هر كنسولي بالاخره يه روز به آخر ميرسه . ps3 هم يه روزي ديگه واسش بازي نمياد . ولي براي psp حداقل تا 2010 بازي مياد . البته بازي هايي مثل فيفا يا pes بيشتر هم مياد .
هر كنسولي بالاخره يه روز به آخر ميرسه . ps3 هم يه روزي ديگه واسش بازي نمياد . ولي براي psp حداقل تا 2010 بازي مياد . البته بازي هايي مثل فيفا يا pes بيشتر هم مياد .
توفیق جان گیر کردن بین خرید psp و wii کار درستی نیستمن تو بین خرید psp وwii گیر کردم
این دوتا اصلا به هم هیچ ارتباطی ندارن.
در ضمن psp حالا حالا ها منقرض نمیشه. اگر هم بشه سونی به این راحتیا ولش نمیکنه. مگه ps2 نیست، هنوز هم داره براش بازی میاد
سیاست جدید سونی یه جوری شده مثل اینکه میخواد چند سال دیگه هم psp رو نگه داره و کنسول دستی جدید نده بیرون ....این برای ما خیلی خوبه...دلیلشم اینه که یه چیزی حدود 30 میلیون فروخته به خاطر همین نباید زود بی خیالش شه
دوستان برنامه ای هست که بشه بازیهای ds رو رو پی اس پی بازی کرد؟
اگه پیدا کردی منم میخوام به منم بدهنداریم .اصلا نمیشه داشته باشیم چون سیستم DS یه جور دیگست صفحه لمسی میخواد ...ولی شبیه سازش برای PC هست
ببین اگه یه وسیله بازی می خوای که همه جا بتونی با خودت ببری و یه گرافیک نسبتا خوب پی اس پی بهترین گزینست
اما اگر یه وسیله ی خونگی می خوای و بازی های پلوتفرمر و یه گیم پلی خیره کننده WII
من الان جفتشو دارم![]()
Last edited by amirrasa kateb; 14-08-2008 at 12:42.
هست البته فعلا می تونه HOMEBREW اجرا کنه
البته یه شرکت گفته داره برای پی اس پی صفحه ی لمسی درست می کنه اونوقت دیگه دلیلی برای خرید DS نمی مونه
آره منم دیدم دارن برای psp صفحه لمسی درست میکنن ولی بازم نمیتونه شبیه سازه خوبی برای DS باشه چون اون دوتا LCD داره این یکی اصلا یه جوریه!هست البته فعلا می تونه HOMEBREW اجرا کنه
البته یه شرکت گفته داره برای پی اس پی صفحه ی لمسی درست می کنه اونوقت دیگه دلیلی برای خرید DS نمی مونه
ولی این صفحه لمسیه هم رسمی نیست یه سری بیکار نشستن میخوان براش بسازن!
به نظر شما بازی bournoft ارزش بازی کردن داره؟ نسخه ی psp همون نسخه ی ps2 هست یا فرق میکنه؟
ببخشید، اهانت نباشه؛ میخواستم بدونم homebrew هایی مثل virtual piano که تماماً از touch استفاده می کنن چجوری رو PSP اجرا میشن؟ اگر هم این برنامه رو معرفی کنید ممنون میشم چون میخوام به پسر داییم که PSP داره بدم!!!! در ضمن، homebrew ها از هر دو صفحه دی اس استفاده می کنن و نمی تونن راحت روی یه صفحه نشون داده بشن چون برای این کار یا باید تصویر کوچیک شه، یا ابعادش تغییر کنه!هست البته فعلا می تونه HOMEBREW اجرا کنه
خیلی هم جالبه که شرکتی به جز سونی بیاد برای کنسولی که سونی ساخته یه سخت افزار به این مهمی بده که میتونه دنیای بازی رو زیر و رو کنه. وقتی این اتفاق بیفته (اگه...) اون موقع هم بازیهایی که در PSP از تاچ استفاده خواهند کرد، خیلی کم خواهند بود چون تا وقتی که یه سخت افزار تو همه ی بسته های یه کنسول یا یه بازی که ازش استفاده می کنه عرضه نشه، شرکت های زیادی نمیان بازی هایی بسازن که از اون سخت افزار استفاده می کنه.
در ضمن، باز هم برام جالبه که چجوری یه سخت افزار قراره صفحه PSP رو به تاچ مجهز کنه چون برای این کار اصلاً یه صفحه جدید لازمه.
اگه منبع این خبر رو هم بدید خیلی خیلی ممنون میشم. اگه سخت افزار کذایی بیاد فکر کنم بتونه کنسول مورد علاقه شما رو اینطوری کنه:
با تشکر
Last edited by imakbari; 14-08-2008 at 16:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)