ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
من 1 مگ دارم ... شبانه با 35-30 تا دان میکنه![]()
بلی البته تا آخر سال 91 .ممکنه تمدید هم بشه![]()
سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون
سلام دوستان من الان دارم از تورنت دان میکنم با سرعت 100 - 150 .... سرویسم هم 128 هست ...
باید یک کانکشن شبانه بسازید و یوزر و پس شبانه رو وارد کنید ....سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون
الان منظورت سرویس صبح هست یا شب ؟
سلام دوستان من کرجم . الان دو روزه که صبا نت سرعت روزانه من که 512 بود رو به 1 افزایش داده اما سرعت شبانه رو به 256 کاهش داده . می خواستم ببینم شما همه این مشکل رو دارید یا فقط اینجا اینجوری شده ؟
سلام.
منم کرجم یه چند روزیه سرعته روزانه ی منم 1 شده!ولی سرعته شبانه هم مثله قبل 1 هست...
سرویس شب ، یعنی همون کانکشن رایگان شبانه
و البته سرعت دیشب متغییر بود مثلا چند بار زیر 100 (70 - 80 ...) اومد اما باز چند بار هم به نزدیک 200 هم رسید
در کل میشه گفت سرعتش خوب بود و در طی 2 ساعت (از 2 تا 4 صبح) 600 مگ دانلود شد ....![]()
خب با این حساب سرعت متوسط شما حدود 83 بوده .شما کجا هستین ؟ تهرانین ؟ کدوم منطقه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)