سلام سهراب.
من همه ی بازیهامو از نیلوفر آبی میگیرم. تا الان که همه ی بازی هارو از همه مغازه ها حتی سعدی هم زودتر آورده. خودش دانلود میکنه الان بهش زنگ زدم گفت فردا صبح آمادست.
هر DVD هم میده 500 تومن![]()
سلام سهراب.
من همه ی بازیهامو از نیلوفر آبی میگیرم. تا الان که همه ی بازی هارو از همه مغازه ها حتی سعدی هم زودتر آورده. خودش دانلود میکنه الان بهش زنگ زدم گفت فردا صبح آمادست.
هر DVD هم میده 500 تومن![]()
ایول اینم اومد . west هم گفته فردا میاره !
یکی زحمت اینو بکشه .
So here it is, PES 2010 release week. It’s been quite a ride, and we finally make it onto the home straight
.
Since the embargo ended late last week the fans have been bombarded with information, videos, screenshots, and of course reviews. Me and Suff give our final word on PES 2010, and have some choice words to say about the websites who have been reviewing the game pre-launch.
The discussion ended up lasting just over an hour, so make sure you sit back and relax to this one. After all, you’re all days away in receiving your copy (Euro listeners), and seeing for yourself what all the fuss is about!
دوستان من در اهواز هستم . دوستانی که در اهواز هستن به احتمال زیاد امروز عصر یا فردا صبح نهایتا فردا عصر سرزمین رایانه بزای میاره.اینم ادرس فورشگاه اینترنتیش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیم ساعت پیش یکی از بچه های هلندی سایت wenb نسخه pc بازی رو از یک مغازه خریده .گفت میرم بازی میکنم جزئیاتو میگم من ازش پرسیدم نسخه اصله انگار فعلا محو بازیه چون جواب کسی رو نمیده .
به درخواست بچه ها عکس زیر رو از پشت کاور بازی توی تاپیک گذاشت :
westgame فردا 100% میاره؟
چون کارشون معلوم نیست.فردا بریم می گه داره مجوز می گیره شنبه بیاید.
تو شيراز اين بازي رو از كجا ميشه گير آورد.?
يكي پيدا نميشه جواب ما رو بده?
دوست عزیز اینو یکی بم گفت نمیدونم راسته یا نه !!!
بازار بزرگ چهارباغ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)