تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 602 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید.
    می خواستم ببینم آیا ایرفون jaybird bluebads x رو می تونم از جایی تهیه کنم؟ اگه میشه از کجا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که اصلا در ایران پیدا نمیشه بهترین ایرفون موجود برای اسفاده در فعالیت های ورزشی چیه؟
    مرسی

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید.
    می خواستم ببینم آیا ایرفون jaybird bluebads x رو می تونم از جایی تهیه کنم؟ اگه میشه از کجا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صورتی که اصلا در ایران پیدا نمیشه بهترین ایرفون موجود برای اسفاده در فعالیت های ورزشی چیه؟
    مرسی
    این برند رو ندیدم. ولی سنهایزر هدفون داخل گوشی های ورزشی خیلی خوبی داره. یک تماسی با نامداران بگیرین.

سلام
    یه ایرفون میخام تا حد اکثر 300 تمن و اینکه میخام با نوت 4 ازش استفاده کنم ایرفون خودش مالی نیس یدونه ایرفون اورجینال اکسپریا پی دارم با نوت 4 خوبه اما میخام یچیز باهالتر داشته باشم دلم میخاد صداش دیونه کنه بیس زیاد با صدای زیاد ایا میشه چیزی پیدا کرد؟
    صدای گرم و با کیفیت، می تونم JAYS t-Jays Two و Akg q350 رو پیشنهاد کنم.

3. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی سونی
    MDR-XB50AP

رو امتحان کرده ؟
    قیمت 155 تومان / برای سبک متال و الکترونیک میخوام . به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

من کارم طوریه که 24 ساعته برای جواب دادن تلفنام باید از هندزفری استفاده کنم
    داشتم به هندزفریهایی مثل Jabra Motion یا Plantronics Voyager Legend فکر میکردم
    ولی خوب اونا هم با وجود کیفیت خیلی خوبشون به نظرم اگه اینقدری که من استفاده میکنم تو گوش باشن اذیت میکنن
    نظرتون چیه؟
    شاید بهتر باشه به پشت گردنیها فکرکنم
    پشت گردنیهایی مثل HBC 110 ، HBS 800،730 یا مدل neck band جبرا یا هر چیزی که مثلا اینطوری باشه که روی گردن باشه و هر وقت زنگ میخوره بزارم تو گوشم
    نظر دوستان چیه؟
    به نظرتون کدوم بهترن؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان کیفیت این ایرفون چه طوره :
    Razer HammerHead
    چن تا جا خوندم که باس خیلی داره و صدا رو رنگ میگنه.یعنی چی ؟!
    میشه یه توضیحی بدید.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی سونی
    MDR-XB50AP

رو امتحان کرده ؟
    قیمت 155 تومان / برای سبک متال و الکترونیک میخوام . به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟
    دوستان کیفیت این ایرفون چه طوره :
    Razer HammerHead
    چن تا جا خوندم که باس خیلی داره و صدا رو رنگ میگنه.یعنی چی ؟!
    میشه یه توضیحی بدید.
    سلام

دیروز قسمت شد رفتم فروشگاهی که مسئول خیلی اهل حالی داره و واقعاً باید بگم که ایران به این فروشگاه ها خیلی نیاز داره. چندین هدفون تست کردم و چند دقیقه ایی هم صرف هدفون داخل گوشی های 100-300 تومنی کردم.
    باید بگم که مثل تجربه قریمم که از صدای ریزر الکترا خوشم اومده بود، صدای همرهد هم صدای خوبی بود. صداش مطمئناً رنگ شده بود. ولی از اون رنگ شده های جذاب. بیسش صد البته بالاتر از خط فلت بود، ولی بیس محکم و با کیفیتی داشت. من حتی بیشتر از tjays three و Beyerdynamic iDX 160 iE از این ریزر خوشم اومد چون بیسش از اونها محکم تر بود و حجم کمتری داشت نسبت به tjays. تریبل مناسبی هم داشت.
    وقت نبود بیشتر تست کنم و بیشتر وقتم مشغول تست سه تا هدفون دیگه بودم. ولی فکر کنم ریزر به خوبی بازار عامه رو راضی کرده. و من دوستش داشتم.

8. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همونطور که توی پست قبلیم گفتم، دیروز توی فروشگاه مقداری وقت صرف گوش دادن به سه تا هدفون کردم. اون سه تا beyerdynamic dt880pro ، beyerdynamicT90 و sennheiser hd700 بودن. از اونجایی که ممکنه تا مدتی فرصت تست سه تا رو پیدا نکنم، گفتم چند تا چیزی که در خاطرم مونده رو بگم.

اول از همه اینکه تست خیلی دقیق به حساب نمیومد و سر پا تست کردم. فکر کنم یک 30 دقیقه ایی کلاً زمان گذاشتم. ولی برای این هدفون ها، باید حدود یک هفته زمان گذاشت تا دقیق بررسی بشن. من از پلیر فیو x5 و بعضی مواقع آمپ e12 یکی از بندگان خدا که اونجا تشریف داشتن استفاده کردم برای تست. (فیو x5 خودم بیشتر از یک ماهه دسته نامدارانه و فعلاً خبری ازش نیست )

از لحاظ سبک صدا، hd700 و t90 مقداری شبیه هم بودن. البته تریبل t90 به صورت یکنواختی بالاتر بود و برای همین حس جزییات بالاتر به راحتی القا می شد و جزئیات بیشتری توجه شما رو جلب می کردن. از لحاظ بیس، t90 بیسش برام واضح تر بود، نه اینکه مقدارش بیشتر بوده باشه (شاید مقداری بیشتر بود.). بلکه تهاجمی تر بود. بیشترین تفاوت دو هدفون، در سبک ارائه بود. t90 بیشتر تهاجمی و شما رو در گیر خودش می کرد. از اونور hd700 ملو تر بود. توی سوند استیج، hd700 در یک سطح کاملاً بالاتر از t90 بود. کلاً t90 شما رو در ردیف های جلوی یک کنسرت قرار می داد و باعث می شد مثلاً از اون طرفدارها باشین که جلوی سن دارن بالا و پایین می پرن، ولی hd700 با سوند استیج و ارائه خاص خودش، شما رو به ردیف های عقب کنسرت می برد.

dt880 برای من یک سطح پایین تر از t90 بود. خیلی چیزهاش شبیه اون بود. یکی از نقطه ضعف های dt880 برای من، این بود که کیفیت میدرنج به اندازه وستون 4r نبود. باید بگم که t90 کلاً این قضیه رو به سطح دیگه ایی رسونده بود و واقعاً لذت بردم. در مقابل وستون خودم، dt880 هدفون خیلی خوبی به نظر میومد، جدا از برتری های فیزیکی ذاتیش و اینکه سبک صداش برای من بهتر از westone 4r بود، باید بگم که توی مید فقط از وستون عقب تر بود به اندازه خیلی کم.

کامنت های دقیق تر لازمش تست دقیق تر این هدفون هاست. برای همین در همین سطح اکتفا می کنم.

10. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان خدا خیرتون بده مخصوصا rave-87 بدون چشمداشتی مردم رو راهنمایی میکنید.
    میخوام یک earphone بخرم برای موسیقی یانی ریچارد کلایدرمن و کلا بیکلام و با خواننده هم گوش میکنم(اینکه شد همه چی). پیشاپیش ببخشید مبتدی هستم اصطلاحات رو نمیدونم. توضیحات پایین رو میدم تا سبک صدام رو بهم بگید
    بنده یک هدفون توگوشی she 3590 دارم که ازش خوشم میومد ولی سیمش خراب شد! بیسش واسم راضی کننده بود البته یک کوچولو با نرم افزار فوق العاده viper for android یکمی بیس و جزئیاتشو زیاد میکردم. بیس در حد این و یا یکم بالاتر خوبه و به هیچ وجه بیس شل و ول دوست ندارم. ولی جزئیاتش خیلی کم بود به نسبت hd202 میخوایم جزئیاتش از hd 202 هم بیشتر باشه اگر هست. جزئیات این هدفون رو خیلییی دوست دارم. اما خوب من به هیچ وجه بیس hd202 دوست ندارم همچنین مدل صداش انگار تخت و بی روح بود مجبور شدم با وایپر برای ویندوز به صداش حجم بدم انگار یجورایی به همه صدا ها حتی صداهای ریز و خواننده ها بیس اضافه میکنه بدون افت جزئیات که باعث میشه صدا خوشکل و حجم دار بشه همچنین صداش زیادی عقب بود نمیشد هیجان موسیقی رو به اوج رسوند من برای فیلم استفادش میکنم و با وایپر خوبه. البته خوب فضاسازیش فوق العاده یک فایلی از یک سایت تست هدفون گرفتم شبیه کوبیدن به دیوار از پشت دیواره. هدفون رو میزارم رو سر دوستان برمیگردن میگن کیه داره میکوبه تو دیوا یعنی اصلا بعضی ها تا بهشون نشون ندادم پلیر رو باور نکردن صدا از تو هدفونه
    خلاصه بیس محکم و در حد she 3590 یا بیشتر و سبک صدا هم شبیه همین خوبه و جزئیات بیشتر از hd 202 . میخوام یک سرو گردن بالاتر از اینها باشه تا از خرید حس خوبی داشته باشم. ایران هدفون قبلا ازش خرید کردم خیلی خوب بود قیمتاشم خوبه زود میفرسته داره به اهوازی ها هم به خاطر خاک تخفیف میده حداقل یه جا واقعا حمایت کرد. بودجه در حد 200 سیصد(اصلا میشه با این بودجه؟) مهم اینه یک سرو گردن بالاتر باشه تا مجبور بشم دوباره همه آهنگ هارو باش تست کنم! آمپ هم ندارم راستی. سورس یک گوشی مدل پایین اندروید.
    خیلی ممنون خدا قوت

13. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان برای خرید hammerhead سایتی بهتر از دیجیکالا سراغ دارید ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •