بچه ها خبر افزایش خدمت سربازی که من نقل کردم از سایت روزنامه خراسان ، حذف شد!
علتش معلوم نیست.به نظر میاد همونی که گفتم داره اتفاق می افته یه جور کار روانی روی افکار عمومی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خبر افزایش خدمت سربازی که من نقل کردم از سایت روزنامه خراسان ، حذف شد!
علتش معلوم نیست.به نظر میاد همونی که گفتم داره اتفاق می افته یه جور کار روانی روی افکار عمومی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یک سوال مسخره!
اگه کسی عکسهایی که ازش تو دوره آموزشی به عنوان یادگاری گرفتن رو تو سایتهای اجتماعی مثل فیس بوک بگذاره یا به نحوی تگ بشه، ممکنه حفاظت اطلاعات بهش گیر بدن؟
من امروز یکی از رفقام رفته بود پادگان محل آموزشی برگه تقسیمش رو بگیره. دو سه تا از این وظیفه ها (که یکیشون عکساش تو فیس بوک پخشه) و یه کادری، اسگلش کردن که باید تعهد بدی به خاطر فعالیتت تو فیس بوک وگرنه برگه تقسیمت رو بهت نمیدیم!
البته این بنده خدا با همون وظیفه هه کمی کل و کل توی فیس بوک داشتن! منم بهش گفتم 99% سر کار رفتی، چون اگه بنا به گیر دادن باشه، حفاظت اطلاعات اول باید بیاد یقه همون یارو رو بگیره که یه ساله تو فیس بوکه!
خلاصه از بنده خدا تعهد گرفتن و بعدش یه ربع به ریشش خندیدن!
در کل میخواستم ببینم کسی از نوشتن خاطراتش توی فروم ها یا وبلاگها، یا گذاشتن عکسهای یادگاری آموزشیش تاحالا گرفتاری واسش پیش اومده؟
من چند دوره سربازان حفاظت را گزینش کرده ام و رابطه نزدیکی با آنها داشتم ، چیزی که شنیدم این است که عکسهای یادگاری باید زاویه های بسته ای داشته باشند تا نوع چینش ساختمانهای پادگان و در کل اطلاعات ساختمانی را لو ندهد ، همچنین انتشار عکسهای یادگاری که در آنها افسران یا درجه داران کادر حضور دارند ، ممنوع است.
به نظر خودم با اومدن عکسهای هوایی گوگل و ... ، دیگه این کارها بی فایده است.
من به شخصه نوع رفتار سربازان و کادرهای حفاظت را میدونم ، ماجرای دوست شما هم ،سرکاری بوده![]()
سربازی کلش 30 سال است یعنی یک انسان چقدر عمر میکنه که شما میگی 100 سال اولش سخته!! تازه از اون 30 سال هم 18 ماهش ضرورت هست و بقیه هم باید با حول و ولا سپری کنیم یه موقع با این مواضعی که داریم جنگ نشه!!
کلا یک پسر جوان از وقتی چشمش رو باز میکنه باید استرس داشته باشه تا آخر عمرش!![]()
بابا عکس چهار تا ژ-3 زهوار دررفته و دو تا ساختمان عهد قجری در حال ریزش و پراید های ضدگلوله فرمانده ها !! و جارو و خاک انداز سربازها و چهارتا کادری گرسنه یه شیرینی ! دیگه مسئله حفاظتی نداره که بخواد عکسش دیده بشه یا نشهالبته ممکنه به خاطر سوژه خنده کردن نیروهای مسلح بهشون گیربدن
![]()
نمیدونم، میگم اون بنده خدا با افسر وظیفه ای که دیروز بهش گیر داده تو خود فیسبوک کل کل کرده بوده! سر همین من هم بهش گفتم که 99% سر کار رفتی!
ممنون. من هم همین فکر رو میکنم. پس خیالمون راحت باشه.![]()
موافقم ، جالبه بدونی که من نامه محرمانه ای را روی میز افسر رکن چهارم دیدم ، دلم خوش بود که دارم نامه محرمانه را به این راحتی میخونم ، وقتی خوندم دیدم نوشته برای نمازگزاران سرباز ،تعداد 50 جفت دمپایی لازم است !!!!
خیالت از این بابت راحت باشه ، اما توجه داشته باش که همه نوع کادر و سربازی توی حفاظت پیدا میشوند (آدم خوب و بد) ، سعی کن هیچ موقع بهانه بدستشون ندی،حتی برای شوخی![]()
من فرماندهی نیرو انتطامی استان یزد بودم . تازه ترخیص شدم سوال دارید بپرسید.
ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟
100% ، شک نکن
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)