سلام
مگه ماشینهای ایران نداره این قطعه رو ؟
![]()
سلام
مگه ماشینهای ایران نداره این قطعه رو ؟
![]()
ممنون از شما فکر نمی کنم همه ماشین های ایرانی داشته باشند
سلام
همینجوری هزار ملیارد هزار ملیارد میزنند و میبرند و میخورند و خونه های چند ده میلیاردی و ماشینهای لوکس چند میلیاردی میخرند و هر سال هم عوضش میکنند .
چند ماه پیش در اخبار تلوزیون اعلام شد ایرانخودرو حدود 3 ملیارد تومن به فلان تیم فوتبال پول داده .
خبرنگار به مدیر عاملش گفت:
از کجا تامین میشه این پولها ؟
گفت: ما سالی 130 هزار ماشین میفروشیم . کافیه 25000 تومن بکشیم رو قیمت هر ماشین تا این پول دربیاد
==================================این قطعه کار مهمی انجام میده . اگر ماشینی این قطعه رو نداره بهتره صاحب ماشین خودش نصب کنه و یه لعنت هم بفرسته به هر چی دزدِ مال مردم خوره .
یک قطعه به منیفولدِ دود وصل میشه که در حقیقت ابتدای لوله ی اگزوز هست و میره پائین به زیر موتور و به صورتِ افقی در میاد که اونجا اگزوز بهش وصل میشه
بهترین جا برای نصبش , اول لوله ی اگزوز هست تا واسطه بشه بین لوله ای که به منیفولدِ دود وصله و اگزوز
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-10-2014 at 15:32. دليل: تصحیح
اینجا جاش نیست اما موتور جدید 206 هم در راهه و تا چند روز دیگه 206 1400 با اون موتور میاد که فقط تولیدش دیگه داخلیه و به گفته مسئلش حدود 1900 یورو در هر موتور صرفه جویی هزینه داره یعنی هزینه تولید هر ماشین 1900 یورو کمتر از قبل!
سلام
من پراید 111 دارم مدتیهتو سرعت بالا از سمت راست جلوی ماشین صدای زوزه میاد مثل اینکه چرخ جلو به جایی گیر میکنه مشکل از چی میتونه باشه ؟!!
سلام
پشت و جلوی چرخهای عقب آجر بذارین
ترمز دستی تا آخر کشیده
دو چرخ جلو رو با جک بلند کنین
با دست چرخها رو بچرخونین ببینین صدا از چیه . احتمالاً از بلبرینگ هست
بالا و پائین چرخ رو بگیرین و تکون بدین . اگر لقی داره پس بلبرینگها مدت زیادی بی گیربس کار کرده و هورده شده و باید تعویض بشه
اگر چرخ صدا میده و خشک میچرخه اما لقی نداره پس بلبرینگها باید گیربس کاری بشه سریعاً قبل از اینکه خورده بشه و خراب بشه
هزینه ی گبریسکاری خیلی کمتر از تعویض بلبرینگها هم ولی اجرت مکانیک اختلاف چندانی نداره چون همه ی مراحل یکی هست اما بلبرینگ لازم نیست دربیاد بلکه فقط کافیه بهش دست رسی پیدا کنین تا گیریسکاریش کنین
اگر با دست چرخوندین و مشخص نشد :
روشن کنین و با دنده آخر سرعت رو آروم آرام ببرید بالا ( از 120 بیشتر نشه ) و ببینید صدا از چیه .
هرگز روی جک با سرعت بیش از 30KM فرمان رو زیاد نپیچونین وگرنه پلوسها صدمه میبینه .
اگر خواستین در خانه خودتون این کارها رو انجام بدین , با یک جک هم میشه اما نباید بیش از 10 ثانیه گاز بدین چون چرخ دیگه روی زمینه و این به چرخدنده های دفرنسیال صدمه میزنه
آجر گذاشتن و ترمز دستی ضروری هست و جک هم باید قوی باشه تا با لرزش در نره از جاش
اگر هم خواستین از سلامت و نحکم بودنِ قطعاتِ جلوبندی مطمئن بشین , وقتی دو چرخ رو جک هست , چپ و راست تایر رو بگیرین و محکم تکون بدین . هیچ لقی نباید داشته باشه . البته اگر کمی لقی داره ممکنه از بلبرینگ باشه که با تکان دادنِ بالا و پائین چرخ مشخص میشه
دوستان کسی تجربه استفاده از این لنت رو داره؟لنت خوبی هست؟از نظر نرمی و صدا و قدرت ترمزگیری چطوره؟![]()
سلام
بهترین روش تست کردن شمع وایرشمع و کویل پراید زیمنس چیست؟
سلام دوستان خسته نباشید
ماشینم i30 هست این قطعه پلاستیکی پایین دنده که متحرکه خراب شده،چروک شده وقتی دنده رو عوض میکنم،دنده گیر میکنه باید از کجا گیرش بیارم؟نمایندگی ستارخان نداره لطفا راهنماییم کنید.ممنون
درضمن روغن گیربکس و چندهزارتا باید عوض کرد ماشینم 60تا کارکرده,عوض کردن روغن توی نرمی دنده عوض کردن تاثیر داره؟ممنون
والا اس تی پی ریختیم چون گفتم روغنش شل نشه،چون وقتی شل میشه امپر شروع می کنه به زدن....گفتم یه اس تی پی بریزم شاید مانع بشه دمای روغنش بالا بره....
مشکل برقی به نظر نمیاداین دود برقی به نظر نمیاد....
وقتی شمال بودیم،خیلی دود کرد....
امروز استوپر شو عوض کردم،بهتر شد اما هنوز ماشین توانایی لازمو نداره...کسی مکانیک خوب سراغ داره به من ادرس بده؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)