تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 639 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام.
    ضمن عرض تشکر پیشاپیش از دوستان،
    یه سوال داشتم.

اگر از بانک قررض الحسنه مهر ایران، وام 4 درصد بگیری، و در بانکی به عنوان سپرده بگذاری که 20 درصد سود بدهد، آیا ارزش درسر بردن ضامن و ... دارد؟ به ازاء هر یک میلیون در سال، چقدر سود بهم تعلق می گیرد؟

ممنون
    دوست عزیز اون اسما 4 درصد هست در عمل 15 درصد هست. بانک زرنگتر از مردمه!
    الکی 4 درصد 4 درصد میکنن. الان بگم چرا
    شما برا گرفتن این وام باید پول بزاری چند ماه در بانک. دیگه بهتر از رسالت با وام 2 درصدی(اسمی) نیس که!
    مثلا 4 ماه پول میزاری باید اقساط رو در 2.5 برابر اون زمان یعنی 10 ماه برگردونی. مثلا 10 تومان امروز بزاری 4 ماه بعد وام بخوای برداری 10 تومان بهت میدن که باید در 10 ماه برگردنی. 12 ماه بزاری میتونی در 30 ماه برگردنی. 2.5 برابر زمان.
    شما بشین سود اون پدل که میخوابه در بانک رو حساب کن چون سود نمیدن بهت بلوکه میشه پول. اون رو با اقساط ماهانه جمع کن میبینی همون حداقل 15 درصد میشه شایدم بیشتر بسته به زمانی که میزاری.
    بله اگر الان وام رو میداد کاملا به دردسر می ارزید. باز هم اگر پول دارید میتونید اقدام کنید. من نمیدونم این چه وامیه که پول میزاری. خب پول داشتم وام داشتم چیکار!

10 تومان فرض کن اقساط 10 ماهه باشه
    قسط وام میشه 1018000 حدودا. در واقع جمعا 180 هزار تومان اضافی برمیگردنی بانک.
    سود 10 میلیون تومان میشه در بانک متوسط میشه 165 هزار تومان!

پ.ن: یه نکته رو دوستان بدونن. در شرایط درصد برابر مثلا 18 درصد سود وام و 18 درصد سود بانک شما اگر بخوای با سود بانکی قسط رو بدی باید حدود 2.5 برابر اون پول رو داشته باشی در بانک. مثلا برای 10 تومان وام 18 درصد شما اگر 25 تومان داشته باشی در بانک با سود 18، با سودش میتونی قسط رو بدی و یر به یر میشه.
    Last edited by shangil; 30-05-2017 at 18:20.

2. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اون اسما 4 درصد هست در عمل 15 درصد هست. بانک زرنگتر از مردمه!
    الکی 4 درصد 4 درصد میکنن. الان بگم چرا
    شما برا گرفتن این وام باید پول بزاری چند ماه در بانک. دیگه بهتر از رسالت با وام 2 درصدی(اسمی) نیس که!
    مثلا 4 ماه پول میزاری باید اقساط رو در 2.5 برابر اون زمان یعنی 10 ماه برگردونی. مثلا 10 تومان امروز بزاری 4 ماه بعد وام بخوای برداری 10 تومان بهت میدن که باید در 10 ماه برگردنی. 12 ماه بزاری میتونی در 30 ماه برگردنی. 2.5 برابر زمان.
    شما بشین سود اون پدل که میخوابه در بانک رو حساب کن چون سود نمیدن بهت بلوکه میشه پول. اون رو با اقساط ماهانه جمع کن میبینی همون حداقل 15 درصد میشه شایدم بیشتر بسته به زمانی که میزاری.
    بله اگر الان وام رو میداد کاملا به دردسر می ارزید. باز هم اگر پول دارید میتونید اقدام کنید. من نمیدونم این چه وامیه که پول میزاری. خب پول داشتم وام داشتم چیکار!

10 تومان فرض کن اقساط 10 ماهه باشه
    قسط وام میشه 1018000 حدودا. در واقع جمعا 180 هزار تومان اضافی برمیگردنی بانک.
    سود 10 میلیون تومان میشه در بانک متوسط میشه 165 هزار تومان!

پ.ن: یه نکته رو دوستان بدونن. در شرایط درصد برابر مثلا 18 درصد سود وام و 18 درصد سود بانک شما اگر بخوای با سود بانکی قسط رو بدی باید حدود 2.5 برابر اون پول رو داشته باشی در بانک. مثلا برای 10 تومان وام 18 درصد شما اگر 25 تومان داشته باشی در بانک با سود 18، با سودش میتونی قسط رو بدی و یر به یر میشه.
    تا اونجایی که میدونم فکر کنم اکثر بانکها همینطورین دیگه باید یه مدت پول رو بخوابونی بعد براساس مبلغ و مدت زمانی که خوابوندی بهت وام میدن
    من از مهراقتصاد وام 17 درصدی گرفتم برای اینم باید 4 ماه پول میخوابید
    چیز عجیب غریبی نیست
    حالا اگه رسالت داره با سود 2 درصدی وام میده خوبه دیگه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

بله تازگیا افتتاح شده جالب هم هست. برید ثبت نام کنید کد رهگیری بگیرید تس ام اس میاد بعد برید شعبه بهتون کلمه عبور و رمز عبور میدن به راحتی از خونه ابطال و اضافه کنید به خصوص برا ابطال خیلی خوبه فوری تا عصر پول تو حسابه
    من انجام ندادم تا حالا لازم نشده ولی دیدم.
    سرمایه‌گذاران محترم
    سلام
    به اطلاع می‌رساند از این پس می‌توانید صدور و ابطال صندوق‌های سرمایه‌گذاری را به صورت آنلاین از طریق پرتال جامع تأمین سرمایه لوتوس پارسیان انجام دهید.
    برای دریافت کد کاربری و رمز عبور می‌توانید با عضویت در این پرتال به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمایید یا با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (28 الی 29 فروردین ساعت 9 الی 17) در محل دهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه ، به غرفه تأمین سرمایه لوتوس پارسیان واقع در سالن میلاد (31A) نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه نمایید.
    این خبر مثکه مال فروردین ماه هست
    من برای افتتاح اردیبهشت ماه مراجعه کردم ولی متصدی چیزی راجع به ابطال و اضافه کردن از طریق اینترنت بهم نگفت و تاکید داشت که برای اینکار حتما باید به شعبه مراجعه کنید.
    از طریق اون سایت هم که اقدام به ثبت نام کردم اول ازم کد ملی خواست، کد ملی رو وارد کردم بلافاصله کد رهگیری به موبایلم اومد ولی تو صفحه بعد فرمی آورد که ازم کد بورس خواست، ولی من کد بورس ندارم. فعلا کنسلش کردم تا حضوری به بانک مراجه کنم و بپرسم ببینم داستانش چیه!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم فکر کنم اکثر بانکها همینطورین دیگه باید یه مدت پول رو بخوابونی بعد براساس مبلغ و مدت زمانی که خوابوندی بهت وام میدن
    من از مهراقتصاد وام 17 درصدی گرفتم برای اینم باید 4 ماه پول میخوابید
    چیز عجیب غریبی نیست
    حالا اگه رسالت داره با سود 2 درصدی وام میده خوبه دیگه
    من بدون پول خوابوندن چندین بار وام گرفتم. منتهی 18 درصد عقود مبادله ای
    همون رو میخواستم بگم در عمل همش حول حوش 18 درصده

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من برای افتتاح اردیبهشت ماه مراجعه کردم ولی متصدی چیزی راجع به ابطال و اضافه کردن از طریق اینترنت بهم نگفت و تاکید داشت که برای اینکار حتما باید به شعبه مراجعه کنید.
    از طریق اون سایت هم که اقدام به ثبت نام کردم اول ازم کد ملی خواست، کد ملی رو وارد کردم بلافاصله کد رهگیری به موبایلم اومد ولی تو صفحه بعد فرمی آورد که ازم کد بورس خواست، ولی من کد بورس ندارم. فعلا کنسلش کردم تا حضوری به بانک مراجه کنم و بپرسم ببینم داستانش چیه!
    نه دوست من
    شعبه خوب نگفته. شما البته همه شعبه ها بری هم ابطال اضافی میتونی انجام بدی نه فقط اون شعبه.
    نه کد بورسی برا صندوق طلاست.
    شما بالا ورود رو میزدی ثبت نام میکردی کد بورسی نمیخواست. بعدش کد رهگیری میدن بعد میبری بانک رمز و کلمه عبور میدن.

8. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

من بدون پول خوابوندن چندین بار وام گرفتم. منتهی 18 درصد عقود مبادله ای
    همون رو میخواستم بگم در عمل همش حول حوش 18 درصده
    نه خب، طبق محاسبات شما اگه سود 2 درصدی بانک رسالت نهایتا حدود 17-18 درصد شده
    پس سود وام بانک مهراقتصاد که 17 درصد هست نهایتا خیلی بیشتر از 17-18 درصد در میاد
    در مجموع خوابوندن و بلوکه شدن پول برای مدتی نزد بانک تا در نهایت با جمع آوری امتیاز بشه وام گرفت یه چیز طبیعیه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

نه دوست من
    شعبه خوب نگفته. شما البته همه شعبه ها بری هم ابطال اضافی میتونی انجام بدی نه فقط اون شعبه.
    نه کد بورسی برا صندوق طلاست.
    شما بالا ورود رو میزدی ثبت نام میکردی کد بورسی نمیخواست. بعدش کد رهگیری میدن بعد میبری بانک رمز و کلمه عبور میدن.
    آخه دو تا گزینه هست:
    "کد بورسی دارم" : این که هیچ
    "کد بورسی ندارم و درخواست صدور دارم" : کد چی برام صادر میکنه، کد بورس بری چیمه که صادر کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

نه خب، طبق محاسبات شما اگه سود 2 درصدی بانک رسالت نهایتا حدود 17-18 درصد شده
    پس سود وام بانک مهراقتصاد که 17 درصد هست نهایتا خیلی بیشتر از 17-18 درصد در میاد
    در مجموع خوابوندن و بلوکه شدن پول برای مدتی نزد بانک تا در نهایت با جمع آوری امتیاز بشه وام گرفت یه چیز طبیعیه
    بله خب اونم زیادتر از 17 درصده. مردم هم به این اعتراض دارن. تازه من میگم فرمولش درسته و فرض میکنم فرمول جدید که چند سالیه باهاش حساب میکنن ایراد نداره.
    الان بانک مسکن تبلیغ میکنه 9 درصد وام. در حالی که در عمل خیلی بیشتره وامش

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

آخه دو تا گزینه هست:
    "کد بورسی دارم" : این که هیچ
    "کد بورسی ندارم و درخواست صدور دارم" : کد چی برام صادر میکنه، کد بورس بری چیمه که صادر کنه؟
    کد بورسی برا صندوق طلا لوتوس هست که فعلا فعال نیس. صندوق جدیدی که درامد ثابت نیس و بورسی هست. شما باهاش کاری نداری
    مشکلی نیس بزار برات صادر کنن. ممکنه یه روز لازمت بشه هر چند در نهایت باید بری بانک کلمه و رمز عبور بگیری

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متاسفانه بیشتر شعبه ها از این سامانه خبر ندارن نمیدونم چرا :| یه چندتا شعبه زنگ بزنید قبل رفتن بپرسید ببینید انجام میدن یا نه هر شعبه ای ک نماینده بیمه داشته باشه میتونه انجام بده

15. این کاربر از mehrdad123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •