دوست من = پی ان چه ضرری واسه اندیشه داره؟مگه از اون استفاده کنین از سهمیه شما کم نمیشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست من = پی ان چه ضرری واسه اندیشه داره؟مگه از اون استفاده کنین از سهمیه شما کم نمیشه؟
دوستان سوال کردن که چه ضرری میتونه برای اندیشه داشته باشه؟
با این کار شما اندیشه را به قول خودمون دور میزنیم اگر توجه کرده باشین گاهی اوقات شب دیگه اصلا نمیتونید سایت باز کنید چرا؟
به خاطر پینگ زیاد .در همان زمان یه تست پینگ کنید خودتان ببینید.
پینگ زیاد باعث کم شدن سرعت میشه مثل دیشب سرعت دانلود 16 بود که من با v*p*nراحت ان را به 150 یعنی سرعت واقعی خط رساندم.
با خرید V*P*Nشما راحت می توانید با تغییر IP به کشورهای مختلف راحت از چیلترینگ عبور کنیم.با پینگ پایین 300 (بستگی به وی پی ان داره ).
برای همین دوستانی که بازی انلاین میکنند عاشق V*P*Nهستند.
من از جایی که میگیرم هم پشتیبانی انلاین داره هم 5 سرور برای استفاده.
دوستانی که می خواهند پیام خصوصی بدهند تا سایت را برایشان پیام خصوصی کنم.
با تشکر.
هادی.
Last edited by jabarsink2000; 14-08-2010 at 11:01.
ولی در حال حاضر فکر کنم کوچ کردن به شاتل بهتر باشه.شبانش 1 ساعت بیشتره سرعت شبانشم همینطور.فقط سرعت روزش مثل اینکه یکم پایین تره.
دوستان سوال کردن که چه ضرری میتونه برای اندیشه داشته باشه؟
با این کار شما اندیشه را به قول خودمون دور میزنیم اگر توجه کرده باشین گاهی اوقات شب دیگه اصلا نمیتونید سایت باز کنید چرا؟
به خاطر پینگ زیاد .در همان زمان یه تست پینگ کنید خودتان ببینید.
پینگ زیاد باعث کم شدن سرعت میشه مثل دیشب سرعت دانلود 16 بود که من با v*p*nراحت ان را به 150 یعنی سرعت واقعی خط رساندم.
با خرید V*P*Nشما راحت می توانید با تغییر IP به کشورهای مختلف راحت از چیلترینگ عبور کنیم.با پینگ پایین 300 (بستگی به وی پی ان داره ).
برای همین دوستانی که بازی انلاین میکنند عاشق V*P*Nهستند.
من از جایی که میگیرم هم پشتیبانی انلاین داره هم 5 سرور برای استفاده.
دوستانی که می خواهند پیام خصوصی بدهند تا سایت را برایشان پیام خصوصی کنم.
با تشکر.
هادی.
خب یه سوال...اگه ping خوده isp شبها بره بالا چی؟؟؟ با این v+p+n میشه حلش کرد؟ یا دیگه نمیشه؟؟؟؟
پیغام خصوصی فرستادم عزیز
ویرایش: یکی از دوستام توو بازی v+p+n داره میگه ping رو میبه بالا....با کانکشن معمولی pingش 500 بود اما با v+p+n که بالا اومد شده بود 3000 !!!
Last edited by ho0rezam; 14-08-2010 at 11:44.
کی پینگ اندیشه پایین؟ همیشه بالا است که من با سرورUKبه زیر 300 میرسونم.
من اندیشه ندارم دیگه...الان شاتل هستم...شاتل تویه روز عالیه همیشه 300 - 350 هستش....اما شب ها یکم میره بالا....(یعنی 1 شب به بعد) میره حدوده 800- 900 میشهکی پینگ اندیشه پایین؟ همیشه بالا است که من با سرورUKبه زیر 300 میرسونم.
800و 900 یکم هست؟
با این پینگ میشه بازی کرد؟
باز اندیشه صبح 250است.
میشه بپرسم سرعت دانلود شما چنده؟چه سرویسی میگیرین و هزینه ماهیانش چنده؟
lol
اندیشه تویه مرکزه 4 که شب و صبحش همین بود![]()
شب کلا از اینترنت قطع میشدیم....البته تویه روز هم همین مشکلاتو داشتیم گاهی
هر 10 دقیقه یهو time put چهار پنج تا پشته سره هم میشد و dc میشدیم از سرور.
هر وقت هم زنگ میزدیم به شرکت میگفتن: مشکل از مخابراته مرکز 4 هست و سیستم هاشون مشکل دارن...والا ما هم باور کرده بودیم...تا اینکه الان اومدیم شاتل و همه ی مشکلات حل شده...دیروز 14 ساعت بدون dc به اینترنت وصل بودم که اگه اندیشه بودم 1 ساعت هم ممکن نبود بدونه dc بتونم تویه int بمونم
من 512 شاتل به 3 گیگ ترافیک رو میگیرم و حداقل دانلودم هم 60-70 هستش و قیمته ماهانه هم 18تومانمیشه بپرسم سرعت دانلود شما چنده؟چه سرویسی میگیرین و هزینه ماهیانش چنده؟
دوستان اِنقدر سر اندیشه و شاتل با هم دعوا نکنین. اینجور که من متوجه شدم اندیشه روی یه سری خطوط مشکل داره و تجهیزاتش مناسب نیست و روی یه خطوط دیگه هم خیلی عالی کار می کنه و سرعتش مناسبه. به خاطر همین یکی میگه اندیشه افتضاحه یکی میگه عمراً از اندیشه بیرون بیام.
ولی مثل اینکه شاتل روی همه خطوط یه جوره. میشه گفت داره خوب سرویس میده. حداقل روی خطوط 3، 4 و 7 که خبرشو بچه ها همین جا دادن خوبه.
پس بهتره به هم کمک کنیم تا کسی که میخواد تازه سرویس بگیره یا سرویسش بد هست می خواد شرکتشو عوض کنه، از یه شرکتی اینترنت بگیره که روی خط اون سرویسش مناسب باشه.
تعصب بیجا آدمو کور می کنه (آیت ا... رامین)
ممنونم از همگی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)