دانش امز بودید یعنی چی؟
خوب همه قبل از ورود به دانشگاه ددانش اموز بودن دیگه.
در ضمن دوستان درست میگن که حتما باید اصل مدارک تواسه ثبت نام؟
اخه خیلی از مدارس اصل مدرک رونمیدن.
دانش امز بودید یعنی چی؟
خوب همه قبل از ورود به دانشگاه ددانش اموز بودن دیگه.
در ضمن دوستان درست میگن که حتما باید اصل مدارک تواسه ثبت نام؟
اخه خیلی از مدارس اصل مدرک رونمیدن.
اردبیل که سطحش بالاس
چندتا رتبه با دانشگاه:
ریاضی:
9800 مدیریت بازرگانی قم
4100 معماری شریعتی شبانه نیمسال دوم
تجربی:
3140 علوم ازمایشگاهی قم نیمسال دوم
2400 شیمی کاربردی خواجه نصیر
همه منطقه 1
تنها کپی کافیه اما برای ثبت نام بعضی دانشگاهها اصلش لازمهدانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
یکی از پسرا با2500پزشکی بیرجند قبول شده![]()
یکی از دوستام الان داره ثبت نام میکنه تراز و رتبه در زیرگروهاشو میخواد
یادش نیست کارنامشم سیو نکرده از کجا میتونه پیدا کنه؟لینک کارنامه رو از سایت برداشتن لطفن کمک کنید
-نوع مدرک دیپلم همون رشتس؟؟؟![]()
اینم لینکش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سهمیه هایی هم که زده بوده کنار رشته که 10 تا دختر 25 تا پسر هم الکی بوده
همین الان فهمیدم تو رشته خود ما از 10 تا دختر خیلی بیشتر قبولشدن
کسی نظری نداره ؟
سلام بچه ها....چند روزی نبودم...الان هم خیلی گیج با چندین سوال اومدم....
من متولد 70 هستم و ماه آذر پارسال رفتم دفترچه فرستادم واسه سربازی که 1 سال مرخصی بگیرم...اما برام کارت سبز نیومد و منم پیگیرش نشدم..الان واسه ثبت نام تو دانشگاه شیراز به مشکل بر می خورم؟؟؟؟
من دیروز رفتم مدرسه و مدارک لازم رو گرفتم که سرجمع 4 تا برگ شد... یکی گواهی پیشدانشگاه یکی گواهی دیپلم 2 تا دیگه هم یکی کارنام پیش بود یکی هم کارنامه دیپلم... بردم همشونو آ؛موزش پرورش اون 2 تا کارنامه رو تو چند تا اتاق مهر و امضا کردن.... اما یکی می گفت باید سر جمع 5 تا برگ بشه...... در کل هیچی نفهمیدم از این مدارک و...
2100 تومن هم امروز ریختم به حساب سنجش....
وضعیت سربازی رو هم که گفتم..الان یه برگه دارم که توش تایید پلیس +10 هست و دفترچهخ سربازی که توش 4 تا مهر و امضا خورده...
میگن باید بریم پست... باید چیکار کنم؟؟؟؟ 1 شنبه 27ام باید برم ثبت نام شیراز از فردا هم اینترنتی باید ثبت نام کنم..لطفا کمکم کنید.... چون نمیدونم دیگه باید چیکار کنم...
اینم عکس از مدارک لازم ثبت نام دانشگاه شیراز
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
آره منم به همین نتیجه رسیدم..اینا همش چرت بود... وگرنه باید من رشته های بهتری قبول می شدم چون با اون حساب ظرفیت رشته هایی که من میواستم یه جورایی 2 برابر شده بود...
Last edited by milla.online; 14-09-2011 at 18:46.
رشته کارشناسی فرش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)