space که کلید برای پرش بود
اگه میخوای خودت رو بالا بکشی باید space رو به همراه جهت بالا بزنی
ولی اگه میخوای بری سوارش بشی که باید f رو بزنی
space که کلید برای پرش بود
اگه میخوای خودت رو بالا بکشی باید space رو به همراه جهت بالا بزنی
ولی اگه میخوای بری سوارش بشی که باید f رو بزنی
سلام دوستان.
یاد نگرفتن زبان انگلیسی، این بدبختی ها رو هم داره دیگه !!!
همه جای بازی داره به خوبی آدم رو راهنمایی می کنه. فقط کافیه که یه کم انگلیسی بلد باشیم که نیستیم.
این هم یکی از بدبختیهای مردم کشور ماست....
سلام دوستان. با عرض معذرت
من لینک عکسی از یک بازی، که به احتمال زیاد بازی GTA هست رو گذاشتم. میخواستم که دوستان ببینند و بگن که مال کدوم بازی GTA هست. چون عکسش خیلی طبیعی، آدم اون رو با واقعیت اشتباه میگیره...
لینک عکس بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خوب نیست آدم همه رو با هم جمع ببنده.هر کدوم از مردم کشور ما می تونن با رفتن به کلاس زبان وکنار گذاشتن تنبلی مشکلشون رو حل کنن.
یه اشتباه کردی رفیق.
قضیه ی کشتن اون دو تا برادر رو من تو پست 5462 توضح دادم:
اون قسمتی که مربوط به رومن و کیت می شه جزو مراحل آخر بازی هستش که شما یا باید یه معامله با دیمیتری انجام بدید یا از دیمیتری انتقام بگیرید.در صورت انجام معامله پول زیادی بدست میارید و دیمیتری رومن رو می کشه و در نتیجه شما در مرحله ی آخر باید دیمیتری رو بکشید.اما در صورتی که از دستور پگورینو سرپیچی کنید و به جای معامله دیمیتری رو بکشید، پگورینو کیت رو می کشه و در نتیجه شما در مرحله ی آخر باید پگورینو رو بکشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
سلام
با تشكر از همه دوستان
دوستان اين بازي راهنماي فارسي نداره كه در هر مرحله چه كاري بايد انجام بديم ؟؟؟؟
اگه هست لطفا لينك بزاريد .
با سپاس
ای بابا چرا شما ها اینطوری می گین!!!!!!
کی گفت که دیمیتری رومن رو کشت بزار دقیق بگم:
در مراسم عروسی بود که یک نفر که معلومم نبود کیه اومد پست نیکو و می خوسات اون رو بکشه نیکو چون زرنگ بود نزاشت بکشش و بعدش دستشو گرفت و یک تیر از تفنگ در رفت که اون تیر به رومن خورد چرا حالا میگین که دیمیتری می خواست رومن رو بکشه؟؟؟
اون قسمتی رو هم که کیت مرد من ندیدم چون روی سیوم سیو کرد!!!!!
اگه کسی سیو این قسمت رو داره می تونه بزاره چون من الان بدون رومن هستم!
این چیه دیگه !!!!!!!!!
خوب ولی من فهمیدم !
سبک بازی سبک gta san andreas هست اگرم به نوشته هاش دقت کنی یاد اون مرحله ای میای که باید اون یارو رو از san frero دنبال کنی که آخرش در شهر بازی بکشیش که اینجا صحنه ی قطارشو نشون داده.
نقشه هم که خیلی عجیبه و خود این مکان هم توی san freero هستش اما این عکس کاملا فیک هست چون سان اندرس در بالای صفحه به یک شکل دیگه هست از طرف دیگه هم نوشته ها و مکان هلس و شکل هلس و همینطور ساعت دقیقا شباهت کامل با سا اندرس دارن باز از طرف دیگه هم این نمی تونه از سان اندرس پایین تر باشه چون گرافیک بازی ( که البته گرافیک نیست و صحنه ی واقعیه ) خیلی بالاست.
نقشه شباهت زیادی به نقشه ی واقعی سان فرانسیسکو داره و همینطور که می دونید سان فرانسیسکو همان سن فریرو توی gta san andreas هست پس این عکس طوری درست شده که صحنه ی پشتش واقعی اما نوشته ها و امکانات gta san andreas رو روش گزاشتن چون همچین بازی ای غیر ممکن است که در جهان وجود داشته باشه!!!!!!
یک چیز دیگه ممکنه پوستری برای تبلیغات باشه!
ویرایش: یک چیز دیگه!!!:
این صحنه ای که می بینی اصلا توی gta san andreas وجود نداره یعنی شهر سن فریرو چنین مکانی نداره که قطارش از کنار پارک به این شکل رد بشه و همینطور که میبینی روی سر یارو یک فلشی هست واون هم فیک ولی جالب اینجاست که تنها چیزی که منو دیوونه کرده پایین بودن گرافیک اون کامیون عقب نسبت به واقعیت است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من آخر بازی رو دوبار تموم نکردم.من فقط یه بار بازی رو تا حدود 49% رفتم وسیو هام پاک شد و وقتی دوباره رفتم، بین معامله و انتقام ، انتقام رو انتخاب کردم و دیمیتری رو کشتم.در مورد توضیحاتم در مورد این که دیمیتری رومن رو می کشه، من خودم ندیدم، فقط تو همین تاپیک پست دیگر دوستان رو خوندم که چندین نفر گفتن دیمیتری رومن رو کشته. در ضمن به احتمال خیلی زیاد می تونه درست باشه، چون قبل از انتخاب انتقام یا معامله، رومن تماس می گیره می گه معامله رو انجام بده و وقتی نیکو با کیت تماس می گیره و باهاش مشورت می کنه، کیت می گه معامله رو انجام نده.وقتی من حرف کیت رو گوش کردم، کیت توسط کسی که تو اون جریان ضرر می کرد کشته شد. و طبق گفته ی دوستان وقتی حرف رومن رو گوش کردن، رومن کشته شد.در ضمن عوامل پگورینو کیت رو کشتن واسه همین ما تو مرحله ی آخر باید پگورینو رو بکشیم.پس می شه نتیجه گرفت عوامل دیمیتری رومن رو می کشن که تو مرحله ی آخر نیکو برای کشتن دیمیتری اقدام می کنه.من با یه دو دوتا چهارتای ساده به این نتیجه رسیدم که دیمیتری (یا افرادش) رومن رو کشتن.در ضمن من این متن طولانی رو به این دلیل نوشتم که سیو قبل از انتخاب (بین انتقام و معامله) رو ندارم. اگه سیوش رو داشتم مطمئن تر صحبت می کردم.
فقط اون قسمت که قرمزش کردم به نظرم جمله ی جالبی نیست. اگه لطف کنی جمله ها تو با دقت بیشتری انتخاب کنی ممنون می شم. چون احترام و صمیمیت تو این فروم حرف اول رو می زنه. جمله ی شما یه کم کل کل برانگیزه.
موفق باشی
از همه دوستاني كه ياري كردند ممنونم .....بعد از مدت ها يه سوال پرسيدم همه هم بلد هستند ولي يك نفر هم حتي 2 خط آموزش واسه من نذاشت كه بدونم بايد چه جوري سيو با xlive بكنم كه بعد بي مشكل لود بشه
ممنون![]()
دوست عزیز جواب سوال شما با یه سرچ ساده پیدا می شه.تو تاپیک مشکلات اجرای بازی اگه سرچ می کردید زودتر جواب رو پیدا می کردید:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجاش کل کل بر انگیزه !!!
من گفتم که به این صورت نیست آخه یکی میاد نگاه میکنه فکر میکنه واقعا دیمیتری خودش اومده و به رومن تیر زده و اونو کشته که البته قصد چنین کاری رو نداشت اتفاقی رومن کشته شد!!!!
خب اونطور که من احتمال میدم این باید Gta V باشه ! هنوز خبری زیادی ازش منتشر نشده . اما گمونم خیلی وقته کارشو شروع کردن که راک استار گفته 2009 یا 2010 عرضه میشه . اگه این Gta V باشه که فکر کنم اصلا رو PC جواب بده ! شاید اینکه روی یه سیستم i7 و یه 280 ! (البته من شدیدا منتظر Gta V هستم . تا اون موقع هم 360 میخرم !)
--------
راستی چرا پایانش بده ؟ یعنی از بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد ؟! :(
البته بگم که وقتی رومن بمیره کیت هم باهاتون قهر میکنه ! و اگه رومن نمیره کیت میمیره ! پس باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !
--------
آدرس اون سایتی که توش یه دختره هست میتونی باهاش دوست بشی پلیس اومد دنبالت با یه شماره بره رو بگید لطفا . ( و نحوه دوستی!)
Last edited by HoJJaT_007; 03-01-2009 at 11:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)