سلام
آموزش تصویری و گام به گام یاهو مسنجر 9 رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟ خیلی ابتدایی باشه . متشکرم
سلام
آموزش تصویری و گام به گام یاهو مسنجر 9 رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟ خیلی ابتدایی باشه . متشکرم
سلام
به آدرس زیر بیا برای یاهو مسنجر 8 هست فکر کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید pop چیه ؟ در ضمن تشکر کردن به همین شکله که رو گزینه اش کلیک کنم ؟
Last edited by ashrafi116; 27-04-2009 at 15:46.
ما که نفهمیدیم یکسره میگی pop چیه.
کجا دیدی؟
چیزی ک دیدی متن کاملش رو بزار تا شاید بدونیم.
بله برای تشکر کردن هم فقط روی گزینه ی تشکر کلیک میکنید.
میگن برای اینکه بتونی ایمیلتو که با id یاهو هست تو hotmail بخونی به pop نیاز داری
pop چیست و چگونه میتوانم pop را فعال کنم؟
pop چیست و چگونه از آن در جی میل استفاده کنم؟
Pop یا post office protocol، این امکان را برای شما فراهم میکند که از سرور جی میل پیامها را به کامپیوتر شخصی خود با برنامه ای مثل Microsoft Outlook Express or Netscape Mail و نظایر آن دانلود نموده و حتی وقتی به اینترنت متصل نیستید و آنلاین نیستید به آنها دسترسی دارید.
این امکان برای جی میل داران رایگان می باشد و از وقتی گزینه 'New Features و 'Forwarding and POP' بر روی جی میل شما نشان داده شود بر اساس راهنمای زیر می توانید از آن استفاده نمائید. ( این دو گزینه بمرور برای کلیه استفاده کنندگان جی میل فعال می شود)
چگونه میتوانم pop را فعال کنم؟
شما می توانید پیامهای جی میل خود را از این پس با یک نرم افزار که pop را پشتیبانی می کند دریافت کنید یا بفرستید یا مدیریت کنید برنامه هائی مثل Microsoft Outlook یا Netscape Mail .
برای اینکه pop را در جی میل خود فعال کنید مراحل زیر را دنبال کنید:
1. ابتدا به جی میل خود وارد شوید.
2. بر روی setting در بالای جی میل خود کلیک نمائید.
3. بر روی Forwarding and POP در جعبه نارنجی رنگ Mail Setting کلیک نمائید.( اگر این گزینه هنوز برای شما فعال نشده نگران نباشید نوبت به شما هم می رسد به همین زودیها )
Enable pop را انتخاب کنید. این مورد دو گزینه دارد. اگر می خواهید کلیه ایمیلهای خود را از آن اول که جی میل را باز کردید از جی میل دانلود و دریافت کنید گزینه اول ولی اگر ایمیلهائی را که از این به بعد دریافت می کنید را دوست دارید از این طریق مدیریت نمائید گزینه بعدی یعنی'Enable POP for mail that arrives from now on.' را انتخاب نمائید.
مرحله بعدی انتخاب این است که آیا یک نسخه از هر پیامی در inbox شما در جی میل ذخیره شود یا نه؟
پس از این مرحله به Configure your POP client رفته پس از اعمال تنظیمات روی نرم افزار نصب شده خود save change می کنید. ( نکته: می توانید از مرحله Configure your POP client فعلاً صرفنظر نموده)
برنامه POP Peeper چیست؟
شما با استفاده از این برنامه، که بصورت یک آیکون کوچک در پایین صفحه نمایشگرتون قرار خواهد گرفت میتوانید تمام حساب های ایمیل POP و IMAP خود را که شامل Hotmail, MSN, Yahoo, Gmail, Mail.com, Myway, Excite, Lycos.com, Juno, Rediffmail و NetZero رو تحت مدیریت داشته و Subject نامه های جدید خود را از طریق یک پنجره POP-UP که ظاهر آن نیز قابل سفارشی سازی است، مشاهده کنید. امکانات بی شمار این برنامه مانند تعیین نواحی زمانی متفاوت برای هر کدوم از آنها، کنترلشون ( باز کردن، پاک کردن، Forwarding ) و حتی پاسخ سریع به نامه بدون باز کردن آن ها، نقاط مثبتی هستند که این برنامه رو از دیگر رقباش متمایز کرده.
شما میتوانید برای استفاده از این نرم افزار اون رو بصورت رایگان دانلود کنید.
ایمیل POP3 چیست؟
باز کردن ایمیل POP3
ایمیل POP3 در واقع همان ایمیل معمولی است بعلاوه یکسری مزایای دیگر که موجب راحتی و اطمینان بیشتر می شوند.
مهمترین و اصلی ترین قابلیت آن امکان فرستادن و دریافت ایمیل توسط نرم افزارهای ایمیل همچون Outlook Express یا Microsoft Outlook و غیره می باشد که موجب تسریع و راحتی کار می شود.
این نوع ایمیلها اکثرا پولی هستند ولی دراین میان برخی سایتها نیز آن را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند که من در اینجا به چند تا از بهترینها که سرویس رایگان دارند اشاره می کنم.
١- Yahoo! email :
مشخصات:
فضای ایمیل: 1000 مگا بایت
pop.mail.yahoo.ca/ pop.mail.yahoo.co.uk : POP3
smtp.mail.yahoo.ca/ smtp.mail.yahoo.co.uk : SMTP
یاهو مدتی است که این سرویس را به علت هزینه بالا از حالت رایگان خارج کرده است و فقط در برخی کشورها (مثل انگلیس، کانادا، فرانسه و ...) آنرا ارایه می دهد. که البته ما هم می توانیم از آن استفاده کنیم.
روش باز کردن ایمیل POP3 در Yahoo! :
نحوه عضویت دقیقا مثل yahoo.com است با این تفاوت که ابتدا باید در Address Bar اینترنت اکسپلورر بجاییکی از دو آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا تایپ کنید . بقیه مراحل عینا مشابه yahoo.com است. و در نهایت آدرس شما به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
»» چون ایران در لیست کشورهای این دو سایت نیست بنابراین یا می توانید یک کشور دیگر مثلا افغانستان را که برای Zipcode اشتباه ایراد نمی گیرد را انتخاب کنید. یا اینکه اگر کشور کانادا را انتخاب کردید می توانید یکی از این کد ها را در قسمت Zipcod بنویسید: M4S1C3 , M6H3S3 , L1H3M2
»» حتما بعد از تمام شدن ثبت نام وارد ایمیل خود شوید و به قسمت Mail Options رفته و در آنجا بر روی POP Access and Forwarding کلیک کنید و بعد Yes را بزنید و بعد روی Finished در انتهای صفحه کلیک کنید. در ادامه یک صفحه دیگر باز می شود که باید "Include Bulk Mail" را تیک زده باشید. روی Save کلیک کنید. حالا می توانید از ایمیل خود خارج شوید.
»» اگر در مراحل فوق گزینه "Include Bulk Mail" را مشاهده نكردید دوباره در قسمت Mail Options وارد قسمت Spam Protection شده و بر روی Turn SpamGuard OFF كلیك كنید.
بطور خلاصه :
Log into your account > Mail Options > POP Access and Forwarding > Yes > Finished > Include Bulk Mail > Save > Log out of your account
۲-:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات:
فضای ایمیل: 15 مگا بایت
pop3.gawab.com : POP3
smtp.gawab.com : SMTP
۳-:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات:
فضای ایمیل: 1 گیگا بایت
mail.spymac.com : POP3
mail.spymac.com : SMTP
۴-:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات:
فضای ایمیل: 60 مگا بایت
stgeorges.myvnc.com : POP3
stgeorges.myvnc.com : SMTP
تنظیمات برنامه Outlook :
بعد از ثبت نام در یکی از سایتهای بالا وارد برنامه Outlook Express یا Microsoft Outlook شوید و مراحل زیر را دنبال کنید:
قدم اول :
…Menu Bar > Tools > Accounts > Add > Mail
قدم دوم :
در پنجره ایی که باز شده است به ترتیب قسمتهای زیر را کلیک کنید و دکمه Next را بزنید:
١- Display name : اسمتان را بنویسید.
۲- Email address : آدرسی ایمیلی را که در بالا ثبت نام کرده اید را بنویسید.
۳-
Incoming mail : آدرس"POP3" را که در قسمت مشخصات هر سایت نوشته ام را در اینجا بنویسید.
Outgoing mail : آدرس" SMTP" را که در قسمت مشخصات هر سایت نوشته ام را در اینجا بنویسید.
۴-
username : Account name ی آدرس ایمیلتان را بنویسید.
Password: پسورد آدرس ایمیلتان را بنویسید.
۵- Finish
قدم سوم :
Menu Bar > Tools > Accounts > Mail > انتخاب آدرسی که الان آن را اضافه کردید > Properties
در اولین کادری که وجود دارد می توانید اسم خودتان را بنویسید.
در بالای این پنجره گزینه Servers را انتخاب کنید و بعد گزینه My server requires authentication را تیک بزنید.
»» اگر در این سایتها اینکار را انجام ندهید فقط می توانید ایمیل دریافت کنید و قادر به فرستادن ایمیل نخواهید بود.
حالا Outlook شما آماده است و بعد از وصل شدن به اینترنت و زدن دکمه Send/Recv تمام ایمیل ها یی که نوشته اید را فرستاده و ایمیلهایی که بد ستتان رسیده را دانلود میکند. به همین سادگی!!!
نكته مهم: اگر از آنتی ویروسی استفاده می كنید كه دارای Anti spam می باشد باید توجه داشته با شید كه این برنامه ایمیلهایی را كه آدرس فرستنده آن در Address book شما نباشد را در یك فولدر جدا ذخیره می كند و شما آنها را در Inbox خود نخواهید دید. برای جلوگیری از این مساله٬ یا آدرس ایمیل سایتهایی را كه در آنها كار می كنید را به Address book خود در Outlook اضافه كنید یا اینكه قسمت Anti spam آنتی ویروس را غیر فعال كنید.
سلام بچه ها!
من یاهو مسنجر 9 دارم و می خواهم چند تا آی دی مجازی بسازم... ولی چطوری؟ آخه گزینه my profile نداره؟!
مرسی
من با سایت یاهو تماس گرفتم و این موضوع رو مطرح کردم و من رو راهنمایی کرد که چکار باید بکنم شما هم اینگونه عمل کنید :
سلام
من يه مشكلي دارم و اينه كه وقتي مسنجرمو باز مي كنم به محض اينكه sign in ميشه3 4 ثانيه بعد قطع ميشه و ارور Dont send ميزنه. با هر ورژن ياهو هم كه نصب كردم از 6 تا 9 همينطوري بود.در ضمن امروز يكي ناشناس منو اد كرده بود منم متاسفانه اكسپت كردم.كسي هست كمكم كنه؟
شما سرویس دهنده اینترنتت رو عوض کن ببین باز همچین مشکلی رو داری اگه باز هم مشکل برجا بود از خود سیستم عاملتون هم میتونه باشه یکبار system restore کنید ببینید مشکل حل میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)