آیت الله رامین الان من خط 5 هستم شک دارم که اندیشه بمونم یا برم شاتل تا چند روز دیگه شارژ ماهانم تموم میشه میتونین واسه من یه استخاره بگیرین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آیت الله رامین الان من خط 5 هستم شک دارم که اندیشه بمونم یا برم شاتل تا چند روز دیگه شارژ ماهانم تموم میشه میتونین واسه من یه استخاره بگیرین؟
شما اول باید خطتو غسل بدی!
بعدا به من بگو ببینم اندیشه که هستی مشکلی داری؟ سرعتت با چه سرویسی چنده؟
والا حاج آقا خط غسل اینا رو بلد نیستم بعدی رو بپرس بعدی رو بلدم
128 دارم 3 گیگ بعضی اوقات هم وسط ماه 2 گیگ تمدید میکنم مشکل از نظر قطع شدن زیاد ندارم ولی نوسان خیلی بالاست بهر حال نمیدونم خبر دارین یا نه خط 5 هستیمو یکی از خط های ضعیف رشت نوسان بالایی دارم ولی تخفیف شاتل (10000 تومنه) و ا ماه رایگان بد جوری منو وسوسه کرده آخ چی بگم از دست این مال دنیا خلاصه اگه میتونین برای ماه یه فکری بکنین
بچه ها این 3 روز پارس قطعی داشت
فردا هم اشتراکم تموم میشه
می خوام برم رو شاتل
یه لیست قیمیت میزارید؟
به خونه 1 مگابیت می دن؟
من حجم 30 گیگ می خوام
برای اینکه یه ساختمون 5 واحدی باید از همین ADSL تغذیه بشه
حالا چی کنم؟
ویرایش: مرکز 3
Last edited by V i r u s e r; 14-08-2010 at 21:27.
کاملا درسته
چرا؟
فرض می کن مشما یه چیز پی ان امریکا داشته باشید
پینگ شما:
از شما تا مخابرات + از مخابرات تا ISP + از ISP به ICP + از ICP به امریکا + از ICP امریکا به ISP + از ISP به سرور چیز پی ان + از چیز پی ان دوباره برگشت می خوره تا ICP تو امریکا + از ICP به سرور + از ICP به سرور
حالا این مسیرو * 2 کنید میشه پینگ شما!
تازه 10000001 جور واسطه دیگه هم هست
دوستان من منکر نوسان پینگ بالای اندیشه نیستم اما تو بد ترین حالت اندیشه 128 از شاتل 512 بهتره هرکی میگخ نه دلیل بیاره
من با اندیشه 128 1 گیگ سرعتم روز 150 شب به 100 میرسه اما شاتلی ها حرفی از بیشتر از 80 نمیزنن یه سوال از دوستان شاتلی شب تا صبح حداکثر چقدر دانلود میکنن تا خود ساعت 7 صبح
بچه ها کی میدونه تو اندیشه چطور تمدید موقت کنیم؟؟؟؟؟؟ایکونش برام غیرفعال هست امشب تموم میشه اکانتم
سوال بعدی اینه که خط تلفنت اول پای منفیشو میذاره توی خونت یا پای مثبتشو!
البته 1ماه رایگاه رو مطمئن نیستم. به ما که ندادن. یادم نیست از خط 5 کسی اینجا شاتل گرفته یا نه، اگه هست اعلام کنه وضعیت چطوره. اگه اندیشه بهت گفته اشکال از خط 5 هست به احتمال زیاد الکی گفته.
پیشنهاد من اینه برو شاتلو هم یه تست بکن ایشاا... اونجا مشکلی نداری
باز تصمیم آخر با خودته
لیست قیمت در سایت هست: shatel.ir
1مکا رو نمیدونم. تل بزن بپرس: 3211600-0131
شاید استشهاد محلی بخواد که ثابت کنی 5واحده هستین
من فکر کنم رئیس اندیشه توی منطقه شما زندگی میکنه چون فقط شمایی که اینجوری سرعت داری! مسلما شما دفاع می کنی چون بهترین حالت سرویس رو داری. ولیا بعضیا مشکل دارن مثل اون رفیقمون از خط 4 که رفت شاتل درست شد سرویسش(اسمش یادم نیست)
من نه طرفدار اندیشم نه شاتل نه پارس. شما خططو بگو که بچه های هم خطت از اندیشه بگیرن . فکر کنم 7 بودی![]()
دیدی حالااشتباه کردی
من منطقه 2 هستم
ببین من بارها تو همین تایپیک از اندیشه انتقاد کردم و یا طرفش رو گرفتم میتونی از صفحه 200 به بعد پست های منو بخونی اندیشه مال بابام نیست که الانم یکم شاکیم ازش چون یه زمانی سرعت 220 داشتیم دنیایی بود واسه خودش حیف
خیلی ها هم اومدن اینجا اول میگفتن سرعت مابده بعد معلوم شد دانلود بلد نبودن یاد گرفتن رفتن دارن عشق میکنن با اندیشه دیگه یه پست هم اینجا نمیدن که ناراضین به من پ.خ هم دادن تشکر کردن من زبونم مو در اورد از بس یکی یکی به هر کی که تازه adsl میگیره میگم چیکار بکن چیکار نکن هر چند این اواخر یکم سر اندیشه شلوغه مال خودمم هم نوسانش زیاد شده اما میتونم چندین نفر از همین منطقه ها جز 4 که دوستان ناراضین رو بیارم و اونا بگن که راضی هستن اکثر بچه ها از سرور هاس سنگین و ضعیف ایرانی یا از قسمت فری سرور های rapid hot medi و اینها استفاده میکنن که اینا واسه من هر سرعت خوبی نداره
قبلا دوستانی بودند که خیلی حال حوصله داشتن که واقعا جاشون خالیه مخصوصا
birak عزیز
یه نکته جالب راجب پوستر تبلیغاتی شاتل تو سطح شهر
یه ماشین قرمز به احتمال زیاد فراری که چرخ جلوش مثلا تو عکس داره با سرعت بالا میچرخه( که البته ادیت شدست) چرخ عقب ثابت خیلی برام جالب بدونم منظور ازین پوستر چیه؟؟
پوستر رو توی توشیبا و فلکه گاز دیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)