بزرگترین گندی که به تیم زد سر جریان خرید رونالدو بود! رونالدو رو که نخرید هیچ، روبینیو رو هم از دست دادیم!
بزرگترین گندی که به تیم زد سر جریان خرید رونالدو بود! رونالدو رو که نخرید هیچ، روبینیو رو هم از دست دادیم!
آره منم تو بازیهاش دقت کردم الکی شیرجه نمیزنه
این تیم توانایی قهرمانی در هر جامی را داراست
عمرا جزو 8 تیم بشیم! تیم خیلی اشکال داره !
تو خجالت نمیکشی که دوتا نظر متفاوت میدی؟!؟!؟!مگه مردم مسخره تو هستن؟!؟!؟یه جا تویه مصاحبه میگی که میتونیم با همین شرایط قهرمان هر جامی بشیم و یه بار میگی که بجایی نمیرسیم؟!؟!؟
خودت میدونی چته؟!؟!؟حالت خوب نیستا امین اشنایدر.....
برو یه حموم آب سرد بگیر تا بلکه مخت بیاد سرجاش!: دی
ممد چرا این سایته که میزاری برا من فیل تره؟!؟!؟نمیتونی یه جا دیگه خودت آپ کنی؟؟؟#9#
![]()
قهرمان میشیم . تو هر سه جام![]()
با این وضع عمرا جزو 8 تیم بشیم ! زیدان کجایی ! رونالدو رو هم که نتونست بخره !
اونو جلوی خبرنگارا گفتم کیف کنن !
باز با پرز قهرمان اروپا شدیم. این یارو کالدرون خله ! بازیکن بزرگم واسه تیم لازمه اما بجاش !
رونالدو و کریم بیان چی میشه !
خب یه ندا میدادی که بهت گیر ندم....ولی میگم خیلی طبیعی گفتیاااا!هیچکدوم از خبرنگارا شک نکرده بود!اونو جلوی خبرنگارا گفتم کیف کنن !
باز با پرز قهرمان اروپا شدیم. این یارو کالدرون خله ! بازیکن بزرگم واسه تیم لازمه اما بجاش !
رونالدو و کریم بیان چی میشه !
شما دیوانه کردید مارو!اون موقع که پرز بود،همتون ازش انتقاد میکردید...اما حالا عجیبه که همه طرفدارش شدن!!!
الان این یعنی اینکه مخالف اینایی یا موافق اومدنشونی؟!؟!؟
--------------------------
یکی از دوستام گفت و من فکر کردم داره خالی میبنده!اما مثه اینکه واقعا فیل تر کردنش!!!فیل تره؟. این آی اس پی ما اومده tinypic روفیل تر کرده!!! به خاطر همین فعلا سایت مناسبی برای آپلود عکس سراغ ندارم ولی سعی میکنم همه رو بعدا برات آپ کنم
ولی بازم میتونی بجای com از info استفاده کنی....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرز بهتر از این بود اما شورشو در آورده بود ! اولاش بجا می خرید و قهرمان اروپا شدیم ! اما بعد فقط واسه پول تبلیغات بود !
آره فیل تریدل ! شورشو در آوردن ! کلی فحش نصیب ذاتشون کردم !![]()
بخاطر همین پرز بود که بازیکنی مثه فیگو رو راحت از دست دادیم...یا خیلی از بازیکنای خوبی که گرفتیم رو خراب کردیم! و اسممون خیلی بد در رفت....پرز بهتر از این بود اما شورشو در آورده بود ! اولاش بجا می خرید و قهرمان اروپا شدیم ! اما بعد فقط واسه پول تبلیغات بود !
از .info استفاده کنید...آره فیل تریدل ! شورشو در آوردن ! کلی فحش نصیب ذاتشون کردم !![]()
ولی دلتون بسوره!: دی...
انصافا اینا دیگه واسه خودشون یه پدیده هستن!آدم نمیدونه چه سایتی بازه و چه سایتی بسته!!!
خوب شورشو در آورد دیگه. بازیکن بزرگ ماله باشگاه بزرگه ! اما پرز الکی بازیکن میخرید تو یه پست 2 تا بازیکن عالی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)