تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 1185 اولاول ... 464464965365425435445455465475485495505565966461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هوگو هم خیلی بویه باحالی داره.کلا با اون قبلی فرق کرده.پخش بو و موندگاری رو تست نکردم ولی اون قبلی رو

کاغذ خوب میموند ولی رو لباس و بدن زود میپرید.ولی بویه جفتشون رو خیلی دوست دارم.

مبارکتون باشه.
    ممنون! قابلی نداره! بوش خوبه. ولی ظاهرا همونطور که گفتین زود می پره. رو بدن تست کردم. حالا روی لباس هم تست می کنم نتیجه اش رو می گم

سلام
    من دیشب چندتا عطر تست کردم. یکی گودولفین از مارلی که فوق العاده شبیه به تام فورد توسکان لدر بود. اگه قبل از خرید تام فورد بود اینو می گرفتم، 100 میل 265 تومن. لیپیزان از مارلی هم بود که اونم بوی تلخی داشت. شایگا از مارلی هم بود که بوی پودری خوبی داشت، هردو 100 میل 228. ون کلیف اند آرپل پور هوم رو هم تست کردم که خوشم نیومد ولی پخش بو و ماندگاری عجیبی داشت (دیگه قیمتشو نپرسیدم).
    من چند ماه پیش تام فورد خریدم 180 ! بوش واقعا بی خود بود! بوی شربت سینه می داد. کادو دادمش به دوستم

Last edited by MojiOS; 23-03-2012 at 11:31.

2. 2 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط jsaleh11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من دیشب چندتا عطر تست کردم. یکی گودولفین از مارلی که فوق العاده شبیه به تام فورد توسکان لدر بود. اگه قبل از خرید تام فورد بود اینو می گرفتم، 100 میل 265 تومن. لیپیزان از مارلی هم بود که اونم بوی تلخی داشت. شایگا از مارلی هم بود که بوی پودری خوبی داشت، هردو 100 میل 228. ون کلیف اند آرپل پور هوم رو هم تست کردم که خوشم نیومد ولی پخش بو و ماندگاری عجیبی داشت (دیگه قیمتشو نپرسیدم).

Saeed_goodboy63
    سلام جناب صالح. این ادکلن هایی رو که فرمودین رو تو تبریز تست کردین؟ اگه میشه آدرس بدین لطفا ما هم بی نصیب نمونیم. یه سوال دیگه هم داشتم از جنابعالی که آدرس اون جایی که ادکلن تام فورد توسکان لدر و کرید رو گرفتین هم بفرمائید. با تشکر و تبریک سال نو.

jsaleh11
    سلام قربان. سال نو بر شما هم مبارک باشه انشاالله. بله تمام اینارو تو تبریز تست کردم. مارلی رو هم فروشگاه اکو (یا همان دنیز که فلکه بزرگ ولیعصر هستش) داشت و هم سفیر تو سنگفرش (دیور سابق). البته مارلی گودولفین رو فقط سفیر داشت. توسکان لدر و اوریجینال سنتل رو هم از رشدیه، گالری دانیل گرفتم که فکر می کنم طبقه دوم باشه البته تو یکی از راهروهای فرعی هستش. این فروشگاه دانیل به خاطر خرید زیادی که ازش می کنم تخفیف خوبی به من میده اگه قیمتهارو بالا گفت به من یک پیام خصوصی بدید تا من واسه خودم ازش قیمت بگیرم که اگه مناسب تر حساب کرد به اسم خودم واسه شما ازش خرید کنم.

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

نقل قول:
    نوشته شده توسط MojiOS
    من چند ماه پیش تام فورد خریدم 180 ! بوش واقعا بی خود بود! بوی شربت سینه می داد. کادو دادمش به دوستم

jsaleh11
    آقا مطمئنید تقلبی نبوده؟ آخه ندیدم کسی از تام فورد بدش بیاد به هر حال خوش به حال اون دوستتون که هدیه گرفتش. ما هم حاضریم با شما دوست بشیما
    Last edited by jsaleh11; 24-03-2012 at 02:00.

4. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول:
    jsaleh11
    آقا مطمئنید تقلبی نبوده؟ آخه ندیدم کسی از تام فورد بدش بیاد به هر حال خوش به حال اون دوستتون که هدیه گرفتش. ما هم حاضریم با شما دوست بشیما
    آره بابا اصل بود. همینی که عکسشو گذاشتم. از همین بود. بوش واقعا مثل شربت سینه بود. ولی دوستم استفاده می کنه و خوشش میاد. نمی دونم شاید با من سازگار نبوده

6. 3 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط jsaleh11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

سلام جناب صالح. این ادکلن هایی رو که فرمودین رو تو تبریز تست کردین؟ اگه میشه آدرس بدین لطفا ما هم بی نصیب نمونیم. یه سوال دیگه هم داشتم از جنابعالی که آدرس اون جایی که ادکلن تام فورد توسکان لدر و کرید رو گرفتین هم بفرمائید. با تشکر و تبریک سال نو.

jsaleh11
    سلام قربان. سال نو بر شما هم مبارک باشه انشاالله. بله تمام اینارو تو تبریز تست کردم. مارلی رو هم فروشگاه اکو (یا همان دنیز که فلکه بزرگ ولیعصر هستش) داشت و هم سفیر تو سنگفرش (دیور سابق). البته مارلی گودولفین رو فقط سفیر داشت. توسکان لدر و اوریجینال سنتل رو هم از رشدیه، گالری دانیل گرفتم که فکر می کنم طبقه دوم باشه البته تو یکی از راهروهای فرعی هستش. این فروشگاه دانیل به خاطر خرید زیادی که ازش می کنم تخفیف خوبی به من میده اگه قیمتهارو بالا گفت به من یک پیام خصوصی بدید تا من واسه خودم ازش قیمت بگیرم که اگه مناسب تر حساب کرد به اسم خودم واسه شما ازش خرید کنم.

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

نقل قول:
    نوشته شده توسط MojiOS

jsaleh11
    منم با جهانشاه عزیز موافقم. اونقدر تام فورد بلک ارکید همه پسند هست که حتی آقایون با اینکه زنونه هست ازش استفاده میکنن و به نظر من هم هیچ مشکلی نداره.
    احتمالا تقلبی بوده

8. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آره بابا اصل بود. همینی که عکسشو گذاشتم. از همین بود. بوش واقعا مثل شربت سینه بود. ولی دوستم استفاده می کنه و خوشش میاد. نمی دونم شاید با من سازگار نبوده
    مطمئنی شربت سینه بود و بویه دلستر استوایی نبود؟

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم با جهانشاه عزیز موافقم. اونقدر تام فورد بلک ارکید همه پسند هست که حتی آقایون با اینکه زنونه هست ازش استفاده میکنن و به نظر من هم هیچ مشکلی نداره.
    احتمالا تقلبی بوده
    نه بابا مطمئنم اصل بوده! همه ادکلنام رو از اونجا می گیرم. آشناس. خیابون وزرا گالری سنگ
    مطمئنی شربت سینه بود و بویه دلستر استوایی نبود؟
    بیشتر به شربت سینه می خورد بوش

12. 3 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه بابا مطمئنم اصل بوده! همه ادکلنام رو از اونجا می گیرم. آشناس. خیابون وزرا گالری سنگ

بیشتر به شربت سینه می خورد بوش
    اصلیش بویه گل به همراهه کاکائو میده که بویی شبیه به قهوه میگیره.البته بلک ارکید دو مدله.

14. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 tomford

ببینید تازه اگر این تام فورد که دوستمون داشته اگر اصل هم بوده باشه و به گفته خود ایشون بوی شربت سینه میده ایراد در زنونه بودن این ادکلنه .البته نه بخاطر خز بودن یا اینکه مردم از بوش میفهمن زنونس .بلکه بوی ادکلنای زنونه اصلا به مزاج مرد برای اینکه به خودش بزنه خوش نمیاد.
    نمونه بارز حرفم ورساچه کریستال نویره که زنونس ولی خیلیا میگن بوش مردونس و خیلی از مردا این عطر رو میزنن من خودم اصلشو تو خونه دارم ولی با اینکه خیلی بوی لایت و نیمه شیرینی داره که به ادکلن مردونه هم شبیهه ولی بوش به دماغم دقیقا مثل بوی شامپو خمره ای می یاد.
    یعنی رمز اصلی خوشایند بودن بوی ادکلن برای یک مرد خشونت بوی ادکلن از متوسط تا شدیده ولی در ادکلنای زنونه بویی شبیه شامپو- به قول دوستمون شربت سینه به مشام میرسه که مختص خانمهاست و اون خشونت که مزه اصلی ادکلن و مردونگیشه اصلا وجود نداره و اکثرا از هر محصول ادکلنش برای مردان و پرفیومش برای خانمها طراحی و تولید میشه.واسه همینه که ادکلنای زنونه تا یه ساعت بعد از رفتن یارو هنوز بوش تو اتاق میمونه .
    Last edited by when; 23-03-2012 at 19:09. دليل: ویرایش

18. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •