تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 616 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از تاریخ فارغ التحصیلی ، تا 1 سال بعد جا داری ، البته بعد از فراغت باید به نظام وظیفه بگی که فارغ التحصیلی ، 1-2 ماه هم که مونده به پایان 1سال مهلتی که داشتی بایستی اقدام کنی ( چند ماه پیش شخصا پرسیدم و این جواب رو بهم دادن )
    مطمئنی؟ واسه چی؟ من شندیم ملاک نظام وظیفه روز تحویل دفترچه به پلیس +10 هست. واسه چی یکی 2ماه زودتر؟!!
    من خودم تا 28 شهریور امسال یک سالم تموم میشه و منتظرم ببینم شهریور که نتایج رو می زنن آیا ارشد قبول میشم یا نه! اگه قبول نشدم بعد دفترچه رو بفرستم.
    Last edited by reza_17173; 20-07-2013 at 20:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

مطمئنی؟ واسه چی؟ من شندیم ملاک نظام وظیفه روز تحویل دفترچه به پلیس +10 هست. واسه چی یکی 2ماه زودتر؟!!
    من خودم تا 28 شهریور امسال یک سالم تموم میشه و منتظرم ببینم نمیشه شهریور که نتایج رو می زنن آیا ارشد قبول میشم یا نه! اگه قبول نشدم بعد دفترچه رو بفرستم.
    دوست گرامی ..
    طبق قانون صریح نظام وظیفه شما از اول فروردین ماهی که وارد سن 18 سالگی شدید مشمول قوانین خدمت وظیفه عمومی هستید .
    از زمان اخذ آخرین مدرک تحصیلی نیز 1 سال فرصت دارید تا دفترچه پست کنید .
    همچنین در نظر داشته باشید : زمانیکه دفترچه پست کردید دقیقا این معنی رو میده : بنده پی همه چیز رو به خودم مالیدم ...
    یعنی اینکه : ممکنه اعزام شما یه هفته بعد باشه ... یه ماه بعد باشه .. ارتش بیفتید .. سپاه یا ...
    نظام وظیفه کاری نداره که شما میخوای کنکور بدی برات تاریخ اعزامت رو 3 ماه عقب بندازه که با خیال راحت درس بخونی و... ( طبق یه سری تبصره ها اعزام برخی از افراد تا دوماه تغییر پیدا میکنه مثلا کسانی که اعزام مرداد یا شهریور هستند و منتظر اعلام نتایج کنکورند)
    پس افرادی که میخوان بهترین استفاده رو ببرن باید به سایت سازمان نظام وظیفه مراجعه کنن ... قوانین رو مطالعه کنن ... تبصره ها و... مد نظر داشته باشن بعدش دفترچه پست کنن بعد از پست دفترچه دیگه نظام وظیفه میدونه چیکار کنه ... و کاری هم به خواسته افراد نداره چون اتمام حجتش رو توی قوانین و تبصره هاش بیان کرده.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست گرامی ..
    طبق قانون صریح نظام وظیفه شما از اول فروردین ماهی که وارد سن 18 سالگی شدید مشمول قوانین خدمت وظیفه عمومی هستید .
    از زمان اخذ آخرین مدرک تحصیلی نیز 1 سال فرصت دارید تا دفترچه پست کنید .
    همچنین در نظر داشته باشید : زمانیکه دفترچه پست کردید دقیقا این معنی رو میده : بنده پی همه چیز رو به خودم مالیدم ...
    یعنی اینکه : ممکنه اعزام شما یه هفته بعد باشه ... یه ماه بعد باشه .. ارتش بیفتید .. سپاه یا ...
    نظام وظیفه کاری نداره که شما میخوای کنکور بدی برات تاریخ اعزامت رو 3 ماه عقب بندازه که با خیال راحت درس بخونی و... ( طبق یه سری تبصره ها اعزام برخی از افراد تا دوماه تغییر پیدا میکنه مثلا کسانی که اعزام مرداد یا شهریور هستند و منتظر اعلام نتایج کنکورند)
    پس افرادی که میخوان بهترین استفاده رو ببرن باید به سایت سازمان نظام وظیفه مراجعه کنن ... قوانین رو مطالعه کنن ... تبصره ها و... مد نظر داشته باشن بعدش دفترچه پست کنن بعد از پست دفترچه دیگه نظام وظیفه میدونه چیکار کنه ... و کاری هم به خواسته افراد نداره چون اتمام حجتش رو توی قوانین و تبصره هاش بیان کرده.
    جناب ممنون از پاسختون. ولی من دقیق متوجه نشدم! اینکه وقتی دفترچه رو می فرستم یعنی پی همه چیز رو به تنم مالیدم رو که می دونم! بعد من کنکور ارشد رو خرداد دادم دیگه! فقط شهریور منتظر نتایجم.
    من سوالم اینه که یک کلام: بنده که 28 شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم و تا 28 شهریور امسال فرصت دارم, آیا اگه دفترچه ام رو مثلا" 27 شهریور هم پست کنم مشکلی متوجه من خواهد بود یا خیر؟ همین

داره خودمونی میشه sharin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تاریخ فارغ التحصیلی تون رو در شهریور زدن ؟ چه جالب ، برای ما تیر ماه می زنن !
    اون 1-2 ماه زود تر هم به این خاطر بود که کاراش رو انجام بدی تا احتمالا برسی به پست دفترچه ، همه کارا که انجام شد احتمالا تقریبا دقیقه 90 بشه دفترچه رو پست کرد. البته از جای مطمئن تری بپرس ، من زیاد دنبال نمی کنم
    البته من که 1سال دانشگاه و طول دادم و هنوز وقت هست ، اینه که زیاد دنبالش نیستم تا وقتش برسه

دوستان در این رایطه که نقل قول می کنم کسی اطلاعاتی ندارهه ؟
    اگر ثبت اختراع داشته باشیم ، می شه از خدمت کسری یا معافیت گرفت؟
    اگر می شه ، شرایطش رو کسی می دونه ... ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاریخ فارغ التحصیلی تون رو در شهریور زدن ؟ چه جالب ، برای ما تیر ماه می زنن !
    اون 1-2 ماه زود تر هم به این خاطر بود که کاراش رو انجام بدی تا احتمالا برسی به پست دفترچه ، همه کارا که انجام شد احتمالا تقریبا دقیقه 90 بشه دفترچه رو پست کرد. البته از جای مطمئن تری بپرس ، من زیاد دنبال نمی کنم
    البته من که 1سال دانشگاه و طول دادم و هنوز وقت هست ، اینه که زیاد دنبالش نیستم تا وقتش برسه

دوستان در این رایطه که نقل قول می کنم کسی اطلاعاتی ندارهه ؟
    من چون تابستون معرفی به استاد گرفته بودم تا آخر شهریور طول کشید. واسه همین تاریخ فارغ التحصیلیم 28 شهریور ثبت شد.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان یکی میتونه مراحل اقدام کردن برای گرفتن معافیت پزشکی نظام وظیفه رو بگه

- فرد مورد نظر از فرجه 6 ساله اش برای درس خوندن تو دانشگاه استفاده کرده و الان نامه به حوزه رو از دانشگاه گرفته

- میخواد برای بیماری پوستی مزمن اقدام کنه بیماری که تا به الان 8 سال طول کشیده

- قبلا برای نظام وظیفه اقدام کرده و کارت نظام وظیفه براش اومده ولی چون تو دانشگاه قبول شده معافیت تحصیلی گرفته

به نظرتون اقدام برای معافیت پزشکی چند ماه طول میکشه ؟

برای رفتن به کمیسیون دفترچه های بیمه و داروهای مصرف شده و برگه های درمانی از بیمارستان بگیره ؟ از پزشک معالجش هم نامه بگیره که مثلا اسم بیماری توش قید بشه + مدت زمانی که زیر نظر پزشک بوده

پزشک معالجش تو شهر پزشک معروفیه و گاها معافیت پزشکی بیماری های پوستی رو برای تشخیص پیش اون میفرستن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان آیا راهی وجود داره که وقتی می خوایم معافیتپزشکی بگیریم یه کاری کنیم که دوره ی آموزش رزم مقدماتی!!! (همونی که تو دفترچه تعهد امضا می کنیم) رو طی نکنیم؟!!

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    دوستان آیا راهی وجود داره که وقتی می خوایم معافیتپزشکی بگیریم یه کاری کنیم که دوره ی آموزش رزم مقدماتی!!! (همونی که تو دفترچه تعهد امضا می کنیم) رو طی نکنیم؟!!
    اون تعهد الکیه ، معافیت پزشکی نیازی به گذروندن آموزشی نداره.

9. این کاربر از future.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان یکی میتونه مراحل اقدام کردن برای گرفتن معافیت پزشکی نظام وظیفه رو بگه

- فرد مورد نظر از فرجه 6 ساله اش برای درس خوندن تو دانشگاه استفاده کرده و الان نامه به حوزه رو از دانشگاه گرفته

- میخواد برای بیماری پوستی مزمن اقدام کنه بیماری که تا به الان 8 سال طول کشیده

- قبلا برای نظام وظیفه اقدام کرده و کارت نظام وظیفه براش اومده ولی چون تو دانشگاه قبول شده معافیت تحصیلی گرفته

به نظرتون اقدام برای معافیت پزشکی چند ماه طول میکشه ؟

برای رفتن به کمیسیون دفترچه های بیمه و داروهای مصرف شده و برگه های درمانی از بیمارستان بگیره ؟ از پزشک معالجش هم نامه بگیره که مثلا اسم بیماری توش قید بشه + مدت زمانی که زیر نظر پزشک بوده

پزشک معالجش تو شهر پزشک معروفیه و گاها معافیت پزشکی بیماری های پوستی رو برای تشخیص پیش اون میفرستن

دوست عزیز اول مطمئن بشین که آیا این مشکل پوستی باعث معافیت میشه یا نه...
    برای گرفتن معافیت پزشکی ابتدا باید برین پلیس +10 . اونجا دفترچه رو بگیرین و پر کنین. تو دفترچه قسمت معافیت پزشکی رو تیک بزنین. بعدش باید برین مرکز بهداشتی ناجا و دو تا واکسن بزنید. (آدرس مرکز بهداشتی رو از پلیس +10 بگیرین) بعد از اینکه واکسن زدین باید تو بهداری ناجا مورد معاینه ی اولیه قرار بگیرین. بعد از اینکه بهداری و مرکز بهداشت دفترچه شما رو مهر کردن ، دفترچه رو باید ببرین حوضه نظام وظیفه. اونجا یک فرم معرفی به پزشک متخصص بهتون میدن و دو تا پزشک بهتون معرفی میکنن که شما باید برین پیش اون دو تا پزشک و بیماری شما رو تایید کنن. وقتی تایید کردن باز میرین حوضه نظام وظیفه و برگه تایید رو تحویل میدین که ضمیمه ی پروندتون میشه. بعد از اینکه پروندتون تکمیل شد ، باید منتظر کمیسیون پزشکی باشین. روز کمیسیون شما میرین کمیسیون و سه تا پزشک هستن که شما رو معاینه میکنن و اونجا رای نهایی رو صادر میکنن. کل این فرایند از روزی که شما دفترچه رو تهیه میکنید تا روزی که کارت به دستتون برسه حدود 2 ماه طول میکشه.

11. این کاربر از future.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بعدش باید برین مرکز بهداشتی ناجا و دو تا واکسن بزنید. (آدرس مرکز بهداشتی رو از پلیس +10 بگیرین)
    چه واکسنی میزنن ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •