عزیز پس اون دوتا مونده به اخریه چیه؟
Warn a bout certificate Addresss missmatch
عزیز پس اون دوتا مونده به اخریه چیه؟
Warn a bout certificate Addresss missmatch
من قبل نرفهاش اینکارو باهاش می کردم تقریبا همه بازی ها باهاش پنتا می گرفتم ولی دیگه بعد از نرف هاش بازی نمی کنم باهاشاقا چه خبره رنگار با دو ضربه میتونه ADC بزنه.مگر اینکه ADC گوج باشه واسته تاتو حسابی بزینیش تازه باید 4 لول بالاتر باشی و فول ایتم باشیاونم ADC ایتم دفاعی نبسته باشه.
این دوستمون درست میگه خیلی بد می زنه هنوز بعد از نرف هاش ولی کری نمی تونه بکنه مثل قبلRemember Every Nerf
این adc ها ک با ۲ تا ضریه زدین قطعا یا تو نرمال بوده یا الو پایین ک بعید میدونم حتی الو پایینم بوده باشه
نه داداش میدونیم تو League of Legends نیستی، هیشکس نمیتونه اون باشه
ولی به این آسونیام نیستش که طرف 2 hit شه. مگه اینکه afk باشه
آخه چغندرم باشه فلشی چیزی میزنه![]()
هنوز همون مشکل هست وقتی میخوای بازی کنی تا 100%میره میپره بیرون از بازی
درسته ولی کسی Level 1 رنگارو نرف نکرده هنوزم همون Op که بود هست نرف رو Life steale وlevel2 بود نه رو 1, 100% attack damage رو میزنه +300تادمیج همراه با 100% attack speed که با 2بار زدن level1 روشن میشه لولش 1200 تا به Adc میزنم به نظرت میتونه تکون بخوره با Slowای که میشه ؟داداش کم الکی نیست این champion فقط با استفاده از Level2 خودش 49تا armor+ magicresist داره جدن adcهارو با ساپورتشون 2v1 میزنه البته باUlti در ضمن ایتمای خاص باید براش ببندی نه هرچی دمه دستت اومد اگه میخوای هیولایی بزنه
Last edited by GL & HF; 10-06-2013 at 18:37.
بله دوباره خراب شده! همون چند ساعت پیش که پست دادم گفتم aram هم نمیشه بازی کرد مال من قطع شد!
غیر از اون یه سری سایتهای دیگه هم کلا استایل پیج به هم ریخته نشون میده
یکی نیست بگه میخواین چیلتر کنین از بیخ چیلتر کنید خیال مارم راحت کنید تکلیفمونو بدونیم والللا
مال منم از ساعت 12 اینا قطع شده بود نامردا ! نمیزارن بازی کنیم یه 1 هفته درست بود فقط بازی میکردیم ! تازه همین امروز امتحانم تموم شد که اینا هم زدن قطع کردن![]()
نمیدونم مشکل از کجاست بعضی اوقات 100% میشه ولی تو بازی نمیره :(
ضمنا دوباره ساسبند شدم :(
درسته ولی کسی Level 1 رنگارو نرف نکرده هنوزم همون Op که بود هست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
- Attack damage ratio reduced to 2.0 from 2.5.
20% دمجش کمتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)