مودم هایی که 3G پشتیبانی میکنن که زیاد هست حتی گوشیها هم همه این قابلیت رو دارن.
منظورم این بود یعنی شبکه 3G دارن که اگه اینطور باشه حداقل سرعت برای این شبکه 1100کیلوبایته.
مودم هایی که 3G پشتیبانی میکنن که زیاد هست حتی گوشیها هم همه این قابلیت رو دارن.
منظورم این بود یعنی شبکه 3G دارن که اگه اینطور باشه حداقل سرعت برای این شبکه 1100کیلوبایته.
نه min شبکه 3Gسرعت 200kbps ه....
حالا از این حرفا گذشته حوندم رایتل با چه رویی اومده نوشته سرعت 100 برابر نسل قبلی!!!!!!
EDGE تا 300 kbps ساپورتشه بعد اینا سرعت 128 به مردم میدن؟!؟!
دقت کنید که ساپوره edge تا 300 هست اما به گوشی هم ربط داره!!!! مثلا k800 کلا نا 96kbps ساپورتشه و اصلا edge نیست اما یه گوشی قدیمیترش مثله w810, edge و تا 237kbps ساپورتشه...
در مورد 3g این سرعت حدود 14.4Mbps ه که رایتل به این افتخار میکنه! !!!
اگه قصد استفاده از 3g دارید باید حدود 1.5دیگه صبر جنید که دو اپراتور دیگه هم تبدیل بشن و انحصارش از رایتل گرفته بشه (به نضرم رایتل اصلا به صرفه نیست! نه تعرفه تماس تصویریش نه اس ام اس ش نه بسته اینترنتش!!! فقط حالت بدون بستش ارزون تره نسبت به دو اپراتور دیگه)
ye khabar khub zaheran qarare. emruz zohr sorat dorost she!!!!
هنوز 7گیگم مانده ،2 ساعت دیگه نتم قطع میشه، پریروز ساعت 7 زنگ زدم میگم یه چند روز اضافه کن میگه ساعت اداری زنگ بزن تا درستش کنم ، الان زنگ زدم میگه بخش نامه نیامده هنوز ، اجازه همچین کاری رو نداریم!
چکار کنم الان؟![]()
تموم شد قطع نکن!! امروز به منم گفتن خسارت نمیدیم!!!!!!
خداییش حق با مشتریست!
من زنگ زده بودم گفتند اضافه میکنیم ولی بعد میزنن زیرش.کلا به اینها اعتمادی نیست این از پنهای تضمین شده شان و کیفیت افتضاح اینترنت،
10 دقیقه است هنوز نتونستم ایمیلم را باز کنم--هر چه هزینه کردیم اینها خوردند و یه آبم روش
امروز زنگیدم گفتن که بخشنامه ای نداریم که خسارت بدیم!
یعنی بیخودی دلتونو خوش نکنید و با سرعت 1هم که شده، دانلود کنید
جالبه امروز میگم تغییر سرعت دارید؟ میگه اره اما از دوره قبلت چیزی برگشت نمیخوره
این چیه. اون وقتی که مشترک مخابرات بودم به اشتباه adsl منو یک هفته قطع کردن ( خطو جمع آوری کرده بودن)، وقتی زنگ بهشون زدم گفتن اشتباه شده باشه همین الان نامه وصل مجدد را می فرستیم و تعداد روزهای از دست رفته رو بهتون بر میگردونیم، بعد از یک هفته دقیق که خطم وصل شدم بهشون زنگ زدم گفتم خوب اون یک هفته را بریز توی حساب، دقیقا بهم گفت من اختیار چنین کاری ندارم بهتره خودتون تشریف بیارین اینجا با مدیریت صحبت کنید ، دیدم ارزش نداره وقتمو صرف اینها بکنم به قول اون دوستمون گفتم خداحافس
الان که فکر میکنم میبینم اون 1.5 سالی که ازشون اینترنت مفتکی میدزدیدم، نوش جونم، بشه گوشت بچسبه به بدنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohamax7; 29-12-2012 at 13:07.
اینترنت 2 مگ برنزی آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک فقط انگار تا 512 اش سرعت واقعی میده
زنگ زدم مدیریت حسابگر میگم به چه حقی وسط دوره طرح نامحدود منو محدود کردین؟؟؟میگه ما باید مدیریت کنیم اخه همه دارن فقط فیلم دانلود میکنن....میگم خب به تو چه کی چی دانلود میکنه تو کار خودتو بکن.............خلاصه 1ساعت حرف مفت زدیم اخر گفت حالا این حجمو مصرف کن تموم شد بیا میگم برات بریزن بازم تا اخر این دوره(((داخل پرانتز زرشششششششکککککککک.......حتما جون عمت مفتی برام حجم میریزی)))
زنگ زدم دفتر همدان میگه توی سایت شکایت کن رسیدگی میکنیم خلاصه ما هم یه شکایت شیک کردیم اون با کد17 رقمی!!!(((توام اروای عمت حتما رسیدگی میکنی)))
جالب این بود اصلا اسم حسابگر توی لیستشون نبود منم زدم مخابرات که احتمالا بین تونل شرکتها گیر میکنه شکایتم......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)