تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 674 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من دسته ام شوک دار و تو link feints کارهایی رو که گفته شد تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا هرچی L1 و R بالا (جویستیک) رو میزنم عمل نمیکنه،تمام مراحل و انجام دادم game plan --- link feints---edit--
    ضمنا اگه میشه لینک دانلود فیلم آموزشی دریبل رو برام بزارید 3gp، باشه بهتره با این سرعت افتضاح

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

من دسته ام شوک دار و تو link feints کارهایی رو که گفته شد تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا هرچی L1 و R بالا (جویستیک) رو میزنم عمل نمیکنه،تمام مراحل و انجام دادم game plan --- link feints---edit--
    ضمنا اگه میشه لینک دانلود فیلم آموزشی دریبل رو برام بزارید 3gp، باشه بهتره با این سرعت افتضاح
    سلام
    وقتي Edit رو زدي به حالت fixed stick بزارش
    موقعي هم كه داري خارج ميشه از تنظيماتش روي assign control كليك كن
    موفق باشي

3. 2 کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش مستر لیگ خود PES2011 اینطوریه چون اگر Seria B رو داشت که تیمهای سری ب Replace میشد

فکر نکنم ربطی به پچ نصب کردم من داشته باشه

اینی که فرمودی 3 تیم میره دسته پایین تر و 3 تیم میاد بالا رو هر کی میدونه !!! خداییش به آدم توهین میکنی

Patch PesEdit رو نصب میکنم
    ها!!!
    من منظوری نداشتم و هر چی هم که گفتم جدی بود قصدی نداشتم
    نه تنها تو 2011 تو چندین نسخه قبلی PES هم همینطور بود که تیم های آخر دسته بالاتر با دسته پایین جایگزین میشدن
    بعد کلا فقط یه دسته 2 داریم و چندین دسته یک که شامل لیگ ایتالیا - لیگ اسپانیا - لیگ هلند - لیگ فرانسه لیگ انگلیس میشه شما هر کدومو انتخاب کنی دسته 2 روی اون ست میشه در واقع دسته 2 برای لیگی وجود داره که شما توش بازی می کنی
    حالا تیم هایی از لیگ های دیگه میان به دسته شما حتما در هنگام شروع مسترلیگ در قسمت ویرایش دسته دستکاری کردید و این تیم هارو به اون دسته منتقل کردید در غیر اینصورت خودشون نمی تونن برن !
    پچ هم همون PESEdit خوبه نسخه 1.4 رو هم نصب کن خیلی خوبه

5. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

پچ لیگ قهرمانان آسیا pes 2011

AFC Champions League 2010 Patch

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

چرا بعد از اتمام فصل 1 مستر لیگ تیمهای دره پیت جایگزین تیمهای اون لیگ میشه !!!
    مثلا سیه نا و پارما میرن دسته دوم بعد پورتو و مارسی میان لیگ ایتالیا
    خلاصه بگم:
    مارسي پر طرفدار ترين (و پر افتخار ترين) تيم فرانسه س... (9 بار ليگ، 10 جام حذفي و 1 ليگ قهرمانان)
    ميانگين تماشاگراش تو بازي هاي خانگي بالاي 52000 نفره؛ (گنجايش ورزشگاه ولودروم: 60013)
    بازيكنايي كه تو مارسي بازي كردن: ژان تيگانا، آلن ژيرس، ماريوس ترزور، ژان پير پاپن، فابين بارتز، لوران بلان، ديديه دشان، رودي فولر، كريس وادل، عابدي پله، مارسل دزايي، اندرياس كوپكه، راوانلي، ماكلله، گالاس، دروگبا، روبر پيرس، ليزارازو، دوگاري، فلاميني، سيدو كيتا، زندن، ريبري، ويلتورد، سيسه، سمير نصري، ...
    تو تيم فعلي هم: گابريل هاينتزه، لوچو گونزالس، متيو ولبوئنا، استيو مانداندا، تايه تايوو، لوئيك رمي، ده ده ژينياك، آندره آيو، بنوا شرو، استف ام بيا، ...
    اگه يه بار بازي شونو ببيني ديگه نميگي در پيت؛
    فقط كافيه يه بار تو همين PES ورش داري، مي بيني چه تيميه...
    .................................................. .................................................. ...............................
    ببخشيد كه زياد شد.
    هر كار كردم نتونستم پست ندم...

9. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

آقا ببخشید لطفا منو راهنمایی کنید کارم خیلی گیره نسخه بازی من تمام بازیکنان حتی اونایی که condition قرمز و تو بیشترین stamina رو دارند مثلا 90 تا بازم آخر بازی کم میارن و وضع به حدی میرسه که تمام بازیکنان کم میارن حالا من نمیدونم مشکل نسخه بازی منه یا کلا بازی اینطوره خواهشا منو کمک کنید

11. این کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بعد از اتمام فصل 1 مستر لیگ تیمهای دره پیت جایگزین تیمهای اون لیگ میشه !!!

مثلا سیه نا و پارما میرن دسته دوم بعد پورتو و مارسی میان لیگ ایتالیا
    باید یه پچ مخصوص لیگ ایتالیا واسه مسترلیگ بازی کنی که دسته 2 ایتالیا رو هم داشته باشه.

13. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض راهنمایی در become a legend

سلام دوستان والا من که دیگه احساس میکنم دارم به بن بست میرسم!الان 5 فصل دارم bal رو بازی میکنم اما overal بازیکنم 80 شده!خیلی جالبه تو فروم های خارجی وقتی میبینم یکی میاد میگه overal بازیکنش تو 22 سالگی 86-87 هستش یجوری میشم! نمیدونم چجوری ولی خب اکثرا دور و بر همون overal میچرخن
    حالا میخواستم بدونم عزیزان پیس باز فروم!بر اساس تجربه شون میتونن یه راهنمایی بکنن؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان والا من که دیگه احساس میکنم دارم به بن بست میرسم!الان 5 فصل دارم bal رو بازی میکنم اما overal بازیکنم 80 شده!خیلی جالبه تو فروم های خارجی وقتی میبینم یکی میاد میگه overal بازیکنش تو 22 سالگی 86-87 هستش یجوری میشم! نمیدونم چجوری ولی خب اکثرا دور و بر همون overal میچرخن
    حالا میخواستم بدونم عزیزان پیس باز فروم!بر اساس تجربه شون میتونن یه راهنمایی بکنن؟
    من این نسخه bal رو بازی نکردم ولی نسخه قبلی من تو فصل چهارم به 90 رسیده بود overal بازیکنم
    بستگی به نمره هایی داره که تو هر بازی میگیری،هرچی بهتر بازی بکنی پوینت بیشتری میگیری

16. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    پچ جدید که نقل و انتقالات ژانویه رو درست کرده باشه اومده؟
    اگه اومده میشه لینکشو بدین.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •