ( دکتری هوافضا داره . موندم اینجا چیکار میکنه . ولی خدا شاهد خیلی با سواد هست . مرد واقعی . 6 هم داد میان ترم به اکثرا بچه ها ) ای کاش ترم اول c پلاس پلاس میزاشتن که ما ترمهای بعد بیاییم زبان های دیگه رو بهتون درس بدیم
    کتابش خیلی مزخرف هست به معنای واقعی . نمیتونه یه ذره توضیح بده در مورد برنامه . بر عکس کتاب برنامه سازی پیشرفته که اونقدر میگه آدم مغزش پیاده میشه
    تستی ها بد نبودن. تشریحیا که اصلا دزاستز بود من فقط اولی رو کشیدم اونم از خودم درآوردم
    آره مال ما هم خیلی سخت بود اصلا کتابش هم درست و حسابی نیست میبینی یه مبحثی رو توضیح میده بعد از نصفه ولش میکنه میگه تو فصل های آینده بیشتر توضیح میدیم !
    انگار دارن با دانشجو کشتی میگیرن یه جوری سوالات رو طرح میکنن که انگار سوالات المپیاده
    کتابش فاجعه اس خدایی. غلط املایی و غیراملایی که زیاد داره.

میاد به مبحثی رو میگه بعد تو تمرینا و تستاش چیزایی میخواد که ربطی به مطالب اون فصل نداره.

اگه یه روز کاره ای شدم تو این مملکت خراب شده میدونم چیکار کنم

10. 4 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

رفقا هیچی نگید

داغ دل ما را زیاد نکنید ! ایشالا دانشگاه پیام نور ( دانشگاه روانی ) بیرون بیایم و برای ارشد چه دولتی و چه ازاد یا غیرانتفاعی که هم شان در یه وجه هستند قبول بشیم ، من که گول خوردم و رفتم پیام نور و دارم شکنجه میشم با اینکه پوست کلفت هم هستیم من که هرکس بیاد از من بگه پیام نور چطوره ، میگم شکنجه دوست داری یا نه ؟؟ میگه نه منم میگم پس فکر پیام نور را از ذهنت بیرون بیار !

اخه اونجا ادم میسوزه .....من جر میخوره و باید کل کتاب را بخونم انونم با نمرات شخمی بعد طرف بره دانشگاه غیرانتفاعی اونم با 200 تومن بالا تر از شهریه من و بعد یه جزوه 20 صفحه ای بخونه و بعد معدل کل بالا بیاد و کار براش باشه و منی که خودما دارم جر میدم هیچی نشم !

گاهی وقتا مادرم به من میگه چرا نسبت به دبیرستان و پیش دانشگاهی کمتر درس میخونی ، میگم پیام نور همه انگیزه های من را نابود کرد !!!!

پشیمونم ولی راه بازگشتی نیست و باید راهی که شروع کردم را به پایان برسونم

به سلامتی 3 کــَـس :
    طالقانی .. مطهری .. هیچکس !!
    .
    .
    .
    ... .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    دکتر شریعتی در حالِ مشروب خوری
    Last edited by Karkas20; 11-06-2012 at 12:04.

13. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اوففففففففففف...دل ماهم از دست پاسكال خون بود...خودمو كشتم اخرشم ناپلئوني پاسش كردم....

به قول خواهرم واسه امتحاناي پيام نور كل كتاب رو ميخوني ولي طراح ميره از جلد كتا و لاي چسب سوال طرح ميكنه ميارهسخ

سخت ترين درس رشتهي كامپيوتر به نظرم همين پاسكال بوده تا الان...اينو به سلامتي رد كنيد ديگه ميوفتيد توي خوشي و راحتي :دي

15. 4 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

48 ساعت از اولین امتحان گذشته ولی هنوز نمره سوالات تستی نیومده ! معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن قبلا ها 24 ساعته نمره تستی رو میدادن ولی الان ...
    اگه نمره های روز اول رو دادن یه ندا بدین ببینم چی شده چه غلطی کردم تو امتحان روز اول

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ای بابا دقتم کجا بود دقت داشتم که
    امسال رو با "ث" نمینوشتم

درس ریاضی یک رو چطوری باید بخونم ؟ فیزیک دو هم دارم ، با اندیشه 1 میشه یک توضیحی بدین مرسی
    رفقا تو حساب کردن نمره اگر ، چه محاسبه با میان و چه هفت دهم

استتاد به من 3 داد از 6 بعد اگر از طریق هفت دهم محاسبه بشه نمره بیشتر بشه این 3 نمره در نظر گرفته میشه یا نه؟

اگر میشه من برم بگم باو نخواستیم نمره را برو برش دار امتحان تفسیر 3 را بهم داد نخوندم ولی دیروز رفتم امتحان دادم اگر بر حسب هفت دهم باشه 17 را اوردم ولی بد شانسی این 3 نمره رفته رو اعصابم

ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــول

عجب !!

ولی چیزی که من داخل پیام نور فهمیدم این بوده که اگه استادا تلاش دانشجو رو ببینن 6 میدن ، باور کنید، استاد ریاضیمون میگفت این مثالهارو حل کنید بیارین، میگفت برای من مهم اینکه خودتون اینارو جواب بدین و وقت بزارین برای من مهم نیست که جوابتون درسته یا غلطه. واقعا دم اینطور استادها گرم.

رفقا هیچی نگید

داغ دل ما را زیاد نکنید ! ایشالا دانشگاه پیام نور ( دانشگاه روانی ) بیرون بیایم و برای ارشد چه دولتی و چه ازاد یا غیرانتفاعی که هم شان در یه وجه هستند قبول بشیم ، من که گول خوردم و رفتم پیام نور و دارم شکنجه میشم با اینکه پوست کلفت هم هستیم من که هرکس بیاد از من بگه پیام نور چطوره ، میگم شکنجه دوست داری یا نه ؟؟ میگه نه منم میگم پس فکر پیام نور را از ذهنت بیرون بیار !

اخه اونجا ادم میسوزه .....من جر میخوره و باید کل کتاب را بخونم انونم با نمرات شخمی بعد طرف بره دانشگاه غیرانتفاعی اونم با 200 تومن بالا تر از شهریه من و بعد یه جزوه 20 صفحه ای بخونه و بعد معدل کل بالا بیاد و کار براش باشه و منی که خودما دارم جر میدم هیچی نشم !

گاهی وقتا مادرم به من میگه چرا نسبت به دبیرستان و پیش دانشگاهی کمتر درس میخونی ، میگم پیام نور همه انگیزه های من را نابود کرد !!!!

پشیمونم ولی راه بازگشتی نیست و باید راهی که شروع کردم را به پایان برسونم

چیزی که من دیدم که تقریبا یک هفته ای گاها زودتر هم بوده . امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!

سلام.

احتمال زیاد بخاطر مرورگرت هست، منم این مشکل رو داشتم دادم دوستم برام کارتمو گرفت.. سایتش با نفت کار میکنه.

بهترین آرزوها..

سلام..

فکر نمیکنم حذف بشه چون اگه اینطوری حذف میشد که دیگه حذف اضطراری رو نمیزاشتن.. اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد
    حالا مگه قصدتون این هست که سر جلسه نرین ؟ : دی

سلام رفیق

سرچلسه هم که نرید ، درس براتون حذف میشه

من دو تا واحدهام را سرجلسه نرفتم و نمره ش صفر در نظر گرفته نشد ، بلکه به عنوان حذف اضطراری در نظر گرفته شد و ختی میان ترم هم دادم ولی نمرم شد 5 از 6 ولی بخاطر اینکه امتحان پشت سره یه امتحان دیگه بود ، مجبور شدم سر جلسه نرم

کف ترمیها دلم براتون میسوزه

در ضمن دکی چقد تو ارزو داری میکنی

18. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •