تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 691 اولاول ... 46446496536542543544545546547548549550556596646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان من پک جنریشن رو گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیمز 3 نصب باشه در حالی که نصبه ! برای اپدیت کردن هم همین ارور میده . مشکل از چیه ؟ ممنون

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام دوستان من پک جنریشن رو گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیمز 3 نصب باشه در حالی که نصبه ! برای اپدیت کردن هم همین ارور میده . مشکل از چیه ؟ ممنون
    همه چیز توی پست اول توضیح داده شده.
    اول باید نسخه ی سیمز اصلیتون آپدیت بشه

3. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

خب من اون فایل 10 مگی رو دانلود کردم ولی فکر کنم درست نصب نمیشه اینم عکسش ببینید درست نصب میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
    یعنی لازمه و شما هم همه ی اون مراحل رو انجام دادین یا نه؟

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
    وقتی روش کلیک میکنید یک بازی سیمز باز میشه یا ....
    منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
    یا اینکه یک بازیه جداگانه نصب میشه و ربطی به سیمز پایه نداره؟
    خب من اون فایل 10 مگی رو دانلود کردم ولی فکر کنم درست نصب نمیشه اینم عکسش ببینید درست نصب میشه؟
    شاید سی دی خراب باشه من راحت نصسب کردمش

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

چرا درست نصب میشه
    حالا این فایل یک سری فایل ها رو باز کرده که شما باید اونا رو بریزید توی محل نصب بعد آپدیت رو بزنید

7. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت fa_ira65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیمز 3 generation رونصب کردم، اما روی جعبش عکس یه دختر بچه با لباس شاهزاده و یه پسر با لباس و مدل موی دایناسور داره که تو بازی نیست،کسی علتشو میدونه؟

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیمز 3 generation رونصب کردم، اما روی جعبش عکس یه دختر بچه با لباس شاهزاده و یه پسر با لباس و مدل موی دایناسور داره که تو بازی نیست،کسی علتشو میدونه؟
    سلام
    مگه میشه !!!!!
    خوب شما باید لباس سیمستونو عوض کنین
    روی دختر بچه کلیک کنین بعد روی یه صندلی هم کلیک کنین چندتا گزینه میاد اون یکی که عجیبه رو بزنین ( نمیدونم اسمش چیه .اهمیت نمیدم. ) بعد دختره میره روی صندلی وایمیسه مثل شاهزاده ها رفتار میکنه لباسشم خودش تغییر میکنه
    اون لباس موی دایناسور هم باید از داخل Creat a sim درست کنین
    همین اگه اینارو نداره ! یعنی اینکه بازی تقلبیه ! البته شما میتونین همون موقعی که نصب میشه بفهمین که واقعا حالا این جنریشن هست یا نه !!
    Last edited by camry; 19-08-2011 at 15:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

دوستان من دوباره تمام سیمز هارو پاک کردم و الان همه رو درست نصب کردم و کرک هم کپی کردم...
    وقتی روی سیمز اصلیه کلیک میکنم یک پیغام Important میده که میگه باید به اینترنت متصل بشم...
    وقتی وصل میشم این پیغام که عکسشو گذاشتم میده:

چه کنم؟

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

راستی کدی که توی کادر نوشته شده اولش یه چیز دیگه بود که خودم عوضش کردم و اون کدی که اول بود فکر کنم اصل بود چون خود بازی اونو زده بود...
    در هر صورت وقتی کلید دان رو فشار میدم 3ثانیه بعد دوباره همین پیغام هی میاد...
    اون دونت کانتینیو رو هم که میزنم همون پیغام Important میاد...!!!!

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من دوباره تمام سیمز هارو پاک کردم و الان همه رو درست نصب کردم و کرک هم کپی کردم...
    وقتی روی سیمز اصلیه کلیک میکنم یک پیغام Important میده که میگه باید به اینترنت متصل بشم...
    وقتی وصل میشم این پیغام که عکسشو گذاشتم میده:

چه کنم؟

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

راستی کدی که توی کادر نوشته شده اولش یه چیز دیگه بود که خودم عوضش کردم و اون کدی که اول بود فکر کنم اصل بود چون خود بازی اونو زده بود...
    در هر صورت وقتی کلید دان رو فشار میدم 3ثانیه بعد دوباره همین پیغام هی میاد...
    اون دونت کانتینیو رو هم که میزنم همون پیغام Important میاد...!!!!
    اگه پک نصب کردین سیمز 3 اصلی نمیاد اگه هم بیاد با خود پک اجرا میشه!
    نیازی به این کارا نیست شما فقط کرکو بریزید و روی خود ایکون کرک کلیک کنین میاد
    من هم همین مشکلو داشتم !

12. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اگه پک نصب کردین سیمز 3 اصلی نمیاد اگه هم بیاد با خود پک اجرا میشه!
    نیازی به این کارا نیست شما فقط کرکو بریزید و روی خود ایکون کرک کلیک کنین میاد
    من هم همین مشکلو داشتم !
    همونطوری که شما گفتین روی خود کرک کلیک کردم و بازی اجرا شد ولی...
    ولی بازی تا اونجا میاد که باید شهر انتخاب کنی ولی اونجا یک پیغام میده که متنشو این زیر نوشتم:
    No game disc found
    Please insert The Sims 3 Late Night game disc before proceeding

و دو گزینه پایینش هست که یکیش نوشته Retry و یکیش نوشته Quit ....
    وقتی سی دیه لیت نایتو میذارم و Retry رو میزنم چند ثانیه طول میکشه و دوباره همین پیغام میاد...اینو با سی دی های مختلف مثل سی دیه سیمز اصلی هم امتحان کردم ولی بازم نشد...
    و Quit رو که میزنم از بازی خارج میشه...
    نمیدونم چطور از شر این پیغام خلاص شم ولی اون پشت پیغامه عکس اون شهر جدیدی که اضافه شده رو میبینم آخه قبلا شهر Sunset vally بود ،ولی هر کاری میکنم نمیتونم اون دکمه ی پلی رو بزنم چون پیغامه نمیره
    فقط یک نکته ای رو بگم که توی دی وی دیه بازیه لیت نایت چنتا فایل فشرده شده هست که اول اون فایلارو روی کامپیوترم اکسترکت کردم و از توی اونا setup رو زدم تا لیت نایت نصب بشه واسه همین میگم شاید وقتی سی دیه بازی رو میزارم چون فایلای داخلش فشرده شده هست بازی نمیتونه بخونش؟؟؟!!
    میخواین فایل های اکسترکت شده رو روی یک سی دی رایت کنم و اونو بذارم شاید درست بشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •