واقعا ممنون من خیلی در موردش گشتم و پیدا نشد خیلی لطف کردید این جزوه واقعاً یکی از جزوات ناب هستش![]()
واقعا ممنون من خیلی در موردش گشتم و پیدا نشد خیلی لطف کردید این جزوه واقعاً یکی از جزوات ناب هستش![]()
سلام دوستان عزیز
واقعاً علتش چیه
مثلا من یک فایلی داشتم که ابتدای آن سه نوع سکشن ایجاد کردم در سکشن اولی که شامل عنوان لاتین و فارسی پایان نامه بود من شماره صفحات را برداشتم، در سکشن دوم را در قسمت های فهرست و چکیده اعمال کرده و شماره صفحات این صفحات راابجد زدم، و در نهایت آخرین و سومین سکشن مربوط می شود به .... به متن اصلی پایان نامه که شماره 1 الی آخر را می خورد
خیلی جالب است من ص 4 و 5 فایل را که (دو صفحه از فهرست بودند) را پرینت گرفتم اما صفحات 4 و 5 متن اصلی ام پرینت گرفته شد که شماره صفحات 4 و 5 پایینشان درج شده بود درصورتی اگر در قسمت پایین ورد نگاه میکردی این صفحات در کل فایل صفحات 8 و 9 بودند !!!!!
و نمی دونم آیا دوستان هم وقتی سکشن ایجاد می کنند با مشکل پرینت مواجه هستند من که هروقت سکشن ایجاد می کنم باید تک تک و صفحه جاری را پرینت بگیرم
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
سلام دوستان عزیز
من این سوال را بارها پرسیده ام
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال دارم
1- چرا بعضی اوقات دریک جدول که قبلاً تایپ شده وقتی درون آن می نویسم جدول به اندازه متن بزرگ نمی شود مقداری از متن پنهان می شود و باعث اعصاب خوردی
2- چرابعضی اوقات کادرهای متن طوری عمل می کنند که می گذارند متن ازآن هابیرون بزند (خیلی بد است) چکار باید کرد که از این حالت دربیاید![]()
سلام دوست عزیز
یک درخواست داشتم امیدوارم عملی بشود
اگه این کتاب ارزشمندرو در تایپیک آموزش بگذارید خیلی عالی می شود![]()
سلام
شما ابتدا تمامی صفحات را ایجاد کنید .
حالا به انتهای صفحه 3 رفته و سپس از تب Insert گزینه Break را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Next Page را انتخاب کنید .
با این کار اشاره گر موس به ابتدای صفحه 4 می رود .
حالا به ابتدای صفحه 8 رفته و سپس باز از تب Insert گزینه Break را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Next Page را انتخاب کنید .
با این کار شما صفحات را Section بندی کرده اید .
حالا به ابتدای صفحه اول رفته و از تب View گزینه Header and Footer را انتخاب کنید . با این کار یک ابزار نیز برای شما باز می شود که شما باید گزینه link To Previous را از حالت انتخاب خارج کنید و سپس متن خود را در هدر یا فوتر بنویسید .
حالا به ابتدای صفحه 4 رفته و روش بالا را انجام دهید .
و سپس به ابتدای صفحه 9 رفته و روش بالا را انجام دهید .
این هم یک نمونه که واستون اماده کردم که میتونید اونا ویرایش کنید .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
سلام دوست عزیز
من کتابی به این کاملی که شما می خوهید ندارم .
فقط بعضی قسمتها که احساس می کنم نیاز به توضیح بیشتر دارد را به صورت pdf در می اورم .
البته واسه شاگردهام این کار را می کنم و یک نسخه از اون را هم توی سایت میزارم واسه استفاده همه دوستان .
التماس دعا
موفق باشید![]()
دوستان راهی نگاهی چیزی..
شاید یه تنظیم خیلی کوچیک نیاز داشته باشه.
خودتون بودید چیکار میکردید؟
باور کنید نیاز شدیدی به ورد دارم..![]()
راستش من هم زیاد شنیدم که این حالت برای دوستان پیش آمده ولی برای خودم پیش نیامده
خیلی هم دوست جواب کاملی پیدا بشه![]()
سلام
برای پروژم باید خط به خط یه برنامه رو توضیح بدم که به شکل زیر دربیاد
#include <mega16 . h> معرفی میکروکنترلر استفاده شده / / #include <dealy . h> معرفی کتابخانه تاخیر زمانی/ /
البته این جاهم درست نشون نمیده،میخوام برنامه رو به انگلیسی بنویسم روبه روش به فارسی توضیحاتشو بنویسم که آخرش مثل حالت بالا میشه.هرچقدرم با چپ چین و راست چین ور میرم درست نمیشه
اول متن انتخاب کن بعد از تب home گزینه ی right to left رو انتخاب کن![]()
حتما یه جایی تنظیماتش به هم خورده .
مثلا یه چیز تو مایه های پست زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)