دقیق یادم نیست اما بین 70 مگابایت بر ثانیه تا 250 نوسان داره
دقیق یادم نیست اما بین 70 مگابایت بر ثانیه تا 250 نوسان داره
سلام
آیا همه ی سرویس های ADSl پارس آنلاین، در شب محدودیت حجمی ندارن؟ اگه ندارن از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
لطفا اگر مطمئن هستید پاسخ دهید!![]()
دوستان سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم.پیش شماره ما 8833 مرکز مخابرات قدس است.شاتل زنگ زدم میگه تو منطقه شما از ارت 5 به بالا میدیم که برای من گرونه.میمونه پارس انلاین و سپنتا حالا سرویس 128 پارس انلاین رو بگیرم یا حجمی 256 سپنتا.اگه شرکت دیگه هم شما سراغ دارین لطفا راهنمایی کنید یا دوستانی که تو منطقه ما هستند بگن از چه شرکتی گرفتن که راضین.
ممون از همه
مگه تو سایتش ننوشته؟؟؟
احتمال زیاد 2 تا 6
شما که تهران هستی شب و روز فرقی نداره. همیشه برایت ترافیک حساب میکنند. اون ترافیک رایگان شبانه فقط برای شهرستانها هست.
نه این طور هم نیست. اون 8 مگابیت برای ADSL معمولی هستش. روی همین زوج سیم مسی توی ایران ADSL2+ ارائه میشه که تا 24 مگابیت در ثانیه میتونه دریافت داشته باشه. یعنی 3 مگابایت در ثانیه. در vdsl و غیره که ایران نیست که تا 30 مگابیت هم میرسه.
اون فیبر نوری کشورهای پیشرفته پهنای باند خیلی بالاتر از این حرفها در اختیارشون میذاره (از 100 مگابیت تا چند گیگابیت)
من الآن خودم 128 پارسآنلاین دارم که چند وقت پیش 2مگ شد بعد یک هفته دوباره 128 بعد الآن دوباره چند وقتیه 2مگ شده. البته با این محدودیت حجمی که اینترنتهای ایران داره که هیچ کاری نمیشه کرد! حالا هر چقدر میخواد سرعت بالا باشه فقط آدم زودتر محدودیتش رو نموم میکنه! بازم به نفع اونا!
سلام
اولش شاید از عنوان موضوع تعجب کنید اما حقیقت داره ...
3 مدل سرویس در پایین هست
که برای رسیدن به سرویس دوم باید سرویس اول را حتما داشته باشین ....
سرویس 1
اینترنت پرسرعت ADSL2+
سرعت 512 Kb که دانلودتون تو حالت متوسط بین 55 تا 65 کیلوبایت در ثانیه میشه....
از ساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان ( یعنی شبی بین 1 تا 2 گیگ دانلود __ بسته به چیزی داره که دارین دانلود می کنین )
دانلود ماهانه 1 گیگ روزانه
امکان شارژ مجدد در زمان اتمام اکانت بصورت گیگ اضافه یا یک ماهه
قیمت : 7 هزار تومان فقط
هزینه رانژه : 10 هزار تومان
قیمت تمام شده با آبونمان و مالیات : 10500 تومان ماهیانه
( سرویس ها از شرکت فن آوا و عصر انتقال داده می باشد )
لطفا سوال نکنید چرا فن آوا 30 تومان میده شما 10 تومان .... ؟ چون پورت ها اجاره شده و قیمت ها دست خودمان است ولی با یوزر و پسورد فن آوا
ضمنا چون پورت ها اجاره ای هست ، اکثر نقاط تهران پورت خالی داریم
برای اطمینان از این موضوع پیش شماره خودتون را به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید
مدت زمان وصل شدن 7 الی 10 روز کاری
نیاز به واریز پول در ابتدا نیست
کافیست مدارک خود را ارسال کنید و پس از وصل شدن ، پول را واریز نمایید .
سرویس ها دارای پشتیبانی 24 ساعته نیز می باشد
************************************************** **
سرویس 2
خیلی از دوستان من بعد از خرید سرویس 1 ، از سرویس 2 هم استفاده می کنند
شما با معرفی 15 نفر به ما ، صاحب اینترنت مادام العمر به رایگان خواهید شد.
و اکانت شما رایگان هر ماه شارژ می شود
15 نفر با این قیمت فکر نمی کنم کار سختی باشه ....
سرویس 3
شما می توانید بدون خرید سرویس و تنها با معرفی 20 نفر
بصورت مستقیم اینترنت پرسرعت رایگان که در سرویس 2 اشاره شد را تهیه کنید ...
موفق و موید باشید ...
لطفا سوالات خودتون را فقط از طریق SmS یا ایمیل اعلام شده در بالا با ما در میان بگذارید و فقط یک پست ایمیل ارسال شد در اینجا بزنید ....![]()
من یه مشکلی دارم که از بعضی از سایت ها نمیتونم دانلود کنم !؟ باید چیکار کنم!؟ منظورم از بعضی بیشتر سایت هاست
فکر فکنم که تمامی خطوط دچار مشکل شده
دوستان عزیز من تا ماهی 30 تومان چه اینترنتی رو بگیرم؟!ترجیحا نا محدود!با تشکر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)