تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1178 اولاول ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان عزیز...

دلفی دارک عزیز, ممنونم که نظرم در مورد تند رفتنتون را قبول کردید... در مورد رزولوشن حق با شماست و این جز چیزاییه که پایین تره در اچ پی... در مورد سی پی یو من شنیدم که سری P از باندویت 1066 استفاده می کنه اما سری T از 800... پس درسته که 1510 6 مگ کش داره و 1135 3 مگ... اما سرعت باس 1135 بیشتره... به هر حال باز هم سی پی یو 1510 قوی تر است ...لینک زیر مرجع خوبیه... T9400 در رتبه 19 و P8400 در رتبه 34... البته قابل ذکر است که این بنچ مارک ها با استناد به گفته ی رجیستر عزیز با بالاترین کانفیگ گرفته شده است... یعنی مثلا کنار هر دو سی پی یو بالا کارت گرفیک 9600 جی تی قرار داده شدهو بعد بنچ مارک گرفته شده... پی انتظار نمی ره 1510 یا 1135 به این بنچ مارک ها برسن!...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کاری بودن دل اصلا شکی نیست! سخت جون تر از وسترو های دل من ندیدم!!! موافقم کاملا!
    اما عاقلا نه نیست یه PC واسه یک سرور 9 ساعت کار در روز استفاده بشه؟ لپ تاپ یعنی کامپیوتر قابل حمل! پس اگر زیاد هم سخت جون نبود ایراد نداره!
    نه... اصلا با حرفت در مورد زیبایی موافق نیستم!... هر آقایی دوست داره یک لپ تاپ زیبا داشته باشه! خط چشم و ریمل نیست که فقط خانم ها دوست داشته باشن! (البته فکر کنم آقایون اینا رو بیشتر دوست داشته باشن!D

جاوید عزیز... در واقع من ایسر رو پیشنهاد نمی کنم واسه ما ایرانی ها که لپ تاپ تکه ای از تنمون می شه و عوض کردنش مثل عمل پیوند قلب تلقی می شه! 1510 گزینه ی بهتری در این قیمت... البته اگر زیبایی اهمیت نداشته باشه... وگر نه با یه کم افزایش بودجه می توانی به اچ پی هم فکر کنی...

کیا الکترو عزیز... بنده الان که اینجا نشستم جز دو تا دیسک فیلم بلو ری به هیچ وجه به بلو ری نیاز مند نشدم! در ضمن اینطور که شنیدم اگر یک درایو بلو ری داشته باشی و اکثر مواقع از اون برای خوندن دی وی دی استفاده کنی آهسته آهسته استهلاکش زیاد میشه! چون مخصوصه بلو ری هست نه دی وی دی... مانند دی وی دی رایتر ها که توصیه می شه کمتر باهاش سی دی رایت کنید!... من چند نمونه دراید بلو ری روی چند تا لپ تاپ دیدم که خیلی سریع توانایی خوندن دی وی دی رو از دست دادن!... تا جا افتادن بلو ری مخصوصا در ایران خیلی زمان مونده!...

Truly Yours...

2. 2 کاربر از Raminop The Great بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

باز هم ممنون! به توصیه یکی که تو بازار کامپیوتر خارج ایران بود و با توجه به صحبت های منطقی ایشون کلا دور سونی و اچ پی رو خط کشیدم !

زیبایی برای من اهمیت نداره چون اعتقاد دارم آدم به ظاهر هر چیزی عادت می کنه ! فقط دو تا سوال درایو وسترو 1510 مکشیه ؟!؟ نظرتون رو در مورد دل استدیو هم بفرمایید ممنون می شم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز جواب سوالت خیلی سادست .VOSTRO

من هم نصف بیشتر کارهام با لپ تاپ مربوط به سیستم های کنترل الکترونیکی هست (میکرو کنترولر و...)
    لپ تاپم هم vostro 1510 هست و میدونی که پورت موازی نداره (که این یک حسن به حساب میاد نه عیب)
    اما من الان دارم با پورت پارالل (موازی) هم کار میکنم چه برسه به سریال !!!
    راهش هم یک تبدیل USB سادست ! که می تونی تو جمهوری با قیمت کمتر از 3 هزار تومان بخریش !!!

موفق باشی
    ممنون از پاسخت
    حالا سولایی که برام پیش اومد
    1.چرا حسن به حساب میاد؟
    2.شما هم از همین تبدیل ها استفاده میکنی؟آخه از خیلی ها که نسبتا با اطلاع هم بودن شنیدم این تبدیلات درست کار نمیکنه .نمیخوام اگه یه جا به پورت سریال احتیاج شد کارم لنگ بمونه.
    3.با 200 الی 250 اضافه تر میتونم latitiude 2.5 6m 200hdd بگیرم.البته در مقایسه با وسترو همچنان 120 G هارد کمتر و بدون وب و میکروفون داخلی .آیا با توجه به مقاوم تر بودن latitude نسبت به vostro این کار منطقیه؟البته با توجه به اینکه محیط کار من عاری از گرد وخاک و رطوبت نبوده و دوری از خونه شاید مجبورم کنه بیشتر ازش کار بکشم
    از بقیه دوستان صاحب نظر هم تقاضامندم بنده رو راهنمایی کنند.

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

باز هم ممنون! به توصیه یکی که تو بازار کامپیوتر خارج ایران بود و با توجه به صحبت های منطقی ایشون کلا دور سونی و اچ پی رو خط کشیدم !

زیبایی برای من اهمیت نداره چون اعتقاد دارم آدم به ظاهر هر چیزی عادت می کنه ! فقط دو تا سوال درایو وسترو 1510 مکشیه ؟!؟ نظرتون رو در مورد دل استدیو هم بفرمایید ممنون می شم !
    1510 درایوش مکشی

استودیو جدیدتره و بیشتر من با گرافیک شیر و ati دیدم از لحاظ زیبای خوبه ولی یکم به نظر قطرش زیاد میاد وای خیلی شکیل من تابستون 50 دستگاه رو یک هفتهای تموم کردم

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    1.چرا حسن به حساب میاد؟
    2.شما هم از همین تبدیل ها استفاده میکنی؟آخه از خیلی ها که نسبتا با اطلاع هم بودن شنیدم این تبدیلات درست کار نمیکنه .نمیخوام اگه یه جا به پورت سریال احتیاج شد کارم لنگ بمونه.
    3.با 200 الی 250 اضافه تر میتونم latitiude 2.5 6m 200hdd بگیرم.البته در مقایسه با وسترو همچنان 120 G هارد کمتر و بدون وب و میکروفون داخلی .آیا با توجه به مقاوم تر بودن latitude نسبت به vostro این کار منطقیه؟البته با توجه به اینکه محیط کار من عاری از گرد وخاک و رطوبت نبوده و دوری از خونه شاید مجبورم کنه بیشتر ازش کار بکشم
    درباره لتیتیود بگم که سر e6500 ش هم اومد که وب کم بلوتوث داره ظاهرش هم فرق کرده

قیمتاش هم روپاییه های 1600 به بلاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان...

جاوید عزیز می تونم بپرسم اون دوست محترمتون چی در مورد اچ پی گفتن که دورش خط کشیدی؟ منم دوست درام بدونم اطلاعاتم کامل بشه!
    من هنوز زیاد استادیو ندیدم... پی اساتید لطف کنن نظرشونو بگن!

Truly Yours...

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیا الکترو عزیز... بنده الان که اینجا نشستم جز دو تا دیسک فیلم بلو ری به هیچ وجه به بلو ری نیاز مند نشدم! در ضمن اینطور که شنیدم اگر یک درایو بلو ری داشته باشی و اکثر مواقع از اون برای خوندن دی وی دی استفاده کنی آهسته آهسته استهلاکش زیاد میشه! چون مخصوصه بلو ری هست نه دی وی دی... مانند دی وی دی رایتر ها که توصیه می شه کمتر باهاش سی دی رایت کنید!... من چند نمونه دراید بلو ری روی چند تا لپ تاپ دیدم که خیلی سریع توانایی خوندن دی وی دی رو از دست دادن!... تا جا افتادن بلو ری مخصوصا در ایران خیلی زمان مونده!...
    اصلا حرف شما رو قبول ندارم...
    لیزر و حتی لنز بلو-ری اون یکی ها متفاوته. و تو اون هایی که بلو-ری هم دارن نگاه کنین 2 تا لنز میبینین. شاید برای رایت cd با dvd-writer مشکل پیش بیاد، ولی برای بلو-ری مشکلی نیست. چون فقط و فقط برای بلو-ری کار می کنه و بس.
    خودم از نزدیک تو چند مدل HP بررسی کردم.

9. 3 کاربر از aslanaslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوستان...

من دقیق از جزییات این درایو ها خبر ندارم... اما اونطور که دیدم و شنیدم این درایو ها پس از مدتی با دیوی دی یا سی دی مشکل پیدا میکنن... شاید به خاطر کیفیت شرکت سازنده بوده! به هر حال از اینکه لطف کردید و اطلاعاتتون را به بنده منتقل کردید خیلی ممنونم اصلان عزیز...

Truly Yours...

داره خودمونی میشه delphidark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran+Pars

3 پورت موازی

ممنون از پاسخت
    1.چرا حسن به حساب میاد؟
    سلام دوست عزیز...

جواب سوالاتتون :
    1- نبود پورت سریال روی لپ تاپ یه حسنه چون استاندارد و پروتوکل کاری این پورت خیلی قدیمیه و مادربردهایی که از این پورت پشتیبانی میکنند (در لپ تاپ) معمولا باگ های خطرناکی دارند ~ !!! که اگه خواستین بیشتر در بارش توضیح میدم
    در ضمن اگه مادربرد یه لپ تاپ خوب به فرض با این پورت سازگاری داشته باشه بازم خطرناکه ! چون برخلاف سایر پورتها (مثلا USB ) اصلا محافظت شده نیست (اگه شما هر 5 رشته پورت usb رو به هم وصل کنیین هیچی نمیشه اما فقط کافیه که پین GND با یکی از پینهای دیگه پورت سریال اتصال کوتاه بشن اونوقت باید مادربردتو جاسوئیچی کنی !!!)

2- دوست عزیز من خیلی با این مبدل کار کردم
    شما هم گفتی که پورت سریال رو برای کارهای الکترونیکی می خوای یعنی دقیقا کاری که من میکنم پس تو این انتخاب شک نکن
    در ضمن برای اطلاع بیشترت باید بگم که این مبدل پورت موازی رو تو محیط ویندوز شبیه سازی میکنه در نتیجه بعضی کارا رو نمیشه باهاش کرد مثلا نمیشه بهش پرینتر وصل کرد (تازه الان همه پرینترها usb دارن !!!)
    سرعتش هم پایینه اما اصلا مهم نیست چون برای کارهای الکترونیکی نیاز به بیشتر از این نداری

3-اگه فقط مشکل گردوخاکه vostro جواب میده. latitiude برای مقاومت در برابر قلوه سنگه !!!

راستی اگه هارد براتون مهم تره از پردازنده بهتره 1510 مدل L رو بگیری هاردش 350 ولی پردازندش 2 با کش 2
    (در حد HP !!!)
    قیمتش هم فوق العادست !!! فقط 1 ملیون

12. این کاربر از delphidark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورت کدوم مدلشه ؟
    مثلا 1145 با قیمت 1450 خوبه ؟

2.30 GHz AMD Turion X2 (ZM-84)
    Ultra Dual-Core Mobile Processor
    2 MB Level 2 cache
    مشخصات پردازنده(CPU)
    3072 MB DDR2 / 800 MHz
    حافظه(RAM)
    320 (5400 RPM)
    هارد ديسك(HDD)
    Blu-Ray ROM
    with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
    درايو(ODD)
    15.4" WXGA High Definition BrightViewWidescreen
    اندازه صفحه نمايش(LCD)
    ATI Mobility Radeon HD 3450 Graphics
    (1280 x 800 WXGA)
    Up to 1533 MB (256 MB dedicated)
    كارت گرافيكي((VGA

جز یه چیپ گرافیک بالا (که اونم نصف رمش share هست !) دیگه چه چیزی سرتر از 1510 داره ؟ (همه چیش کمتره !!!)

تازه از اون گرافیک به هیچ وجه نمیشه برای بازی استفاده کرد !!! وقتی CPU 2 باشه اونم AMD اونم با کش 2دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه
    رمش هم که یک کانالست پس اونم شوته !!!
    خودشم که معلوم نیست ساخت کدوم استان چینه !!!
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++
    اما در مقابل 1510 رو داریم که ساخت لهستانه (تازه اگه یه کم بیشتر خرج کنید میتونید ایرلندیشو بگیرید )
    یه cpu 2.5 که سازگارترین پردازنده 2 هسته ای اینتل روشه × اینا به کنار کش 6 مگابایتی دیگه جایی برای صحبت نمیزاره ! (درسته این اصطلاح خیلی علمی نیست اما خیلی ها بهش میگن فول کش نسل جدید )

و اما یه گرافیک GeForce 8400 که به نظر من برای یه لپ تاپ واقعا کافیه هیچ مشکلی هم با فایل های سنگین کد نداره (به برکت باس بالاش !)
    تازه همه کسایی که تو گیم دستی دارن میدونن که GeForce از ATI سرتره
    در باره رم دوکاناله 4 گیگابایتش هم خودتون قضاوت کنید

تا یادم نرفته کیفیت و رزولیشن صفحه نمایش رو هم بگم که WXGA + هست و هر کسی میدونه اون یه علامت مثبت یعنی چند هزار تا پیکسل بیشتر نسبت به HP

یکی از دوستان که اسمشو نمیبرم (registered user) !!!!!!!!!!!!!!!
    چندصد پست قبل به 1510 توهین کرده بود و اسمی از فناوری بالای DV5 آورده بود !!!
    میشه لطف کنه و بگه این فناوری کجاست ؟ احتمالا درکش بصیرت میخواد !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++

امیدوارم دوستان سمج توجیه شده باشن که معمولا بیشترین تناسب کارایی وقیمت در اجناسی دیده میشه که متقاضی زیاد داره نه اجناس تک

×××××دست از سر این HP با اون cpu مزخرفش بردارین ×××××
    منظورم همه مدلای dv5 هست ! چیه نمیتونی قبول کنی که بهتره! هااااان بهتره که قبول کنی چون واقیعیته
    حالا چرا رفتی به اون مدل که cpu ای ام دی داره گیر دادی؟؟ نمیدونستم amd دو هسته ای نمیتونه بازی اجرا کنه خوب شد بهم گفتی! عزیز من من خودم دارم با این سی پی یو همه بازی هارو اجرا میکنم
    ولی من منظورم این مدلش نبود که گیر دادی بهش!!!!!

در کل آخه dell 1510 ارزش دعوا کردن داره
    Last edited by danial_crazy; 01-01-2009 at 00:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •