تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 626 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام اقا قیمت هارد 7200 چنده
    این سرعت انتقالو نصب بازیش کشت مارو
    هارد اکسترنالو میشه یه راست بهش وصل کرد؟(منظور نصب ویندوز روش)کسی بلده؟
    قیمت هارد های مختلف برای لپ تاپ توی سایت های مختلف هست . فکر نکنم خرید هارد جدید تاثیر زیادی توی نصب بازی داشته باشه . مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین . در ضمن Crystaldiskinfo رو نصب و یه عکس اینجا بزارین تا سلامت هاردتون بررسی بشه .

روی هارد اکستزنال هم میشه ویندوز نصب کرد . فقط کافیه در هنگام نصب ویندوز ، هارد اکسترنال رو به عنوان درایو مورد نظر برای نصب ویندوز انتخاب کنین .

بهترین راه اینه که هارد اکسترنال رو به یه رایانه دیگه متصل ، ویندوز رو روی هارد اکسترنال نصب و سپس هارد اکسترنال رو به لپ تاپ وصل و در منوی بوت هارد اکسترنال رو برای بوت انتخاب کنین . اینجوری از صدمه احتمالی به Bootloader نیز جلوگیری می شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

قیمت هارد های مختلف برای لپ تاپ توی سایت های مختلف هست . فکر نکنم خرید هارد جدید تاثیر زیادی توی نصب بازی داشته باشه . مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین . در ضمن Crystaldiskinfo رو نصب و یه عکس اینجا بزارین تا سلامت هاردتون بررسی بشه .

روی هارد اکستزنال هم میشه ویندوز نصب کرد . فقط کافیه در هنگام نصب ویندوز ، هارد اکسترنال رو به عنوان درایو مورد نظر برای نصب ویندوز انتخاب کنین .

بهترین راه اینه که هارد اکسترنال رو به یه رایانه دیگه متصل ، ویندوز رو روی هارد اکسترنال نصب و سپس هارد اکسترنال رو به لپ تاپ وصل و در منوی بوت هارد اکسترنال رو برای بوت انتخاب کنین . اینجوری از صدمه احتمالی به Bootloader نیز جلوگیری می شه
    من بازی بلک باکس نصب کردم رو لپم 25دقیه رو سیستمم 10 دقیقه
    بعد انتقال فایل ک دیگه دیدین چقد کنده نگینه نه

داره خودمونی میشه elisa70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز بهترین راه برای افزایش طول عمر از نظر من ( چون به اطلاع بقیه دوستانم برسونم بازم کالیبره کردم درصدش هنوز صفره نمیدونم شاید ایراد از اصغر که همش صفر نشون میده(لبتابو میگم)
    اینه که همیشه بزاری تا 60 پرشه بعد از برق شارژ بگیره 4یا5 روز یک بارم بزاری تا 100 پرشه من اینکارو انجام میدم تا الان که به من جواب داده
    در مورده ویندوز 8.1 که با قبلیها هیچ فرقی نمیکنه همونه تا اونجایی که من امتحان کردم فقط تهش یه نهایی چسبوندن تا گند -- چند ماه پیشو پشتش بپوشونن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه elisa70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز بهترین راه برای افزایش طول عمر از نظر من ( چون به اطلاع بقیه دوستانم برسونم بازم کالیبره کردم درصدش هنوز صفره نمیدونم شاید ایراد از اصغر که همش صفر نشون میده(لبتابو میگم)
    اینه که همیشه بزاری تا 60 پرشه بعد از برق شارژ بگیره 4یا5 روز یک بارم بزاری تا 100 پرشه من اینکارو انجام میدم تا الان که به من جواب داده
    در مورده ویندوز 8.1 که با قبلیها هیچ فرقی نمیکنه همونه تا اونجایی که من امتحان کردم فقط تهش یه نهایی چسبوندن تا گند -- چند ماه پیشو پشتش بپوشونن
    سلام ممنونم از راهنماییتون...من تا 60 درصد میذارم پر بشه بعد میذارم رو حالت optimized battery Health و بعد به برق وصلش میکنم ولی نمیدونستم که هر 6 روز یک بار بهتره بذارم تا 100 پر بشه....راستی وقتی تا 100 پر شد باید از برق بکشم و باهاش کار کنم تا خالی بشه شارژش؟؟؟ بعدش هم در حالت خاموش باید بذارم تا 60 درصد پر بشه؟؟؟؟ ببخشید اینقدر سوال کردم.....دو تا سوال دیگه اینکه کالیبره کردن یعنی چی؟ و اینکه اشتباه چند ماه پیش ویندوز 8 چی بوده دقیقا؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ممنونم از راهنماییتون...من تا 60 درصد میذارم پر بشه بعد میذارم رو حالت optimized battery Health و بعد به برق وصلش میکنم ولی نمیدونستم که هر 6 روز یک بار بهتره بذارم تا 100 پر بشه....راستی وقتی تا 100 پر شد باید از برق بکشم و باهاش کار کنم تا خالی بشه شارژش؟؟؟ بعدش هم در حالت خاموش باید بذارم تا 60 درصد پر بشه؟؟؟؟ ببخشید اینقدر سوال کردم.....دو تا سوال دیگه اینکه کالیبره کردن یعنی چی؟ و اینکه اشتباه چند ماه پیش ویندوز 8 چی بوده دقیقا؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

--شما اگه از همون اول هم به برق وصل كني و روي حالت optimized battery health باشه تا 60 شار‍ژ ميشه و بس.
    --حالا حتما هم نبايد هر 6 روز باشه. 10 روزم كه شد ايرادي نداره
    --تا 100 كه فول شد بايد برقش رو در بياري چون واسه باتري ضرر داره. يا اينكه اگه به 100 رسيد حالت شار‍ رو از Maximum battery life به --حالت optimized battery health تغيير بدي با وجود اينكه شارژر بهش وصله شروع به خالي شدن ميكنه تا اينكه به 60% درصد برسه و باقي ميمونه. اينم ضرري واسش نداره.
    --در مورد كاليبره هم بگم لپتاپ بعضي از دوستان وقتي شارژش به 17% درصد ميرسيد دستگاه خاموش ميشد .يعني يه جورايي درصد شارژ رو اشتباه نشون ميداد كاليبره به براي اوناست. حالا در اين مورد دوستان ديگه اگه نظري دارن اظهار كنن تا استفاده كنيم. موفق باشين

6. 3 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام . دوستان من دیروز ویندوز 8.1 نصب کردم . اما نمیدونم چرا اون دکمه های بالای کیبورد کار نمیکنن..مشکل چیه؟
    راستی واقعا پشیمونم اینو گرفتم.نمایشگر و باطریش مزخرفه. تنها چیزی که داره قیافشه. کاش رفته بودم سراغ asus سری K :|

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان چه رنگی از z510 قشنگتره؟ من از نزدیک ندیدم و میخوام اینترنتی سفارش بدم نمیدونم سفید بگیرم یا خاکستری.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام . دوستان من دیروز ویندوز 8.1 نصب کردم . اما نمیدونم چرا اون دکمه های بالای کیبورد کار نمیکنن..مشکل چیه؟
    راستی واقعا پشیمونم اینو گرفتم.نمایشگر و باطریش مزخرفه. تنها چیزی که داره قیافشه. کاش رفته بودم سراغ asus سری K :|
    دکمه های بالا با گرفتن دکمه Fn کار می کنند .

در صورتی که ناراضی هستین ، می تونین ببرین پیش فروشنده تعویض کنین .
    شما دومین نفری هستین توی این تاپیک که می بینم اینقدر ناراضیه

داره خودمونی میشه loooder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جایی همین جاها

پيش فرض

سلام دوستان
    من بایوس رو آپدیت کردم و جای دکمه های بالا با fn عوض شد
    میخواستم برگردونم به حالت اول
    چیکار کنم؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیز برو داخل بایوس قسمت دوم hotkey رو enable کن
    Last edited by loooder; 04-01-2014 at 20:18.

11. 3 کاربر از loooder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دکمه های بالا با گرفتن دکمه Fn کار می کنند .

در صورتی که ناراضی هستین ، می تونین ببرین پیش فروشنده تعویض کنین .
    شما دومین نفری هستین توی این تاپیک که می بینم اینقدر ناراضیه
    واللا من دو ماهه دارم از دکمه fn استفاده نکردم همین جوری کار میکردن. از وقتی ویندوز عوض کردم کار نمیکنن...
    فروشنده های دور و بر شما اگه خوشتون نیومد براتون عوض میکنن؟ چه جالب.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •