دم شما گرم که یه جوابی دادی عزیز!!
حالا شما نمیدونی چجوری میشه چیت یا رمز یا هر چیزی دیگه ای رو به کار برد؟؟؟؟
خدایی بازی اینجوری دیگه حال نمیده !!!!!!!!!!!!!![]()
دم شما گرم که یه جوابی دادی عزیز!!
خدایی بازی اینجوری دیگه حال نمیده !!!!!!!!!!!!!![]()
خواهش میشه.دم شما گرم که یه جوابی دادی عزیز!!
خدایی بازی اینجوری دیگه حال نمیده !!!!!!!!!!!!!:s ad:
![]()
من چون استفاده نکردم نمیدونم اما فکر کنم ایمان رضا با خانم عروسک کوکی بدونن.
اتفاقا حال اساسیه بازی به اینجوری بودنشه نه گیم شارک.امتحان کنی خودت میفهمی.
راستی سر ظهر من دی سی شدما شرمنده.یه دفه ای همه چی قطع شد
سلام
یکی از بچه ها توی همین تاپیک یه نرم افزار خودش ساخته بود به اسم
Harvet_Moon_Back_To_Nature.exe
اگر سرچ کنید میتونید پیداش کنید ... کار کردن باهاش خیلی ساده بود ولی خوب فقط چیت هایی که خودش گذاشته بودو میتونستید استفاده کنید ...
اگر از همون مبدلی که ما استفاده میکنیم شما هم استفاده میکنید یعنی
ePSXe
میتونید با استفاده از نرم افزاره
psx emulation cheater
چیت وارد بازی کنید ...
توضیحات استفاده از اون و خود برنامش تو همین تاپیک هست ...ولی باز اگر مشکلی داشتید در خدمتیم
دست همتون درد نکنه ایشالا جشن یا مجلس داشتین جبران میکنم
اره اینی که عروسک می گه میشه من اینو گم کردم به عروسک گفتم برام اپ کرد گذاش تو تایپک
استفاده ازش خیلی اسونه
فکر کنم صفحه 385 یا 387 بود که گذاشته بود
می تونی از کلید جستجو در تایپک استفاده کنی
بدرود
خوب جیگیلی میگیلیای عزیز خودم.
اول بازیه و زیاد هم نمیشه انتظار داشت.دموهای گرفتن اسب و صحبت کارن و ریک و ماری و گرگ رو براتون میزارم:
تا دموهای بعد فعلا بدرود
.
.
.
![]()
امروز برات هموني كه دوستان گفتن رو آپلود ميكنم ميزارم![]()
دوستان اوایل مرداد ماه منتظر ورژن اصلی بازی باشید.......
منظورم اینه که من اوایل مرداد ماه اینترنت پرسرعت میگیرم براتون اولین کاری که میکنم آپلودکردن اینه......
ارادتمند علی![]()
سلام دوستان عیزیز دو kدموی جالب دارم درباره kai براتون میذارم که امیدارم نظرتونو جلب کنه
1-همه دفترچها و سلیتهای مختلف در مورد دیدن اولین بار kai به این صورت گفته اند که شما اونو اولین بار در مزرعه popori farm یا هموم مرغداری میبینید
ولی من یک مورد سریعتر از انها دیدم به این صورت که : در 30 بهار سال اول وقتی ساعت از 6شب گذشت از سمت مزرعتون به سمت آهنگری حرکت کنی در اون موقع شما kai رو همراه May و popuri میبینید. و اون به شما ورودتان را به روستا تبریک میگه
2-رفتن با kai به کوهستان(نوک قله) و دیدن آتش بازی با اون و صمیمی شدن با به این صورت که :
در سال دوم در روز 21 یا 22 تابستان در ساعت 8 شب به بعد به هتل بروید و در طبقه دوم هتل با kai صحبت کنید . د. گزینه ظاهر میشود ، با انتخاب یکی از دو گزینه او را به دیدن آتش بازی دعوت کنید . او دعوت شما را قبول مکیکند. بعد در ادامه شما در روز 24 تابستان که مراسم برگذار میشود تا قبل از ساعت 6 به اسکله رفته و بگذارید و بمانید تا ساعت از 6 شب بگذره . سپس به میدان شهر برگشته. در آن موقع شما KAai و Popuri رو میبینید که popuri از kai درخواست دیدن آتش بازی میکند که او نمیپدیرد و با شما به قلعه کوهستان می اید و با شنا صمیمی میشود.
اگر اورا دعوت کرده ولی شما به اسکله نروید ، روز 25 تابستان kai عصبانی پیش شما امده و بسیار ناراحت میشود که شما اونو (قال) گذاشتین
من خودم به شخصه این دو دمورو دیدم.
سلام
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید!
سپاسگذارم دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)