تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 752 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من ایرفون برا گلاکسی نوت میخون.دوستان klipse s4 را پیشنهاد دادن.
    ولی با توجه به اینکه جای فیش گوشی من رو سر گوشیه از ایرفونایی که فیششون زاویه داره نمیتونم استفاده کنم.تو عکسا هم که دیدم کلیپس فیشش زاویه داره.
    کسی با قیمت 120-150 ایرفنی سراغ نداره برای سبک متال و راک؟با بیس توپ؟
    نظرتون در مورده beats tour چیه؟
    کسی میدونه اصلیش کجا گیر میاد؟
    با سلام
    کلیپش تنها چیزی که نداره زاویه است یعنی فیش کاملا صاف است.

2. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

AKG 518LE خوبه ؟؟ بیسش چطوره ؟
    برای iPod میخوم .
    -
    بعد جایی میشه هدفون های Razer رو پیدا کرد ؟ مدل Electra ??
    --
    من الان یک دونه MDR-PQ1 دارم میخواستم بدونم میشه از amp براش استفاده کرد ؟ ایا تو ایران amp برای دستگاه های portable هست ؟
    الانbass ش کمه
    سلام. ایرفون AKG K330 برای گوش دادن به متال ایرفون خوبیه یا نه؟ توی اون رنج قیمت به جز Klipsch s4 چی پیشنهاد می کنید؟

هر دو این هدفون ها رحت نیستند یکیشون خوب تو گوش نمیره اون یکی هم خوب رو گوش قرار نمیگره و هر دو اذیت میکنه.
    در حال حاضر به تناسب قیمت گزینه هایی بهتر از هر دو بازار هست یه خوبی 518 این هست که احتیاج به آمپ نداره.
    رازار هم برای بازی و فیلم خوبه نه برای گوش دادن به آهنگ. هدف گیری و بازار این برند این گونه هست.
    S4 به مراتب از 330 به صرفه تر هر چند 330 اصلا به نیاز شما نمیخوره.

4. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    کلیپش تنها چیزی که نداره زاویه است یعنی فیش کاملا صاف است.
    دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بود

6. این کاربر از jefri6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    من دنبال Sony MDR-RF4000K گشتم ولی هنوز پیدا نکردم...
    یه پاناسونیک پیدا کردم مدل : RP-WF950
    نسبت به سونی این چه طوره؟اگه سونی گیرم نیومد اینو بگیرم؟
    ممنون

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بود
    عزیز برا Klipsch S5i که نداره... نمیتودونم ولی بعیده واسه S4 زاویه داشته باشه چون خیلی شبیه هم هست ساخت این 2تا

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بودجه نامحدوده . حالا شما بهترین رو که با پلیرم مچ باشه بگو

طرف راک و متال و هوی و این چیزا هم اصلاً نیستم ! و اون سبک هایی که گفتم رو گوش میدم .

ایران بودن ـش مهمه دوست عزیز با اینحال مدلی که فرمودید برای تهیه ـش از خارج تلاش میکنم . مدلی که با سبک ها و سورسی که نام بردم مچ باشه و بشه داخل ایران تهیه ـش کرد رو هم نام میبرید ؟

راستی پیزفول عزیز من الآن رفتم تو سایت ـش . منظورم audeo phonak هست . دقیقا کدوم مدل ـش رو برای من پیشنهاد میدین ؟
    عزیز ایرفون و هدفون وقتی از یک سطحی بالاتر میرن نیاز به آمپ دارن. شما اگه اصلا دوست ندارید از آمپ استفاده کنید و با خود پلیر میخواید فقط موزیک گوش کنید، تو همون رنج 100 تومن میتونید انتخاب کنید... همون 3تا که خدمتتون عرض کردم تقریبا بهترین هایی هستند که تو بازار ایران میتونید پیدا کنید

ولی اگه میدونید کاربردتون حرفه ای تر هست، و میخواید بودجه بیشتری هم صرف کنید، سراغ محصولات حرفه ای تر برید + آمپ.

10. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzanehpaksima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    T@briZzz

پيش فرض

من یه هدفن زیمنس گرفتم البته از پکن گرفتم فوق العادست و حالت ژله ای داره ، مثل پر میمونه روی گوش

البته همه زیمنس ها فکر میکنم خوب باشن

12. این کاربر از farzanehpaksima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عزیز برا Klipsch S5i که نداره... نمیتودونم ولی بعیده واسه S4 زاویه داشته باشه چون خیلی شبیه هم هست ساخت این 2تا
    مگه s5 هم داره؟
    قیمتش چنده؟کیفیتش چطوره؟کجا گیر میاد

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش رضا جان از سایت آمازون حدود قیمت هم 530هزار تومان
    دوست یا آشنایی براتون میاره یا . . . ؟

البته به این خاطر سوال میکنم تا من هم مثل بقیه کاربرها از تجربه شما هم استفاده کنند البته اگه مایل باشید (:

شما هم موفق باشید.

15. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رضا اُمیدووو عزیز با این اوصاف ریسک نمی کنم . یه چیز که تو بازار جهانی مطرح باشه و نیاز به آمپ نداشته باشه چیه ؟ اصلاً یه ارفون بگو نیاز به آمپ نداشته باشه و تو بازار ایران یافت بشه ( پاپ . سنتی . دنس . الکترونیک . رپ و هیپ هاپ ) سبک هایی که گوش میدم .

سورس : سانسا کلیپ +
    دوست عزیز تقریبآ اکثر هدفونهای توگوشی برای استفاده بدون آمپ ساخته می شن ولی مدلهای حرفه ای تر معمولآ برای استفاده با پلیرهای پرتابل ، به دلیل خروجی تقریبآ و یا اکثرآ ضعیف اونها کمتر بدون آمپ استفاده می شوند ولی این موضوع ارتباطی به عدم راه اندازی هدفون توسط یک پلیر معمولی نداره و فقط ممکنه شما یا یک کاربر آماتور و یا حتی در سطح ابتدایی حرفه ای متوجه تفاوت در کیفیت صدا بی آمپ و با آمپ یک هدفون نشه
    به هر حال پیشنهاد می شه همون لیست که خدمت شما داده شد البته به ترتیب اولیت کاربرد شما و همچنین رتبه بندی اون لیست یعنی مورد اول که IE8 هست مناسب تر بعد UE10 Pro مناسب و در آخر با توجه به محدودیت سورس پلیر که دارید EX1000 البته به اضافه آمپ چون بدون آمپ فکر نکنم صدایی ازش شنیده بشه چه به رسه به کیفیت چون با پلیر پرتابل J3 امتحان کردم صداش در حد ولوم 1/5 بود در حالیکه ولوم در آخرین مقدار تنظیم شده بود

سعی کنید مدلی انتخاب کنید که با کاربرد شما هماهنگ باشه نه اینکه بهترین رو بخرید چون هم اینکه مدلهای برتر انگشت شمار هستند و هم گران قیمت و هم نیازمند یک سری ابزار و لوازم جانبی حرفه ای و هم یک جفت گوش حساس و آموزش دیده که حداقل تفاوت صدای دو هدفون در دو رده مختلف رو به راحتی از هم تفکیک کنه در غیر اینصورت هزینه شما بی خودی از بین رفته چون بعید میدونم برای من آماتور تفاوتی خاص یا چشمگیری بین IE8 و مثلآ Klipsch S4 باشه که توجیح اختلاف قیمت نزدیک به 4 برابری بین اونها باشه

اگر دوست دارید حرفه ای صدا رو دنبال کنید بابت تجهیزات هزینه کنید اگر چه صدای حرفه ای با اون صدای قوی و بوومی که من آماتور تصور میکنم بسیار فاصله داره که بعدآ و به مرور زمان متوجه خواهیم شد

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

بالاخره دیروز K 99 رو گرفتم.با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و با تشکر ویژه از آقا رضا

از شرکت "بنیان سیما صوت" به قیمت 80 تومن گرفتم.خیلی هم خوش برخورد بودن.

الانم تو مرحله burn-in هستم.
    مبارکتون باشه
    و مرسی بابت اینکه تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید و پیشاپیش تشکر از شما به خاطر ریویوی شما از هدفون جدیدتون

شما هم موفق باشید

17. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •