تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 4105 اولاول ... 4644649653654254354454554654754854955055659664610461546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها خبر افزایش خدمت سربازی که من نقل کردم از سایت روزنامه خراسان ، حذف شد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علتش معلوم نیست.به نظر میاد همونی که گفتم داره اتفاق می افته یه جور کار روانی روی افکار عمومی.

2. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یک سوال مسخره!
    اگه کسی عکسهایی که ازش تو دوره آموزشی به عنوان یادگاری گرفتن رو تو سایتهای اجتماعی مثل فیس بوک بگذاره یا به نحوی تگ بشه، ممکنه حفاظت اطلاعات بهش گیر بدن؟

من امروز یکی از رفقام رفته بود پادگان محل آموزشی برگه تقسیمش رو بگیره. دو سه تا از این وظیفه ها (که یکیشون عکساش تو فیس بوک پخشه) و یه کادری، اسگلش کردن که باید تعهد بدی به خاطر فعالیتت تو فیس بوک وگرنه برگه تقسیمت رو بهت نمیدیم!
    البته این بنده خدا با همون وظیفه هه کمی کل و کل توی فیس بوک داشتن! منم بهش گفتم 99% سر کار رفتی، چون اگه بنا به گیر دادن باشه، حفاظت اطلاعات اول باید بیاد یقه همون یارو رو بگیره که یه ساله تو فیس بوکه!
    خلاصه از بنده خدا تعهد گرفتن و بعدش یه ربع به ریشش خندیدن!

در کل میخواستم ببینم کسی از نوشتن خاطراتش توی فروم ها یا وبلاگها، یا گذاشتن عکسهای یادگاری آموزشیش تاحالا گرفتاری واسش پیش اومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها یک سوال مسخره!
    اگه کسی عکسهایی که ازش تو دوره آموزشی به عنوان یادگاری گرفتن رو تو سایتهای اجتماعی مثل فیس بوک بگذاره یا به نحوی تگ بشه، ممکنه حفاظت اطلاعات بهش گیر بدن؟

من امروز یکی از رفقام رفته بود پادگان محل آموزشی برگه تقسیمش رو بگیره. دو سه تا از این وظیفه ها (که یکیشون عکساش تو فیس بوک پخشه) و یه کادری، اسگلش کردن که باید تعهد بدی به خاطر فعالیتت تو فیس بوک وگرنه برگه تقسیمت رو بهت نمیدیم!
    البته این بنده خدا با همون وظیفه هه کمی کل و کل توی فیس بوک داشتن! منم بهش گفتم 99% سر کار رفتی، چون اگه بنا به گیر دادن باشه، حفاظت اطلاعات اول باید بیاد یقه همون یارو رو بگیره که یه ساله تو فیس بوکه!

در کل میخواستم ببینم کسی از نوشتن خاطراتش توی فروم ها یا وبلاگها، یا گذاشتن عکسهای یادگاری آموزشیش تاحالا گرفتاری واسش پیش اومده؟
    من چند دوره سربازان حفاظت را گزینش کرده ام و رابطه نزدیکی با آنها داشتم ، چیزی که شنیدم این است که عکسهای یادگاری باید زاویه های بسته ای داشته باشند تا نوع چینش ساختمانهای پادگان و در کل اطلاعات ساختمانی را لو ندهد ، همچنین انتشار عکسهای یادگاری که در آنها افسران یا درجه داران کادر حضور دارند ، ممنوع است.

به نظر خودم با اومدن عکسهای هوایی گوگل و ... ، دیگه این کارها بی فایده است.

من به شخصه نوع رفتار سربازان و کادرهای حفاظت را میدونم ، ماجرای دوست شما هم ،سرکاری بوده

5. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظرم یکی از بهترین دوران همین دوران خدمته.درسته بعضیها بهشون سخت میگذره و این مونده به جاشون.ولی واقعا صبر و استقامت آدمو زیاد میکنه. بعضیها فقط سختیها و به قول خودشون خرحمالیهاشو میبینن. اگه با روحیه شاد بری و با خوشی بری که با خوشی هم تمومش میکنی.اما اگه از همون اول چیزشو نداری بهتره بری قاطی زنها.

به هر حال یادتون نره که:

خدمت فقط صد سال اولش سخته بقیش چیزی نیست.
    سربازی کلش 30 سال است یعنی یک انسان چقدر عمر میکنه که شما میگی 100 سال اولش سخته!! تازه از اون 30 سال هم 18 ماهش ضرورت هست و بقیه هم باید با حول و ولا سپری کنیم یه موقع با این مواضعی که داریم جنگ نشه!!

کلا یک پسر جوان از وقتی چشمش رو باز میکنه باید استرس داشته باشه تا آخر عمرش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها یک سوال مسخره!

بابا عکس چهار تا ژ-3 زهوار دررفته و دو تا ساختمان عهد قجری در حال ریزش و پراید های ضدگلوله فرمانده ها !! و جارو و خاک انداز سربازها و چهارتا کادری گرسنه یه شیرینی ! دیگه مسئله حفاظتی نداره که بخواد عکسش دیده بشه یا نشه البته ممکنه به خاطر سوژه خنده کردن نیروهای مسلح بهشون گیربدن

8. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا عکس چهار تا ژ-3 زهوار دررفته و دو تا ساختمان عهد قجری در حال ریزش و پراید های ضدگلوله فرمانده ها !! و جارو و خاک انداز سربازها و چهارتا کادری گرسنه یه شیرینی ! دیگه مسئله حفاظتی نداره که بخواد عکسش دیده بشه یا نشه البته ممکنه به خاطر سوژه خنده کردن نیروهای مسلح بهشون گیربدن
    نمیدونم، میگم اون بنده خدا با افسر وظیفه ای که دیروز بهش گیر داده تو خود فیسبوک کل کل کرده بوده! سر همین من هم بهش گفتم که 99% سر کار رفتی!

من چند دوره سربازان حفاظت را گزینش کرده ام و رابطه نزدیکی با آنها داشتم ، چیزی که شنیدم این است که عکسهای یادگاری باید زاویه های بسته ای داشته باشند تا نوع چینش ساختمانهای پادگان و در کل اطلاعات ساختمانی را لو ندهد ، همچنین انتشار عکسهای یادگاری که در آنها افسران یا درجه داران کادر حضور دارند ، ممنوع است.

به نظر خودم با اومدن عکسهای هوایی گوگل و ... ، دیگه این کارها بی فایده است.

من به شخصه نوع رفتار سربازان و کادرهای حفاظت را میدونم ، ماجرای دوست شما هم ،سرکاری بوده
    ممنون. من هم همین فکر رو میکنم. پس خیالمون راحت باشه.

10. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

موافقم ، جالبه بدونی که من نامه محرمانه ای را روی میز افسر رکن چهارم دیدم ، دلم خوش بود که دارم نامه محرمانه را به این راحتی میخونم ، وقتی خوندم دیدم نوشته برای نمازگزاران سرباز ،تعداد 50 جفت دمپایی لازم است !!!!

ممنون. من هم همین فکر رو میکنم. پس خیالمون راحت باشه.

خیالت از این بابت راحت باشه ، اما توجه داشته باش که همه نوع کادر و سربازی توی حفاظت پیدا میشوند (آدم خوب و بد) ، سعی کن هیچ موقع بهانه بدستشون ندی،حتی برای شوخی

12. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من فرماندهی نیرو انتطامی استان یزد بودم . تازه ترخیص شدم سوال دارید بپرسید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟
    100% ، شک نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •