تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 1291 اولاول ... 464464965365425435445455465475485495505565966461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ازتون ممنونم بله راجب پوشش پرسیدم و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم،سوال من این بود که از بین مودم های داخلی که الان ایرانسل به ملت میده کدوم مجهزتر و بهتر و سریعتره؟ با توجه به اینکه 3ماهه نامحدود میخوام بگیرم مودم رو بم رایگان میدند میخوام بدونم کدوم یکی از این مودم هارو بگیرم؟
    مودم یو اس بی فقط برای یک سیستم هستش یعنی یا به لپ تاپ باید وصلش کرد یا به پی سی که اگه قدرت دریافت سیگنال کم بود باید از سامانه تقویت کننده اش استفاده کرد اما مودم وای فای هم قوی تره و هم امکانات بیشتری داره یعنی هم زمان میتونی از طریق لن به پی سی وصلش کنی و هم از طریق وای فای به لپ تاپ.

2. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه تونستید یه تست هم بذارید.یا اگه کسه دیگه ای هست که مودم فضای باز داره یه تست بذاره لطفا.

جدا؟من برای شهر ری می خوام بگیرم ولی اون منطقه مودم داخلی خیلی ضعیفه می خوام مودم فضای باز بگیرم.اگه اینطور باشه که صبر میکنم یه آنتن هم شهرری بزنن.تا چه حد حرفش جدی بود؟
    دوست عزیز شهرری نیز به پوشش وایمکس ایرانسل اضافه شد و میتونی بری و توی سایت ایرانسل وضعیت پوشش منطقه تونو ببینید.

4. 2 کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز شهرری نیز به پوشش وایمکس ایرانسل اضافه شد و میتونی بری و توی سایت ایرانسل وضعیت پوشش منطقه تونو ببینید.
    ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﺎﻣﻼ ﺗﺤﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺁﻧﺘﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺍﺭﻩ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

- اگه درست یادم باشه ، برای یه بنده خدایی که میخواست وایمکس ایرانسل بگیره تماس گرفتم باهاشون گفتن با نامه دانشجویی تا 2 مگابیت هم میدن اگه طرف درخواست بده.
    من به دانشگاه هم دسترسي دارم
    منتها برم بگم چه نامه اي ميخوام؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز منظورت با هر نامه تا 5 تا سرويس ميشه گرفت چيه؟؟؟ من الان يه نامه سربرگ دار دولتي گرفتم از شركت براي سرويس 512 كه در حال حاضر منتظر هستم ببينم مودم بهتري مياره تا درخواست بدم.

یعنی اینکه مثلا شما میتونی یه سرویس 512 دیگه هم به اسم خودت برای یکی دیگه بگیری. مجموعا تا 5 تا سرویس.

من به دانشگاه هم دسترسي دارم
    منتها برم بگم چه نامه اي ميخوام؟
    بهشون بگید برای وایمکس میخوام خودشون میدونن چی بزنن ، یه معرفی نامه از دانشگاه به شرکت ایرانسل که مثلا شما برای تحقیقات دانشجویی به سرویس وایمکس با فلان سرعت نیاز داری.

8. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها هنوز این سیستم ایرانسل در سیستم تعرفه اعتباری برای شارژ کردن مجدد هنوز مسئله لزوم شارژ کردن به صورت اشتراک یک ماه رو بعد از هر نوع اشتراک داریم یا رفع شده و میشه پشت سر هم هر نوع اشتراکی رو چند بار گرفت ؟
    بعد برای اعتباری ها باید اول شارژ حساب کنم بعد تعرفه انتخاب کنم یا فرقی نمی کنه؟
    برای پرداخت باید از بخش پرداخت قبض انجام بدم ...درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز منظورت با هر نامه تا 5 تا سرويس ميشه گرفت چيه؟؟؟ من الان يه نامه سربرگ دار دولتي گرفتم از شركت براي سرويس 512 كه در حال حاضر منتظر هستم ببينم مودم بهتري مياره تا درخواست بدم.

دوستان در حال حاضر چه سرويسي روب ايد انتخاب كنيم تا مودم مجاني باشه؟؟؟؟ ميتونم سرويس 3 ماهه 512 پايه بگيرم با ماهي 4 گيگ ؟؟؟؟ 3 ماهه ميشه 12 گبگ درسته؟؟ بعد مودم مجاني ميفته؟؟؟
    آخه اين طرح 1ساله كه زده 512 با 24 گيگ در سال مودم بايد مجاني باشه ديگه؟ ولي دوستم خريد 280 هزار پول داد در صورتي كه تو سايت زده 200 هزار؟؟ به كجا بايد زنگ بزنيم بپرسيم؟؟؟

مگه این مودمی که الان داره بدرد نمی خوره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سه روزه كه با وايمكس ايرانسل نميتونم وارد forum.p30world بشم و مجبورم كه حتما با v/p/n وارد بشم .
    علتش چيه ؟؟؟

ولي با اينترنت محل كارم مشكلي ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

سه روزه كه با وايمكس ايرانسل نميتونم وارد forum.p30world بشم و مجبورم كه حتما با v/p/n وارد بشم .
    علتش چيه ؟؟؟

ولي با اينترنت محل كارم مشكلي ندارم
    من اصلا مشکلی ندارم. سرعت باز شدن صفحات هم خیلی خوبه. شما ساکن کجا هستین؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلا مشکلی ندارم. سرعت باز شدن صفحات هم خیلی خوبه. شما ساکن کجا هستین؟
    شهرارا - ستارخان
    ارور تايم اوت ميده !!!
    قبلا خوب بود الان گند شده ، سرعتش هم افتضاح ، رو به موت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •