تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 1138 اولاول ... 464464965365425435445455465475485495505565966461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز اين رو اتفاقي توي نيازمنديهاي همشهري ديدم، مال اوائل مهر همين امسال بود.
    يكي از اعضاء دنبال ماستنگ ميگشت، فكر كنم بد نباشه سري بزنه و ببينه داستانش چيه و عكس و گزارشي هم تهيه كنه تا همه بتونيم در مورد اين ماشين نظر بديم.

نيازمنديهاي همشهري را در نت هم ميتونيد پيگيري كنين:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك مطلب كه همه خبرداريم اما خواندنش بازهم جالبه..

Last edited by camaro lt; 16-10-2012 at 07:59.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز.تمامی مک1 هی که تو نت بود و دوستان معرفی کردن رفتم و از نزدیک دیدم.جای تاسفه که اکثر ماشینها دست افرادی بودند که قدرش نمی دونستن و به بدترین شکل ممکن نگهداری کردن البته بهتره بگم به بهترین شکل ممکن داغون کردن
    به عنوان نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد چند بار تماس قرار ملاقات گذاشته شد و من راهی تهران شدم و و با دیدن عکسهایی که از ماشین در نت دیده بودم فکر های خیلی خوبی در سر داشتم تا اینکه با صاحب ماشین ملاقات کردم . اولین چیزی که منو متعجب کرد این بود که صاحب ماشین منو از عکس گرفتن از ماشین منع کرد . و اما در مورد ماشین : ماشین در بدترین وضعیت ممکن بود . بدنه: کاملا پوسیده . گلگیر سمت شاگرد جدا شده از ماشین . جلو پنجره نداشت . کاپوت به اندازه نصف بند انگشت بتونه داشت کف پایی سمت شاگرد پوسیده و سوراخ شده ...(( فقط تو دوزی ماشین تو وضعیت خوبی بود ))
    موتور و گیربکس : با تلاش فراوان ماشین روشن شد و مانند گاز اشک اور دود سفید همه جا رو برداشت . تست رانندگی : دنده در حالت درایو قرار دادم و بعد از مکث 7 ثانیه حرکت کرد و بعد از اینکه سرعت به 40 رسید کنترل ماشین کاملا از دست من خارج شد و بعد از توقف از ماشین پیاده شدم و اگر دوستم مانع نمیشد لهش می کردم .
    این 2 تا ماشین تو کرج بوده و من راه زیادی رو طی نکردم برای دیدنشون .
    با دیدن ماشینها بنظرم امد که عکسها مربوط به 5 یا 6 سال پیش است .به نظر می امد که این دو ماشین در وضعیت بدی نگهداری میشدند و بعد از مطلع شدن از قیمت 45 میلیونی ماشین البته برای هر کدام که رویهم رفته میشد 90 میلیون تمایلی به دیدن ماشینها پیدانکردم در صورتی که در نت 15 میلیون قید شده بود و با گفتن اختلاف قیمت صاحب ماشین براحتی گفت اشتباه تایپی بوده .
    و فردای انروز به خواهش من یکی از دوستانم با صاحب ماشین تماس گرفته و صاحب ماشین قیمت هر کدام از ماشینها 25 میلیون گفته !!!!؟؟؟؟ ( فکر میکنم قیافه من به بچه مایه دارامی خوره )
    با این ماشین برای 5 شنبه قرار گذاشتم اگه صاحب ماشین راضی به عکس گرفتن من از ماشین شد حتما عکسو واستون میذارم تا نظرتونو بگین

4. 4 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تجربه بسيار بسيار جالبي بود.
    هربار كه براي بازديد و معاينه يك ماشين رفتيد و به ريزه كاريهاي اون دقت كنيد، چيزهاي زيادي از ظاهر و باطنش ميفهميد. اينجوري تجربه كاري خودتون هم بالاتر ميره و كم كم از حالت آماتوي به حرفه اي تبديل ميشيد.
    توي عكسها چيز خاصي مشخص نميشه و هميشه به هركسي كه تصويري از يه ماشين ميگذاره اينو ميگيم كه ديدن خود ماشين تا ديدن عكسش دوتاست.
    اينجوري كه اون ماستنگ زرد نشون ميداد خيلي هزينه و خرج بالايي داره ( شايد بيشتر از 4 يا 5 تومان فقط براي بدنه و رنگ) چون سرپا كردن ماشيني كه تعدادش كمه و البته قطعاتش هم ناياب و خيلي گران، بسيار بيشتر از يه نوا يا بيوك ايران دردسر درست ميكنه، والبته وقتي مرتب بشه مسلما قيمت يك نمونه تميز اون خيلي بيشتر از يه نوا يا بيوك خواهد بود.
    استراتژي خاصي براي خريد در نظر بگيرين، دنبال خودرويي باشيد كه نتونه حركت كنه و البته بدنه در حد خوب يا نزديك به وضعيتي باشه كه بعد از تعمير تميز از آب در بياد، چون وقتي حركت نكنه خيلي افت قيمت پيدا ميكنه( مگر اينكه صاحبش توي باغ نباشه و الكي قيمت بپرونه) .
    و البته تجهيزات داخل اتاق و تزئينات هم خودش يه عامل ديگه براي تعيين قيمت ماشين به حساب مياد كه شما هم بخوبي روي اون نظر داديد و زوم كرديد.
    اگر اين ماستنگ زرد رو چند وقت ديگه بهش سر بزنين به احتمال زياد بازهم كمتر ميده چون با قيمتي كه داده كسي طرفش نميره( منظورم ماشين شناس) مگر اينكه يكي بخواد پول الكي خرج كنه كه اونم داستان ديگه اي داره.
    در مورد اون آگهي هم حتما سراغش رو بگيريد. خيلي وقتها ممكنه چيزي پيدا كنين كه واقعا از نظر ساختار در وضعيت مناسبي باشه و اگر همون ماشين دست يه دلال بيافته قيمتهاي بالاتري روش بزنه.
    در مورد خارج شدن كنترل ماشين وقتي به سرعت 40 رسيدين كمي توضيح بديد چون گويا سيستم فرمان و جلوبندي اونم مشكلات زيادي داره.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

camaro ltعزیز رانندگی با ماستنگ زرد واقعا فاجعه بود.تو سرعت 40 ماشین مثل قایق چپ و راست میرفت. فرمون کاملا گیج بود.جلو بندی که هیچ...
    در مورد ماستنگ که 5شنبه میبنمش قرار بر این شد که ماشین 1روز کامل دست من باشه.(البته ماشین منم 1روز در اختیاره ایشونه)
    با توجه به قیمت 28/000/000 تومانی به نظر میاد سالم باشه.از تمامه زوایای ماشین.موتور.تودوزی..عکس میگرم تا دوستان راهنمایی کنن.در ضمن قراری هم با اقای عزیز عابدی فر (حاج عزیز)تعمیرکار ماشینهای امریکایی در کرج دارم تا ماشین ببینن.و اگه بشه با اقا محمد و اقای هاشمی که تو مشکین دشت کرج هستن و یه سوله دارن که ماشینهای امریکایی بازسازی میکنن. قرار میزارم.واقعا کاری که انجام می دن قابله توصیف نیست.اگر که اجازه عکاسی بدن حتما اینجا می ذارم تا دوستان کیف کنن

8. 4 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سايز 20 شد. سيلندر صفر بود كه البته مقدار كمي لبه زده بود و روغن سوزي آنچناني نداشت، اما اول كار بود.
    چون هنوز فرسايش به حد بيضي شدن نرسيده بود، بنابراين با حداقل تراش تونستيم سايز 20 براي پيستونها در بياريم.
    ميل لنگ هم از صفر به 10 تراش خورد و ياتاقانهاي ثابت و متحرك كلا همين سايز شدن.
    سايز 30 هم خوبه، كلا توي خودروهاي سواري بطور معمول تراشهاي اولين تعمير سيلندر و ميل لنگ به 20 و 30 ميرسه و خيلي كم و به ندرت ممكنه 10 بشه كه اونم بستگي به مقدار فرسودگي داره.
    به احتمال زياد ميل لنگ ايمپالا الان بازهم بين 20 يا 30 بايد بشه.
    اين عكسها رو احتمالا يادتونه..!!
    چه دوراني بود....

یادش بخیر تجربه دوباره مرداد امسال برام زنده شد. خودم دست تنها جمع کردم چقدر کیف داد ولی تا دلت بخواد جونم کنده شد...
    ماله من 040 پیستون بود که دیدم لبه نزده! دادم برام پالیش کرد دوباره همون 040 رو با رینگ پرفکت بستم. میلنگ هم 030 بود اونم پالیش شد و همون 030 دوباره مارک فدرال بستم. بسته بندی قرمز و مشکی قدیمی داره.

10. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام داشتم توی آگهی های ماشین یه نگاهی مینداختم به این مورد برخوردم , به نظرم خیلی تر وتمیز و خوب میومد گفتم بذارم شاید به درد کسی خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hossein.az; 17-10-2012 at 21:10.

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام داشتم توی آگهی های ماشین یه نگاهی مینداختم به این مورد برخوردم , به نظرم خیلی تر وتمیز و خوب میومد گفتم بذارم شاید به درد کسی خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متاسفانه آگهي وجود نداشت. شايد برداشته شده
    اگر ممكنه در مورد اون توضيح بديد.

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها سلام

امروز یه الدز مبیل سفید مدل 90 دیدم هیچ اطلاعاتی راجع به این ماشین ندارم از نظر امکانات و قیمت چجوری می تونم به واقیت برسم ، موتورش در حال تعمیره بدنش هم کاملا سالمه داخلش رو هم دیدم خیلی خوشم اومد مرتب بود ولی لاستیک هاس هرکدوم یه مارکی داشت البته 3 تا از لاستیک هاش در حد 80 90 در صد داشت از امکاناتش چجوری می تونم با خبر بشم که چیا داره و راجعب قیمت دقیشش هم همینطور اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشمیکنم راهنماییم کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

متاسفانه آگهي وجود نداشت. شايد برداشته شده
    اگر ممكنه در مورد اون توضيح بديد.

آگهی در مورد بیوک اسپی شیال است که گویا 5 عدد بیشتر وارد ایران نشده و خیلی خاصه . ماشین هم در شرایط بسیار عالیه قرار داشت ,قیمت هم 18 تومن زده

اگه وارد سایت ماشین آباد بشید و سرچی در دست دوم ها بکنید میبینیدش, چشمک میزنه بین همه آگهی ها

لینک رو دوباره گذاشتم شاید اینبار باز بشه.

17. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

19. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •