هيشكي نيست جواب منو بده
شما مشکلت فقط توی مسترلیگه؟ سیوت رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردی؟ فایل سیو مسترلیگت لطفاً آپ کن
و همینجا بزار!
نه کرایزر جان. من خودم با همین برنامه تغییر دادم!!!!!!! قبل از اینکه پچ Gaming رو بگیرم خودم اسم Other League
B رو BundesLiga گذاشته بودم!!!!!!!!
منم که توی اولین پستم همین رو گته بودم!اینجا:
مشکلت چی بود، عزیز؟!
Penalty Y
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ...............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adidas Classic Balls
1-Adidas Tango mundial euro 1984.دانلود:
2-Adidas Questra Europa Euro 1996.
3-Adidas Tango europa 1988.
4-Adidas etrvsco unico euro 1992.
.................................................. .................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Fir Park stadium [Motherwell, Scotland]
Fir Park Home of Motherwell FC.دانلود :
Full Crowds
Shadows on stands(all weathers day and night)
Floodlights
.................................................. .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GamingAccess v2.5 Option File - Better Gameplay
دانلود:
.................................................. .......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Manchester United Collection Face Pack
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی نیست جواب منو بده 3تا پست تاحالا زدم
دوستان میخواستم بدونم اسکوربرد شبکه 3 و استدیوم آزادی اومده
همینطور لیگ ایران خوب اومده اگر هست لینک دانلود بزارید ممنون میشم
کرسپو جان از لطفت و از توجهت ممنونم منت گذاشتی گردمون مرسی خلاصه...
اتفاقا من هم میخوام Oher League B رو به Bundesliga تغییر بدم ولی توی 21 عبارتی به این اسم نبود
باید از توی زیپ دراری بیرون توی زیپ فایلی به اسم PES2009.EXE هست که حجم 26.8 مگ هستاون 26 مگی رو بریز به جای فایل 46 مگی بعد Patch 1.2 رو اجرا کن تا آپدیت کنه بازیتو
در ضمن استاد اینجا کرسپو خان و گوگل بوی عزیزن نه بنده![]()
دوستان مرسی از راهنماییتون
ولی آیا راهحلی داره
البته هنوز راهحلی که Kaptian Black پیشنهاد کرده که رو Medium بزارم رو تست نکردم
ولی راهی داره که این شاینی رو حذف کرد؟؟
راستی من وقتی از اول بازی خودم بازی رو شروع میکنم مثلا تو BAL زمین مشکلی نداره
بیشتر موقعی زمین سیاه میشه که من رو نیمکتم و مثلا نیمه دوم میام
مثلا من به تیم ملی دعوت شدم ولی دایی .... چون هنوز بهم ایمان نیورده نیمه دوم میارتم تو بازی واسه همین اکثرا زمین سیاه هست
ولی تو بازیهای داخلی تو شالکه چون از اول فیکسم زمین مشکلی نداره ...
با سپاس فراوان
دوستان سلام
من تازه كار هستم
ميخواستم بدونم ابزار فیس تو پیس 2009 چيست؟
روش كارش چطوره
وعكسهايي كه ساخته شده را بايد در كجا save كرد؟
لطفا" طوري توضيح دهيد تا متوجه شوم
ممنون
شما setting خود این پچو اجرا کن یک پنجره تذکر باز میشه با این مضمون که کارت گرافیک شما از برخی جلوه های گرافیکی این بازی حمایت نمیکنه و سول میکنه آیا باز هم خواستار فعال کردن این موارد هستید. اینجا شما گزینه no رو انتخاب کن .شاید مشکل حل بشه.
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده PES رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل PES2009.EXE اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
حالا می تونی آپدیت زیر رو هم نصب کنی تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه بازیهات خراب نمیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]
واسه من تو مستر لیگ تو فصل دوم تو اولین بازی جام حذفی بدون اینکه dont send بده میاد بیرون ولی لیگ من دو فصل بازی کردم بیرون نیومد یعنی از کرکه؟
اگه من این کرک بریزم میتونم ادامه لیگو برم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول برم؟
ای ول جیگر
آره شاید همین باشه
دیدم از وقتی پچها رو ریختم از اون به بعد وقتی میرم تو Setting یه باکسی میاد منم همیشه رو این چیزا حساسم ولی این بار بهش دقت نکردم
شاید همین باشه
میرم خونه چک میکنم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)