تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 848 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پارس آنلاین داره حجم رو زیاد محاسبه میکنه.
    حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.

پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟
    داداش واسه منم همینطور، مصرف روزانه منو هر روز میزنه بالای یک گیگ کمتر ندیدم،، در صورتی که با موبایل دیتا همه دستگاهایی که وصل میشدن رو حساب کردم یک سوم اون مقدار نمیشد، فقط میخوان حجمت سریع تمام شه حجم بگیری. پشتیبانی هم چیز خاصی نمیگه، میگه شاید هکر وصل باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تخفیفایی که برای خرید حجماشون بعضی وقتا میزارن تخفیف نیست در واقع همون حجم دزدیاشونه که به مشتری برمیگردونند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتفاقا من از خودشون پرسیدم و اینو بهم گفتن که اختصاصی پارس آنلاینه! شما اگه تو گوگلم DNS پارس آنلاین سرچ کنید همین میاد
    حتما مال شما فرق میکنه یا اون DNS های شما قدیمی تر هستن و اصلی هستند .
    من با این DNS هایی که اعلام کردم خدمتتون ارتباط و پینگ خیلی خوبی دارم ؛ در مودم زمان اتصال نیز همین ها رو به من نشون میده .
    تماس تلفنی با پشتیبانی هم همونا رو به من اعلام کردم ، احتمالا سرور های متفاوت و مختلفی دارند و شما از یک سرور دیگشون مشغول استفاده هستید .
    در کل خیلی اهمیت نداره ؛ مهم اینه که مشکلتون برطرف بشه.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من یک آزمایش پیشنهاد میدم
    خیلی خوب میشه اگه دوستانی وقت داشته باشند و این آزمایش رو انجام بدن و نتایج اون رو در این تاپیک اعلام کنن و تا به نوعی متوجه بشیم که پارس آنلاین توی محاسبه ترافیک تا چه حد خطا و اشتباه داره و یک ایده کلی در مورد اینکه سیستم محاسبه شون چقدر خطا داره دستمون بیاد .

متاسفانه چون کنتور مقدار مصرف پارس آنلاین خیلی دیر به دیر آپدیت میشه ، این آزمایش یک مقدار زمان بر خواهد بود .
    1. ابتدا باید نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای کامپیوتر بگیریم و نصب کنیم.
    2.باید وایرلس مودم رو خاموش کنیم و تمام اتصال های اضافه از اون رو قطع کنیم و فقط با یک کابل مستقیم زمینی اون رو به کامپیوتر یا لپتاب مون متصل کنیم.
    3.باید حداقل دو ساعت مودم رو کاملا خاموش کنیم تا تمام مصرف های قبلی در پنل ثبت بشه و مبنا شروع آزمایش ما بشه.
    4.وقتی مودم رو روشن کردیم ، اولین کاری که میکنیم یک عکس از صفحه گزارش وضعیت مقدار مصرف پارس آنلاین تهیه میکنیم و یک عکس دیگه از مقدار ترافیک مصرف شده در نرم افزار نت لیمیتر . عکس ها رو طوری بگیریم که فلش ها و بخش های مشخص شده نمونه که گذاشتم داخل تصویر قرار بگیره .
    5.شروع به دانلود به مقدار دلخواه بکنیم و از اینترنت بطور اختصاصی با کامپیوتر مستقیم متصل به مودم ، استفاده کنیم .
    6.بعد از این که مصرف رو انجام دادیم ، مودم رو دیسکانکت کنیم و خاموش کنیم . حداقل به مدت دوساعت بگذاریم خاموش باشه. (کامپیوتر رو خاموش نکنیم تا مقدار کانتر نرم افزار نت لیمیتر ریست نشه)
    7.وقتی که مودم رو روشن کردیم یک عکس از مقدار مصرف اینترنت نت لیمیتر که دوساعت قبل انجام دادیم بگیریم (مجموع اعداد دریافت و ارسال رو باید با ترافیک مصرف شده داخل پنل مقایسه کنیم)
    8.یک عکس از مقدار گزارش مصرفی پارس آنلاین بگیریم تا بشه اون رو با مقدار مصرفی واقعی که نرم افزار Netlimiter ثبت کرده مقایسه کنیم.
    یعنی در نهایت شد چهارتا عکس (دوتا عکس در زمان شروع مصرف از صفحه کانتر پارس آنلاین و نرم افزار نت لیمیت و دوتا عکس دیگه پس از وقفه دوساعته از مقدار مصرف شده دیتا)
    مهمترین موضوع فقط همون رعایت کردن اون زمان های دوساعت یا بیشتر هست که دقت آزمایش رو بالا میبره و اگه این زمان ها رعایت نشه ، پاسخ آزمایش درست نخواهد بود چون ثبت مقدار مصرف با تاخیر خیلی زیاد در پنل پارس آنلاین ثبت میشه و اگه رعایت نشه محاسبه غلط از آب در میاد.

اینجوری مشخص میشه اختلاف مقدار محاسبه ترافیک چقدر هست و اگه تعداد مختلفی از دوستان قبول زحمت کنند و این کار رو انجام بدن یک ایده کلی در این باره بدست میاد و در ضمن کار مفیدی هم در تاپیک انجام شده و مقداری هم سند و مدرک در مورد محاسبه ترافیک بدست میاد.

ممنون و خوشحال میشم اگه کسی آزمایش کنه و من رو هم در جریان نتایج آزمایشش قرار بده

5. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با اون برنامه ای که خودشون گفتن هم مصرف حجم رو محاسبه کردم. وای فای رو قطع کردم و لپ تاپ رو با کابل وصل کردم، تو هر 1 گیگ 250 مگ اضافه تر میزاشتن تو کاسه ام. یعنی تو 100 گیگ حجمی که داشتم 25 گیگ (معادل 45 هزار تومن!) میخوردن!
    منم بعد از تموم شدن 100 گیگ گفتن جمع آوری کنند، اول زیربار نرفتند، منم به 195 شکایت کردم تا بالاخره جمع کردند.
    آره درسته برا منم دقیقا همین مقدار حدود 25 تا 30 درصد اضافه تر از حجم کم میکرد، ظاهرا مهندسی شده هست که چقدر اضافه کم کنه.
    یک ماه برا مودم مک فیلتر گذاشته بودم فقط هم به سیستم دسکتاپ وصل بودم همه جور نرم افزاری که خودشون گفتن رو هم برای محاسبه ترافیک نصب کردم و برا خود پشتیبانی هم واضح بود این حجم دزدی، بعد یک هفته دیگه توجیهی نداشتن!! منم در آخر با شکایت به 195 سرویس رو جمع آوری کردم.

الان از 2 جا اینترنت دارم وقتی گزارش میگیرم کیلوبایتی میزان مصرف با میزان حجم کم شده مطابقت داره ولی پارس آنلاین ماشالا اختلاف حجم مصرفی و کم شده از اکانت در حد گیگ بود!! جالا هم سیستم همون سیستمه هم مودم همونه هم ویندوز همونه هم برنامه های مورد استفاده همونه!!!
    من با 8-9 تا ISP تو این 6-7 سال کار کردم تنها شرکتی که حجم دزدی داشته پارس آنلاین بوده!!!
    Last edited by cotgnx; 06-10-2017 at 20:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این حجم دزدیه پارس آنلاین خیلی وقته که هست و چیز جدیدی هم نیست. شکایت هم بکنید میگن ما قبول نداریم مدرک های کاربران رو!!! خیلی جالبه به 195 شکایت کنید در رابطه با حجم دزدی و با مدرک و خود برنامه wireshark هم براشون توضیح بدی که اینجا اینقدر حجم دزدی کردید خیلی راحت میگن ما هیچ چیزی از سمت کاربر قبول نداریم و همینه که هست. اگه تجدید نظر هم بزنید کارشناس سازمان بدون اینکه حتی با شما تماسی بگیره خیلی راحت میبنده شکایت رو. این سیستم جدیدی هم که برای محاسبه حجم پیاده کردن برای این بوده که دیگه هیچکس نفهمه که چقدر حجم تو چه ساعتی مصرف شده. حتی خود کارشناسان پارس آنلاین هم نمیدونن چقدر حجم شما مصرف کردی. دیگه هیچ سند و مدرکی هم نمیشه جمع کرد برای اثبات دزد بودن پارس آنلاین.
    کلا هر کس میاد پارس باید با حجم دزدیش کنار بیاد. یا شما شانس دارید و تو منطقه مخابراتیتون پورت خالی هست برای شرکت های دیگه که راحت میرید از یه جای دیگه سرویس میگیرید یا نیست و باید به همین پارس راضی باشی.

8. این کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان الان شرکتی هست که شرایطش خوب باشه و حجم دزدی نداشته باشه؟
    آخه تو همه تاپیک ها همه شاکی هستن
    من آسیاتک هم داشتم اون که دیگه افتضاح بود از نظر حجم دزدی
    البته من خودم زیاد از پارس حجم دزدی حس نکردم
    Last edited by L05T; 07-10-2017 at 10:14.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

این حجم دزدیه پارس آنلاین خیلی وقته که هست و چیز جدیدی هم نیست. شکایت هم بکنید میگن ما قبول نداریم مدرک های کاربران رو!!! خیلی جالبه به 195 شکایت کنید در رابطه با حجم دزدی و با مدرک و خود برنامه wireshark هم براشون توضیح بدی که اینجا اینقدر حجم دزدی کردید خیلی راحت میگن ما هیچ چیزی از سمت کاربر قبول نداریم و همینه که هست. اگه تجدید نظر هم بزنید کارشناس سازمان بدون اینکه حتی با شما تماسی بگیره خیلی راحت میبنده شکایت رو. این سیستم جدیدی هم که برای محاسبه حجم پیاده کردن برای این بوده که دیگه هیچکس نفهمه که چقدر حجم تو چه ساعتی مصرف شده. حتی خود کارشناسان پارس آنلاین هم نمیدونن چقدر حجم شما مصرف کردی. دیگه هیچ سند و مدرکی هم نمیشه جمع کرد برای اثبات دزد بودن پارس آنلاین.
    کلا هر کس میاد پارس باید با حجم دزدیش کنار بیاد. یا شما شانس دارید و تو منطقه مخابراتیتون پورت خالی هست برای شرکت های دیگه که راحت میرید از یه جای دیگه سرویس میگیرید یا نیست و باید به همین پارس راضی باشی.
    بحث اینه گزینه بهتر از پارس انلاین نیست
    من که دانلودم بالاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بحث اینه گزینه بهتر از پارس انلاین نیست
    من که دانلودم بالاست
    برای مصرف حجم بالا که پارس آنلاین گرون ترین شرکت هست.
    شما سرویس ها و فشفشه های های وب رو بررسی کن.
    اگه برای شبانه هم میخوای که خیلی راحت میشه از اپراتور های همراه استفاده کرد و تو یه شب حجم خیلی بیشتری رو گرفت.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

برای مصرف حجم بالا که پارس آنلاین گرون ترین شرکت هست.
    شما سرویس ها و فشفشه های های وب رو بررسی کن.
    اگه برای شبانه هم میخوای که خیلی راحت میشه از اپراتور های همراه استفاده کرد و تو یه شب حجم خیلی بیشتری رو گرفت.
    های وب کمه برام
    مودم هم ۷۰۰ تومن پولشه که برای همه اوپراتور های همراه باشه
    شبانه پارس آنلاین خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •