.
خلاقيت يعني يك درصد الهام و 99 درصد عرق ريختن " اديسون"
.
خلاقيت يعني يك درصد الهام و 99 درصد عرق ريختن " اديسون"
« شکایت از فرومایگی سودی ندارد. زیرا آنچه بر جهان فرمانروایی می کند، فرو مایگی ست؛ حتی اگر مردمان عکس این را ادعا کنند... »
گوته
اگر روزی فرا برسد که زن , نه از سر ضعف , که با قدرت عشق بورزد .. دوست داشتن برای او نیز , همچون مرد , سرچشمهی زندگی خواهد بود و نه خطری مرگ بار .. /.
+ سیمون دوبووار![]()
لذّت بزرگان در غذا دادن است و لذّت فرومايگان در خوردن
حضرت امیر (ع)
Last edited by Mitra_Nadi; 27-08-2011 at 00:48.
اگر فکر می کنید آموزگارتان سخت گیر است، بسیار در اشتباه هستید. پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که
رئیس شما خیلی سخت گیرتر از آموزگارتان است؛
چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد...
بیل گیتس
گريه چرا ؟ فتح را آرزو كنيد
.. استقن گرين ..
گذشت زمان آدمي را پير نميسازد ,بلكه ترك آرمانها و كمال مطلوبهاست كه ما را فرتوت و افتاده ميكند
.. ژنرال دوگلاس مك آرتور ..
چيزيكه مرد را وادار ميكند بيوفائي زنش را باور نكند داشتن اعتماد بحسن اخلاقي زنش نيست بلكه ضعف اخلاقي خودش است
.. ناپلئون ..
حوادث مشهور دوران گذشتۀ جهان را مروری بکنید ، تا شما هم مثل من این حقیقت را بپذیرید که بزرگترین جنایات همه با کوچکترین دستها انجام گرفته است
..آگارادو..
چه حقير است و کوچک ، زندگی آنکه دستانش را ميان ديده و دنيا قرار داده و هيچ نمی بيند جز خطوط باريک دستانش. در خانه نادانی ، آينه ای نيست که روح خود را در آن به تماشا بنشيند
..جبران خلیل جبران..
هیچ چیز به اندازه ی هم نشینی بانیکان ادمی رابه خوبی فرانمی خواندوازبدی نمی راند.
امام علی (ع)
فهمیده ام همه ی بدبختی های انسانها ناشی از این است که به زبان صریح و روشن حرف نمی زنند . از این رو تصمیم گرفته ام که صریح رفتار کنم تا در راه درست بیفتم ....
آلبر کامو
از دست رفتن حاجت بهتر از خواستن آن از نا اهل است.
حضرت امیر (ع)
هر كس ترا به عيبت بينا كند، و در غيابت آبرويت را محفوظ دارد، دوستى يكدل است، او را نگه دار.
حضرت امیر (ع)
هر چيزى زكاتى دارد. زكات عقل تحمّل نادانى جاهلان است.
حضرت امیر (ع)
بزرگ مرد هرگز ناسزا نمی گويد.
حضرت امیر (ع)
عشق فرآیندی است که در طی آن
من به تو کمک کنم تا به خود واقعی ات نزدیک تر بشوی، نه آن چه من می خواهم.»
(دوسنت اگزوپری)
...
در بدترین ما آنقدر خوبی هست، و در بهترین ما آنقدر بدی هست
که هیچ یک از ما را شایسته نیست، که از دیگران عیب جویی کنیم . . .
(ویلیام شکسپیر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)