تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 1404 اولاول ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا سلام دوباره به دوستان گرامی میدونم سوالم ابتدایی و با سوالام خسته کردم ولی تنها شما دوستان کمک حال هستید من تو بین خرید psp وwii گیر کردم میترسم psp بخرم نسلش تموم بشه و دیگه بازی درست حسابی براش نزنن از psp خیلی خوشم میاد
    هر كنسولي بالاخره يه روز به آخر ميرسه . ps3 هم يه روزي ديگه واسش بازي نمياد . ولي براي psp حداقل تا 2010 بازي مياد . البته بازي هايي مثل فيفا يا pes بيشتر هم مياد .

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من تو بین خرید psp وwii گیر کردم
    توفیق جان گیر کردن بین خرید psp و wii کار درستی نیست
    این دوتا اصلا به هم هیچ ارتباطی ندارن.
    در ضمن psp حالا حالا ها منقرض نمیشه. اگر هم بشه سونی به این راحتیا ولش نمیکنه. مگه ps2 نیست، هنوز هم داره براش بازی میاد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سیاست جدید سونی یه جوری شده مثل اینکه میخواد چند سال دیگه هم psp رو نگه داره و کنسول دستی جدید نده بیرون ....این برای ما خیلی خوبه...دلیلشم اینه که یه چیزی حدود 30 میلیون فروخته به خاطر همین نباید زود بی خیالش شه

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

دوستان برنامه ای هست که بشه بازیهای ds رو رو پی اس پی بازی کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان برنامه ای هست که بشه بازیهای ds رو رو پی اس پی بازی کرد؟
    اگه پیدا کردی منم میخوام به منم بده نداریم .اصلا نمیشه داشته باشیم چون سیستم DS یه جور دیگست صفحه لمسی میخواد ...ولی شبیه سازش برای PC هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا سلام دوباره به دوستان گرامی میدونم سوالم ابتدایی و با سوالام خسته کردم ولی تنها شما دوستان کمک حال هستید من تو بین خرید psp وwii گیر کردم میترسم psp بخرم نسلش تموم بشه و دیگه بازی درست حسابی براش نزنن از psp خیلی خوشم میاد
    ببین اگه یه وسیله بازی می خوای که همه جا بتونی با خودت ببری و یه گرافیک نسبتا خوب پی اس پی بهترین گزینست
    اما اگر یه وسیله ی خونگی می خوای و بازی های پلوتفرمر و یه گیم پلی خیره کننده WII
    من الان جفتشو دارم
    Last edited by amirrasa kateb; 14-08-2008 at 12:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه پیدا کردی منم میخوام به منم بده نداریم .اصلا نمیشه داشته باشیم چون سیستم DS یه جور دیگست صفحه لمسی میخواد ...ولی شبیه سازش برای PC هست
    هست البته فعلا می تونه HOMEBREW اجرا کنه
    البته یه شرکت گفته داره برای پی اس پی صفحه ی لمسی درست می کنه اونوقت دیگه دلیلی برای خرید DS نمی مونه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

البته یه شرکت گفته داره برای پی اس پی صفحه ی لمسی درست می کنه اونوقت دیگه دلیلی برای خرید DS نمی مونه
    آره منم دیدم دارن برای psp صفحه لمسی درست میکنن ولی بازم نمیتونه شبیه سازه خوبی برای DS باشه چون اون دوتا LCD داره این یکی اصلا یه جوریه!
    ولی این صفحه لمسیه هم رسمی نیست یه سری بیکار نشستن میخوان براش بسازن!

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

به نظر شما بازی bournoft ارزش بازی کردن داره؟ نسخه ی psp همون نسخه ی ps2 هست یا فرق میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید، اهانت نباشه؛ میخواستم بدونم homebrew هایی مثل virtual piano که تماماً از touch استفاده می کنن چجوری رو PSP اجرا میشن؟ اگر هم این برنامه رو معرفی کنید ممنون میشم چون میخوام به پسر داییم که PSP داره بدم!!!! در ضمن، homebrew ها از هر دو صفحه دی اس استفاده می کنن و نمی تونن راحت روی یه صفحه نشون داده بشن چون برای این کار یا باید تصویر کوچیک شه، یا ابعادش تغییر کنه!
    خیلی هم جالبه که شرکتی به جز سونی بیاد برای کنسولی که سونی ساخته یه سخت افزار به این مهمی بده که میتونه دنیای بازی رو زیر و رو کنه. وقتی این اتفاق بیفته (اگه...) اون موقع هم بازیهایی که در PSP از تاچ استفاده خواهند کرد، خیلی کم خواهند بود چون تا وقتی که یه سخت افزار تو همه ی بسته های یه کنسول یا یه بازی که ازش استفاده می کنه عرضه نشه، شرکت های زیادی نمیان بازی هایی بسازن که از اون سخت افزار استفاده می کنه.
    در ضمن، باز هم برام جالبه که چجوری یه سخت افزار قراره صفحه PSP رو به تاچ مجهز کنه چون برای این کار اصلاً یه صفحه جدید لازمه.
    اگه منبع این خبر رو هم بدید خیلی خیلی ممنون میشم. اگه سخت افزار کذایی بیاد فکر کنم بتونه کنسول مورد علاقه شما رو اینطوری کنه:

با تشکر
    Last edited by imakbari; 14-08-2008 at 16:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •