تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 546 از 1126 اولاول ... 464464965365425435445455465475485495505565966461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه V.Valizadeh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون اما من ميخواستم بدونم دقيقا كدوم مال هارده! راستي بايوس رو هم آپديت كردم اما بازم نشد. با نرم افزاري هم كه تو تاپيك براي رفع بد سكتور معرفي كردين هزار بار امتحان كردم اما نميشه! يعني پيدا ميكنه تعمير ميكنه اما بازم كه دوباره اسكن ميزنم همونا رو پيدا ميكنه! مرسي
    Last edited by V.Valizadeh9; 03-11-2012 at 00:37.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون اما من ميخواستم بدونم دقيقا كدوم مال هارده! راستي بايوس رو هم آپديت كردم اما بازم نشد. با نرم افزاري هم كه تو تاپيك براي رفع بد سكتور معرفي كردين هزار بار امتحان كردم اما نميشه! يعني پيدا ميكنه تعمير ميكنه اما بازم كه دوباره اسكن ميزنم همونا رو پيدا ميكنه! مرسي
    مشکل بدسکتورکه به بایوس مربوط نمیشه اگه low level format و آپدیت فریم ویر درست نکنه میتونه به نظر من مشکل از پلاتر باشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بار اول که رو 40% error داد این پیام رو داد.بار دوم هم که رو win اسکن کردم کلا هیچی پیدا نکرد.الان فقط bluscreen واسم میاد بعد چند ساعت.این برنامه هم گاهی یه پیام هایی میده در حال کار با سیستم !
    شما هاردتون ضربه نخورده یا قبلا ویروسی نشده بوده ؟

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یک مشکلی با هادر اکسترنال دارم . چندین وقت پیش هارد WD 1 TB خریده بودم . بعد یک سری از اطلاعات روش ریخته بودم. هر از گاهی هم یک سری اطلاعات حالا یا فیلم یا عکس بهش اضافه میکردم. بعد چند ماه که دوباره به pc زدم هیچ کدوم از پارتیشن ها رو نمیشناخت و پیغام میاومد که برای استفاده باید فرمت کنی . توی دیسک منجر ویندوز هم عبارتی شبیه unllocated میزد (اسپلشو دقیق نمیدونم) بعد اطلاعاتمو بازیابی کردم که البته مقداری از عکس ها و یک سری از فیلم ها که فرمت mkv و... به غیر dvd رو اجرا نمیکرد. به هر حال دوباره فرمت و پارتیشن بندی کردم و اطلاعاتو ریختم . ولی فردا دوباره همون unlocated و باقی ماجرا . این عمل فرمت و پارتیشن رو چند بار تکرار کردم ولی دوباره همون جوری میشد . لطفا بفرمایید عیب از کجای این هارده . واسه خودم هم عجیبه
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یک مشکلی با هادر اکسترنال دارم . چندین وقت پیش هارد WD 1 TB خریده بودم . بعد یک سری از اطلاعات روش ریخته بودم. هر از گاهی هم یک سری اطلاعات حالا یا فیلم یا عکس بهش اضافه میکردم. بعد چند ماه که دوباره به pc زدم هیچ کدوم از پارتیشن ها رو نمیشناخت و پیغام میاومد که برای استفاده باید فرمت کنی . توی دیسک منجر ویندوز هم عبارتی شبیه unllocated میزد (اسپلشو دقیق نمیدونم) بعد اطلاعاتمو بازیابی کردم که البته مقداری از عکس ها و یک سری از فیلم ها که فرمت mkv و... به غیر dvd رو اجرا نمیکرد. به هر حال دوباره فرمت و پارتیشن بندی کردم و اطلاعاتو ریختم . ولی فردا دوباره همون unlocated و باقی ماجرا . این عمل فرمت و پارتیشن رو چند بار تکرار کردم ولی دوباره همون جوری میشد . لطفا بفرمایید عیب از کجای این هارده . واسه خودم هم عجیبه
    ممنونم
    شما هارد رو low level format بکنید به نظر من و دوباره mbr بسازید فکر کنم mbr هارد دچار مشکل شده یا اینکه mbr fix کنید
    سپس پارتیشن بندی بکنید پارتیشن هارو هم logical کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز امکانش هست فیرمور هارد دیسک Acer 5750G به همراه روش آپدیت کردنش رو بگید ؟ آخه هر چی گشتم پیدا نکردم! (چون تا به حال این کار رو انجام ندادم) مرسیــــــــ

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز امکانش هست فیرمور هارد دیسک Acer 5750G به همراه روش آپدیت کردنش رو بگید ؟ آخه هر چی گشتم پیدا نکردم! (چون تا به حال این کار رو انجام ندادم) مرسیــــــــ
    مدل دقیق هارد رو از نرم افزار HD TUNE بگین

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت EnzOO7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما هاردتون ضربه نخورده یا قبلا ویروسی نشده بوده ؟
    هم ویروسی شده بود،هم این که دائما لپ تاپ این ور اون میبم.احتمالش هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •